FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Ceau

Mie nu-mi raspunde nimeni la intrebare?

Fetelor as vrea sa va intreb daca dupa punctie va dat antibiotic pt ca mie dupa punctia de chist mi-a dat Sumamed (antibiotic)si am facut candida.

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Draga Isa, eu nu am primit antibiotic dupa punctie. Nu stiu daca te ajuta informatia asta... Dar tie de ce ti-au dat? Nu ai intrebat? Acum e tarziu sa intrebi? Poate poti suna pe cineva sa te lamureasca. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

ADACA ai niste copii superbi, sa-ti traiasca sunt niste minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

Isa78,
eu dupa ambele punctii facute la Szeged am primit Doxiciclina, 2tb. zi, 3 zile, dar nu am facut candida...
In general, la orice tratament cu un antibiotic "mai tare", e bine sa-i ceri doctorului sa-ti prescrie si ceva pentru protectie impotriva candidei, mai ales daca esti predispusa sa faci candida. De obicei sa prescrie doza unica de Fluconazol, 150 mg (oral).

Mergi la inceput

claudia, camy mersi pt raspuns.
Eu am primit antibiotic ca sa nu fac ceva infectie dupa punctie. I-am spus doctorului ca e fac candida de la antibiotic si mi-a zis sa iau Biotics, dar cei drept eu am luat in doar 4 zile, cred ca trebuia sa iau cam o sapt. Asta e, acum ma tratez de candidoza.
V-am intrebat pt ca nu as vrea sa mai am un stres pe cap atunci cu punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Isa78
si mie mi-a dat doxococlina dupa punctie si deoarece am venit acasa si am uitat sa-l intreb l-am sunat si l-am intrebat ce pot lua cu antibiotice sa nu fac candida si mi-a raspuns ca daca eram in Szeged imi prescria ceva dar asa sa nu iau nk.
Cum ai si descoperit-o si ai timps sa o si tratezi in asa scurt timp de la punctie pana la ET?
Multa bafta !!!

Mergi la inceput

luck, eu nu am inceput inca FIV, doar mi-a facut punctie pe un chist pe care l-am avut si nu as vrea sa patesc acelasi lucru atunci cand voi face punctia pt FIV. Am crezut ca in cazul FIV dupa punctie nu se da antibiotic, dar vad ca m-am inselat. Am sa intreb dr atunci ce sa fac, pt ca sincer nu vreau sa ma tratez si de candida in acel moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TIA LA MULTI ANI DARIA !

PUPYMultumesc ! X4 Sa dea Bunul Dumnezeu la toata lumea.

Klu Daca stai 3 zile cu ei, cred ca o iei la fuga Azi am fost cu ei la Manastire la Poiana Marului si ne-a stiut totata manastirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani Daria!!!!!
Tia sa-ti traisca printzesa!!!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne spune:

Buna fetelor!

DadO cum esti?Nici un semn?Nu ti-ai facut un test?Voi tot cu oligospermia va luptati?Astept ceva veste.
Eu m-am programat la Eco in a 22-a zi de CM,adica 10 iulie la Dr.Tandor.Daca mai este cineva care are nevoie de traducere sau ajutor cu cea mai mare placere,pt.ca sunt vorbitoare de lb.maghiara.
Sanatate si bafta fetelor!!!!

Mergi la inceput