FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 18
claudia_74 spune:
Minunata fetita si fotografii! De revista, nu alta! Sa traiasca, sa craesca mare si sa aiba parte de ce e mai bun!
Ala, pe mine cu traducerea m-a ajutat o tipa care nu-si face prea multa reclama. Da-mi voie sa o intreb daca ma lasa sa pun numarul ei de telefon aici.
legat de bebei, am doi, la purtator.
adrienne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dado Buna adrienne ! Noi in februarie medicamentele pentru protocolul scurt ne-au costat cam 110 mii forinti cu tot cu medicamentele de sustinere. De data asta am facut protocolul lung, si medicamentele ne-au costat cam 160 mii forinti. Care e problema la voi? In februarie de ce nu ati facut PICSI? |
Noi avem o oligozoospermie.Anul trecut prin iunie cand am avut prima incercare nu exista PICSI,stiu ca este o interventie relativ noua.
Nici acuma nu ne explicam esecul pt.ca avut 3 ebrioni ff bine dezvoltati.
Dar asta este.De data asta trebuie sa reusim asa cum ati reusit si voi.Desi probleme noastre nu stiu daca sunt identice.
Ce ai facut dupa embriotransfer.Ati ramas in Debrecen cateva zile?
Dado spune:
Felicitari claudia_74 ! Pe cand testul? Sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda !
Adrienne - noi am mai stat in Debrecen 2 zile dupa ET. Stai linistita si vei vedea ca va fi bine de data asta !
Isa78 spune:
claudia_74 sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu ochisori
iaiafelicitari pt cele doua liniute.
Fetelor as vrea sa va intreb daca dupa punctie va dat antibiotic pt ca mie dupa punctia de chist mi-a dat Sumamed (antibiotic)si am facut candida.
Va pup pe toate
claudia_74 spune:
Ala, mi-a tradus Mirela, tel. 0036305210846, tarif 30 euro.
Testul de sarcina mi s-a spus sa-l fac la doua saptamani de la ET. Pica in 5 iulie, duminica, asa ca, probabil il voi face luni, in 6 iulie.
Va pup pe toate si succes!
adaca spune:
BULUNA Cred ca ai ocolit prin Resita. Asa este ? Incearca sa-i faci un test lui bebe sa vezi cat suge. Cantareste-l inainte de al pune la san si apoi dupa ce a terminat de supt. Eu am patit-o, atat cu gemenii, cat si cu Rares.
KLU Am vazut pozele, sunt super. Si tu esti o graviduta frumoasa. Ai vazut ca am avut dreptate in ceea ce o priveste pe MARISA.
In timp ce voi va distrati la Craiova si noi o sarbatoream pe DARIA, fetita lui Tia.
Daca doriti sa ne vedeti, avem noi de la mai multe evenimente.
ala77 spune:
Claudia,
Multumesc frumos. 30 euro pe zi? Ma gandesc ca nu pe toata procedura, nu?
Iti tin pumnii sa fie cu 2 liniute! Pana atunci, stai cumintica!
Te pup.
KLU1973 spune:
ade, ai tai sunt mortali...gemenii sunt bestialiii dar nici Rares nu se lasa mai prejos; de cate ori intri scocior prin pozele tale sa mai descopar cate o ipostatza hazlie...al meu sot mereu ma intreaba i-ai mai vazut pe gemeni? ce au mai facut? si ne uitam impeuna la pozele voastre...
Sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii !!!
Klu 32+ Theodora...