Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Multumesc de raspunsuri
Eu nu am sa las copilul sa planga fara sa verific care e cauza si am sa incerc sa disting ce nevoi are in functie de plans. Nu este neaparat nevoie sa-l alinti, important e sa stie ca tu esti acolo cand are nevoie. Citesc acum o carte care spune ca nu e bine sa-i lasam sa planga in ideea ca se opresc singuri. Li se creeaza sentimente de insecuritate.
Teoria e asta...practica vom vedea

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

La multi aniSweet_angel 1si Vicky Si va doresc bebei sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare,
am intrat sa ma bucur alaturi de Monikus si sa-i multumim lui Dumnezeu ca a scapat de cosmar, sa o felicit pe andraiulia pentru terminarea unei asa de frumoase facultati si inceputul unei cariere pe care i-o doresc plina de "succesuri", nu numai ca actrita dar si ca si mamica.
Bafta fetelor cu sesiuni ...si daca e nevoie bagati si burta la inaintare, ca ajuta. Eu am avut in facultate o colega gravida care avea numai de castigat de pe urma burtii...iar eu muream de ciuda ca nu sunt si eu in acea situatie
Cu suzeta si temperatura....va rog sa ma credeti ca e foarte greu pentru mine sa ma mai pot concentra la asa ceva....si stiu ca-mi va parea rau mai tarziu...dar incerc sa retin cat pot si atat. In ultima vreme parca ma loveste cate un tren marfar zilnic ....atat sunt de obosita.
Dar sa stiti ca va citesc si ma bucur pentru fiecare body-sor cumparat de voi si de fiecare veste buna....pe care o citesc.
Va pup si numai bine !

Poate in week-end revin mai in forta.

Cea mai fericita 26 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

1sweet_angel si vicky78 LA MULTI ANI!

Roxxy multa sanatate puiului!

Multumim mult de lamuririle cu suzeta si cu febra!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Ati deschis un subiect lung si foarte disputat in legatura cu plansul si sunt sigura ca tema aceasta o sa mai bantuie forumul de acum incolo, mai ales peste vreo 3-4 luni.
Nu cred ca a lasa copilul sa planga e solutia ideala, dar nici a raspunde la secunda fiecarui scancet pana devenim marionete trase de o ata prinsa la degetul mic al bebelusului. Am vazut ambele extreme in ceea ce priveste aceasta problema si ambele mi-au displacut profund. Cred ca trebuie sa ne bazam pe instinct dar si pe bun simt atunci cand avem de-a face cu plansul copiilor nostri. Sa-l intelegem, sa-i raspundem cu afectiune dar sa nu-l lasam sa devina o arma de mani****re. Nu e usor, e o lectie care se invata de-a lungul timpului.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

La multi ani vicky78 si 1sweet_angel. Sanatate, noroc, veselie si copil sanatos sub bradul de Craciun!

Dana 25+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Ati deschis un subiect lung si foarte disputat in legatura cu plansul si sunt sigura ca tema aceasta o sa mai bantuie forumul de acum incolo, mai ales peste vreo 3-4 luni.
Nu cred ca a lasa copilul sa planga e solutia ideala, dar nici a raspunde la secunda fiecarui scancet pana devenim marionete trase de o ata prinsa la degetul mic al bebelusului. Am vazut ambele extreme in ceea ce priveste aceasta problema si ambele mi-au displacut profund. Cred ca trebuie sa ne bazam pe instinct dar si pe bun simt atunci cand avem de-a face cu plansul copiilor nostri. Sa-l intelegem, sa-i raspundem cu afectiune dar sa nu-l lasam sa devina o arma de mani****re. Nu e usor, e o lectie care se invata de-a lungul timpului.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si26+

ai perfecta dreptate!

astea raman de vorbit la momentul oportun ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Buna dimineata tuturor, cu soare sau cu racoare dupa preferinte!Si...LA MULTI ANI VOIOSI, CU IMPLINIRI SI BEBI CUMINTI PENTRU VICKY SI SWEET_ANGEL!

Acum am si eu o intrebare/rugaminte pentru fetele din Bucuresti. Sora-mea e studenta in capitala si, ca sa stranga banuti sa poata merge in toamna cu bursa in Valencia, si-a luat un job part-time. Toti banutii i se duc pe amaratul de camin unde te coci de-a dreptul si n-ai loc nici sa respiri.Au crescut chiriile ceva de speriat pentru conditiile astea.Acum isi cauta ceva chirie cat de cat ieftina dar in care sa se poata respira pentru lunile de vara.Aveti ceva cunostinte de apartamente ce se inchiriaza?

pupici de la noi...

THEA2224+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

thea...ce insemna chirie ieftina, pe ce perioada si hmmm...apartamentul meu se cam infierbanta.

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata soare,
am intrat sa ma bucur alaturi de Monikus si sa-i multumim lui Dumnezeu ca a scapat de cosmar, sa o felicit pe andraiulia pentru terminarea unei asa de frumoase facultati si inceputul unei cariere pe care i-o doresc plina de "succesuri", nu numai ca actrita dar si ca si mamica.
Cu suzeta si temperatura....va rog sa ma credeti ca e foarte greu pentru mine sa ma mai pot concentra la asa ceva....si stiu ca-mi va parea rau mai tarziu...dar incerc sa retin cat pot si atat. In ultima vreme parca ma loveste cate un tren marfar zilnic ....atat sunt de obosita.
Cea mai fericita 26 + cu

Lutoniana un mare pt tine. Stai linistita ca tot aici vom fi si mai tarziu si ne vom sustine una pe cealalta la nevoie. Daca una dintre noi va uita cate ceva, si sunt sigura ca vor fi si momente din astea, celelalte vor sti sa ii raspunda.

Si la mine a inceput bebelina sa imi dea suturi. Deocamdata sunt finute, nu pot sa ma plang. Eu sunt in extaz cand o simt. Sper sa nu ma loveasca de sa urlu de durere mai tarziu. Poate o fi cuminte din burtica, asa cum sunt toti copiii.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor!
Andraiulia felicitari pentru licenta!
Roxxy80 imi pare rau de problemele care s-au adunat toate asupra voastra. Sanatate lui Matei.
Monikus ma bucura sa aud ca nu mai ai probleme cu TT si nu mai este necesara amniocenteza.
+ 27

Mergi la inceput