Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

In primul rand,LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi,1sweet_angel si vicky78
Roxxy,sanatate multa lui Matei si pupici
La capitoul suzeta,si eu am vrut sa-l invat pe Alex dar pur si simplu nu vroia sa-l tina asa ca l-am lasat in pace. O sa incerc si cu Razvi,dar daca n-o sa vrea,treaba lui
Cat despre in sesiune,pe mine una m-a ajutat luni la examen,profu' nici macar nu s-a uitat peste proiect,mi-a lasat nota de la test,adica 10 (la altii daca nu era facut cum trebuie le mai scadea cate 1-2 pct)
Azi facem 28 de sapt

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta multumim de sfaturi. Mi se pare ca ai procedat corect. Sper sa fiu si o mamica cu capul pe umeri nu una care se lasa induplecata usor de bebe.
+ 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Maria, nu-i problema de aer conditionat,ca-si aduce ea unu aparat mobil, la fel aragaz. Numai sa fie cat de cat mobilat. Cam pe ce strada e si la ce pret ati vrea sa inchiriati?

THEA2224+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Cat despre in sesiune,pe mine una m-a ajutat luni la examen,profu' nici macar nu s-a uitat peste proiect,mi-a lasat nota de la test,adica 10 (la altii daca nu era facut cum trebuie le mai scadea cate 1-2 pct)
Azi facem 28 de sapt
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Felicitari pt nota buna obtinuta la examen si multe saptamani inainte, adica vreo 40 asa nu mai mult.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Fetelor, eu sunt foarte emotionata...azi am incheiat scoala, din pacate...Si a fost foarte emotionant, ca azi a fost teoretic sustinerea licentei, dar practic am stat de vb cu profesorii...si mi-au spus atatea lucruri frumoase, am fost numai cu lacrimi in ochi. Cand sa plec simteam ca ma sufoc cu lacrimile, nu-mi mai puteam lua "La reverere". Asta dupa ce unul din profi mi-a citit un citat din lucrarea mea:"Am inteles ca sunt importante smerenia,generozitatea si intelepciunea in aceasta meserie care nu este facuta decat pentru cei care simt ca nu pot trai fara ea.." M-a intrebat: "Tu asa simti?" Evident ca m-a pufnit plansul instantaneu. Greu...a fost si o facultate in care am investit si cultivat atatea sentimente. Nici n-a fost o facultate; a fost un atelier de auto descoperire. Parca anii cei mai frumosi si care au trecut cel mai repede de pana acum. That's it!

Ma bucur ca sunteti bine, ca bebeii sunt si ei la fel...o sa merg si eu curand iar la control,abia astept. Ma duc sa mai bag cateva cirese...
Sper ca nu v-am plictisit....

Andrutza 25 + bebelusa mea iubita

hai ca m-ai emotionat si pe mine
felicitari

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

28+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Tot respectul pentru mamicile care reusesc sa dea examene si sa sustina teze de licenta in perioada aceasta! Felicitari dragelor!

Multumim Ramonei si Ellenutei pentru sfaturile utile...eu dau copy-paste si mi le pun intr-un folder..sa le am aproape!

Bine ati revenit Biaz si Lutoniana...imi este drag sa va citesc

Monikus da tu de ce "pangi"? sarcina iti da starea asta? am mai auzit de femei care datorita hormonilor produsi in sarcina, deveneau labile emotional si plangeau usor..eu sper sa-ti treaca si sa redevii optimista.

Eu am avut astazi destul de mult de lucru la servici si cum nu am reusit sa termin treaba, mi-am luat si acasa...ce nu imi place asta!
colac peste pupaza, colega m-a anuntat ca maine nu vine si daca pot sa-i rezolv si ei "putin" din sarcini...este drept, ca si ea m-a mai ajutat, dar parca nu si-a gasit momentul cel mai bun.

Ma duc sa fac ceva de papa. pupici!

Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Wau ce misca bebeii, cred ca fac chef in butica.Ce drag imi e sa ma uit la butica sa vad miscarile prin burta de parca joc in filmul Alien

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Monikus da tu de ce "pangi"? sarcina iti da starea asta? am mai auzit de femei care datorita hormonilor produsi in sarcina, deveneau labile emotional si plangeau usor..eu sper sa-ti treaca si sa redevii optimista.

Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana, nu am o stare generala de plans. Ieri, de fapt, aseara spuneam ca imi vine sa plang mai mult ca sa ma eliberez de stresul in care am stat de aproape doua saptamani. Am incercat sa nu plang la munca, sa nu plang acasa, sa nu plang nicaieri desi abia m-am abtinut si acum ca a trecut si problema asta imi venea sa plang de fericire ca am scapat de acest chin.
Oricum, eu sunt o fire mai plangacioasa. Si cand rad "cu toti dintii" cu gura pana la urechi imi dau lacrimile si zice lumea ca o dau in plans.
Cat despre optimism, acum chiar ca incerc sa vad numai partea buna a tuturor lucrurilor care se intampla in jurul meu.

si spor la facut mancarica buna.

Nu se ofera nimeni sa imi faca si mie mancarica? Ca eu plec de acasa la 7am si ma intorc la 7pm si nu mai am chef de nik la ora aia decat de somn. Dar va rog sa nu va inghesuiti. (glumesc evident)

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor, multumesc mult ca ne impartasiti din experienta voastra!
As avea si eu o intrebare...E adevarat ca in primele zile dupa nastere nu e voie sa faci baitza la bebe pana nu se vindeca zona ombilicala?Si ca trebuie tamponata pielea cu un buretel moale?Voi asa ati procedat?

28+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Intru si eu sa dau buna ziua/seara ca mai mult de atat azi nu pot,sunt efectiv rupta-n doua de oboseala si ma chinuie si-o durere de cap pe deasupra.
Am citit cam tot ce s-a scris dar mai pe diagonala-ma bucur ca v-a placut wrap-ul si purtatorul lui

celor sarbatorite azi si ieri,sa aveti parte de multe bucurii si realizari!

Andraiulia foarte emotionant ce ai scris tu acolo Felicitari pt absolvire si sa ai parte de o cariera stralucita !

Monikus ma bucur enorm,bine ca ai scapat de griji ! Spor la cumparaturi acum !

Super interesante ultimele discutii-ingenioasa faza cu taiatul suzetei/tetinei,sunt numai ochi si urechi in continuare

Va pup pe toate,o seara frumoasa tuturor !

Mihaela si galusca mult iubita 27+

Mergi la inceput