Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Monikus ma bucur enorm,bine ca ai scapat de griji ! Spor la cumparaturi acum !
Mihaela si galusca mult iubita 27+

Multumesc frumos. Promit sa fac poza lucrusorului pe care il voi cumpara si pun in cont.

Eu mai am putin si efectiv adorm. Sper sa nu adorm prin metrou si sa ajung acasa cu bine .

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica nu ne mai tine pe jar! Da-ne pls un semn ...cum esti?Ce ti-a zis medicul?Sunt sigura ca totul e bine

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor!

Bag si eu capul cateva minute
Felicitari absolventelor, tinerelor si frumoaselor doamne, studentelor si cate un pupic dulce pe fiecare burtica !

Eu ma simt ffffff obosita de cateva zile, nu ca m-ar lovi trenul ci zici ca m-a alergat trenul pe linia principala.
Iar drumul de la serviciu pana acasa mi se pare un chin.

Am intrat in etapa in care nu mai pot sa fac mare lucru: sa ma ridic normal din pat, nici anormal nu-mi mai iese. Intr-o dimineata, trezita cu burta'n sus, nu puteam sa ma dau jos din pat pe nicio parte ca ma intepa de muream in momentul in care ma miscam din pozitia initiala. Nu pot sa ma mai epilez, sa ma incalt prea usor, sa stau pe scaun toata ziua...in concluzie...sunt zburdalinica precum o caprioara. Si e doar inceputul!

Dar.... gargarita ...e o iada jucausa ...pupa mama piciorusele alea neastamparate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

kateryna eu i-am facut baie din prima zi cand am ajuns acasa .. la sfatul pediatrului caci, ca si tine, auzisem ca nu e bine .. bla bla si nu prea vroiam sa-i fac .. numai ca trebuie sa-i faci baita cu apa fiarta in prealabil si sa usuci foarte foarte bine buricutul. dupa aia aplici betadina si baneocin pudra si gata .. dupa ce i-a cazut buricul, am spalat-o cu apa de la robinet ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ELLENUTA ai avut si noroc ca bblica ta a fost usor de convins.Si eu amplicat metoda care ai aplicat-o tu: lasat saplanga si mergeam dupa ceva minute la el...dar la noi nu a functionat.Adica elplangea atat de tare ca pe urma ptr 2 ore consecutive inca sughita de plans.Pe urma, pe la 9,5 luni...10 luni s-a cerut singur jos.Adica, cand il luam in brate sa-l leganam...ca el asa adormea in brate leganat,nu pe picioare.....incepea sa se intinda.La inceput nu am inteles de ce facea asa...credeam ca face mofturi si nu vrea sa doarma.....pana cand intr.o zi l-am lasat pe pat.....si i-am zis na daca nu vrei sa dormi nu vrei....el plangea enorm de tare....si efectiv nu stiam ce sa-i facem.....in brate nu vroia...jos nu vroia...pana cand a 3 -a seara de asa zise "chinuri" sa intelegem ce are.....sotul i-a pus in maini o paturica , una din preferatele lui si a adormit in 5 secunde.Atunci am inteles...ca el avea nevoie de ceva de adormit...el nu a vrut niciodata suzeta.Si de atunci, il punem in patut...ii dam paturica....si stam cu el si-i cantam pana adoarme.Dar maacar nu-l mai leganam.Sunt seri cand ii ia 2 minute sa adoarma...altele cand ii trebuiesc 15 minute.Dar nu-l mai leganam.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kawaichan te rog zi-mi unde-i poza (stii tu care ), am cautat pe webshots si nu-i
Nu mai tin minte care gravidutza se sperie ca i se intareste burta. Pai eu ma bucur cand se intareste burta, sunt contractiile Braxton Hicks care pregatesc uterul pentru nastere.Totul e sa fie nedureroase ! La fel cand sughite baby, e un lucru bun (si cea mai buna dovada ca nu sughite ca-i e frig) si e modul naturii de a-i pune plamanii la lucru, ii pregateste pentru viata extrauterina. La fel si dupa nastere, nu dati copilului lamaie sa se opreasca din sughit, lasati-l sa sughita cat ii trebuie, i se intaresc plamanii.
Despre lasat copilul sa planga, fiecare cum considera. Una din fetele de pe forum a povestit de un caz extrem de tampenie parinteasca, nu am putere sa-l povestesc. Eu am sarit si inca sar (Peter are 3 ani si 8 luni) la fiecare planset. Cand era mic era greu sa-mi dau seama ce se intampla de fiecare data, dar evident ceva il deranja, acum de cand e mare e distractie mare. 98% din cazuri viseaza si vorbeste prin somn : vreau mingea, apoi buf, cade din pat , vreau la restaurant (la 4am), vreau cake, tiger a furat masina !!!
La fel am facut si eu cu suzeta, am taiat cate putin din ea, iar intr-o zi din neatentie am taiat cam mult. S-a inecat, a privit-o fioros, a mai incercat o data si apoi mi-a dat-o.
Pana la 1 an il adormeam cu greu, doar la san si plimbat prin camera. Intr-o zi ma intreaba sotul daca poate sa-l puna el la culcare. Fericita i-l dau, sotul il ia in brate, il pune in patut, ma scoate din camera, inchide usa. Ascultam, nimic. Copilul adormise instant. Deci de 1 an de zile el plangea ca sa-mi zica : mama, lasa-ma sa dorm ! De atunci asa am facut, l-am lasat sa adoarma singur.

Diana 27 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

A, si inca o chestie f importanta: sunt zuza rau de tot, nu ma mai pot concentra nicicum, fac atatea gafe ca mi-e frica sa mai ies din casa. Ultima patanie groasa, am incurcat niste perioade cu un furnizor, sa ajungem in instanta nu alta.

De pe la 1.30-2.00 dupa-amiaza intru in transa, parca sunt drogata, flutura informatia pe langa urechile mele fara niciun impact asupra neuronului ...

Si, am ajuns sa beau 2 cafele pe zi, una medie dimineata si una mica dar mai tare dupa amiaza (ca sa fiu sigura ca nimeresc drumul spre casa ca io mi-s tot timpul cu masina si mi-e sa nu adorm la vreun semafor). Credeti ca e prea mult 2 cafele?

Katteryna- baita se face si fara sa-i cada buricul. Atentie doar asupra termenului de baie - nu coincide cu ceea ce pb iti inchipui, adica bagi copilul in apa pan la gat. In prima luna se recomanda sa ii faci cu mai putina apa. Dup asfatul pediatrei mele, eu am facut asa: puneam pe fundul caditei un prosopel ca sa fie aderent si sa nu-mi alunece bb din mana. Il asezam sprijinit de antebratul meu cu fata in sus, il sapuneam ferind zona buricului. Dupa care tati imi turna apa ca sa-l clatesc usor. Dupa ce ii cade buricul il poti intoarce si invers, cu spatele in sus.

Oricum, aste asunt lucruri pe care ti le arata pediatra atunci. Nu e f complicat iar copiii sunt lesinati sa stea dezbracati cu fundu'n apa. In schimb, o sa chitaie la imbracat .

Pup

Starchi

PS: sunt dupa cafeaua no2, de-aia am chef de scris si mintea mai limpede...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am citit ce-a scris Danangie si trebuie sa completez : merge singur la culcare, dar cu trenul preferat Percy, BINEINTELES.

Diana 27 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana da, asa e .. au nevoie sa se ataseze de un lucru .. de ceva cu care sa doarma, fie un plus, fie o paturica, fie o jucarica.

starchi da, nu i-am pus apa pana la gat ci pe fundul caditei .. dar am spalat-o peste tot si am intors-o si cu spatele ..

diana Doamne nu zic acum sa lasi copilu' sa se inece in plans .. ci sa incerci sa vezi daca merge ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

wee la mine nu functioneaza semnatura ori nu stiu eu sa o activez corect voi aveti toate semnatura asa frumoasa cu graviduta si carucior si eu nu ....

Mergi la inceput