Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)
Raspunsuri - Pagina 17
THEA22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
thea...ce insemna chirie ieftina, pe ce perioada si hmmm...apartamentul meu se cam infierbanta. MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
THEA22
24+ cu'
'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
THEA22 spune:
...si pana pe 20 sept.
THEA22
24+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
Clodute spune:
Buna fetele...inca de la malul marii... va citesc si sunt cu ochii pe voi...
Ellenuta pliz pliz pliz spune-mi si mie ce metoda ai aplicat de culcat sigurica cupchilica ta ca eu nu reusesc cu bebelache al meu... Am avut o perioada cind era mai mic ( acum are 1 an si 3 luni) si il puneam in patut si plecam de linga el si el adormea singur.... acum nu mai vrea decit leganat...
Mama mea mai reuseste sa il adoarma ...singur...adica il pune in patut...sta linga el il mai mingiie pe spate ii mai zice de 1000
de ori nani...siin final adoarme dar eu nu reusesc si imi e din ce in ce mai greu
.
Asa ca inca odata te rog eu sa imi zici si mie cum procedati voi 

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
selen80 spune:
Bia, cine putea raspunde mai bine decat tine?
Roxxy, sunt sigura ca o sa treaca toate...
pe bolnavior, si pe tine sa-ti mai inveselim ziua...toarna tot aici in gasca daca simti nevoia, nu deranjeaza pe nimeni, nu tb sa postam doar mesaje pozitive, funny sau optimiste, pt ca viata nu e chiar asa.....important e cum reactioneaza fiecare la o problema sau alta...
Lutoniana, sa stii ca si eu am cerut voie sa mai intreb o data toate astea cand ma voi lovi de ele, tocmai pt ca nu ma concentra sa retin ceva, si nici nu ma pot organiza sa pastrez undeva salvate informatiile...si-asa de-abia reusesc sa citesc tot in zilele cand avem tastarnitza
deci nu vei fi singura care vei pune aceleasi intrebari atunci 
27+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Ellenuta spune:
clodute cat era mica mica si o chinuiau coliceii, o alinam de fiecare data .. dupa, am schimbat placa .. adica ma asiguram ca nu are niciun discomfort, ca e papata, schimbata, pupata si tot ce trebuie .. si am lasat-o sa planga .. dupa 5 minute, ma duceam la ea, vedeam ce face, o mangaiam si iar plecam .. si tot asa pana am ajuns sa-i dau lapticul seara, s-o pup si se culca cu vacuta "mu".. ziua, la fel .. era mancata, spalata, curata si o bagam la nani in patut .. incepea sa zbiere si o lasam, nu dadeam iama imediat .. mai ma duceam, ii spuneam ca e timpul sa faca nani, o asezam din nou in pat .. mai miorlaia ce miorlia si se culca singurica. in niciun caz nu-l iei in brate din patut sau sa-l legeni .. il mangai si il alini in patutul lui! acum se stie, dupa masa de pranz, nani .. eu o intreb 'ce face eva acum, nani .. si ea zice da-da si da din caput si zice aa-aa-aa ..' seara se mai intampla sa mai stam langa ea, insa, foarte rar ..
e o metoda grea, trebuie sa ai nervi de otel .. dar, nu trebuie sa devenim marionete in mainile copiilor .. foarte usor iti prind slabiciunea si profita la maxim de ea.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta clodute cat era mica mica si o chinuiau coliceii, o alinam de fiecare data .. dupa, am schimbat placa .. adica ma asiguram ca nu are niciun discomfort, ca e papata, schimbata, pupata si tot ce trebuie .. si am lasat-o sa planga .. dupa 5 minute, ma duceam la ea, vedeam ce face, o mangaiam si iar plecam .. si tot asa pana am ajuns sa-i dau lapticul seara, s-o pup si se culca cu vacuta "mu".. ziua, la fel .. era mancata, spalata, curata si o bagam la nani in patut .. incepea sa zbiere si o lasam, nu dadeam iama imediat .. mai ma duceam, ii spuneam ca e timpul sa faca nani, o asezam din nou in pat .. mai miorlaia ce miorlia si se culca singurica. in niciun caz nu-l iei in brate din patut sau sa-l legeni .. il mangai si il alini in patutul lui! acum se stie, dupa masa de pranz, nani .. eu o intreb 'ce face eva acum, nani .. si ea zice da-da si da din caput si zice aa-aa-aa ..' seara se mai intampla sa mai stam langa ea, insa, foarte rar .. e o metoda grea, trebuie sa ai nervi de otel .. dar, nu trebuie sa devenim marionete in mainile copiilor .. foarte usor iti prind slabiciunea si profita la maxim de ea. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) |
Felicitarile mele. Cred ca ai procedat impecabil. As vrea sa pot sa fac si eu la fel.

Monica
20+ cu
alex25 spune:
Fetelor, sunteti mana cereasca pentru noi cele care suntem la primul copil, deci picate din plop - cazul meu!
----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mary_07 spune:
Hello
Am scapat azi de cel mai greu examen....am luat 7
nici acum nu-mi vine sa cred
...deh,2 in 1
Merg sa recuperez sa vad ce mai faceti
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
27+, cu
-Razvan
Ellenuta spune:
si ce mi se pare mie important .. sa se ataseze de o jucarie .. de un plusat sau dou-dou sau o paturica .. cu care sa faca nani, sa fie lucrul care o alina si o bucura .. eu am uitat sambata la tara vacuta si a fost cam jale .. duminica i-au adus-o ai mei si asa s-a bucurat, a pupat-o, a strans-o in brate .. a dormit cu ea in brate toata noaptea ..
atentie .. sa fiti cu ochii in 4 pe lucrul respectiv .. sa nu-l piarda ca e jale ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 ...si pana pe 20 sept. THEA22 24+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
si aer conditionat, asa-i? problema e ca la mine e cam cald vara, ca toate geamurile sunt spre sud/vest. ap e gol de cateva luni, dar intr-o stare nu tocmai buna. faptul ca eu sunt plecata de multi ani si ai mei sunt in bacau...nu prea a avut cine sa aiba grija. am tot amanat renovarea din lipsa de bani, iar ultima fata care a fost...nu era tocmai gospodina intrunchipata. ap are 2 camere, si e incalea grivitei, la 15 min de piata victoriei cu 300 sau de gara. e in sectorul 1...dar dupa cum am spus...e problema caldurii si problema faptului ca fosta chiriasa, fara sa ne spuna, si-a luat initiativa sa arunce aragazul pe motic ca era vechi...de 8 ani...si nici aragaz nu mai am...deci nu cred ca i-ar conveni sorei tale foarte tare.
MangaGirl :-)
24+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com