FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 20
Dado spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrienne Buna fetelor! DadO cum esti?Nici un semn?Nu ti-ai facut un test?Voi tot cu oligospermia va luptati?Astept ceva veste. Eu m-am programat la Eco in a 22-a zi de CM,adica 10 iulie la Dr.Tandor.Daca mai este cineva care are nevoie de traducere sau ajutor cu cea mai mare placere,pt.ca sunt vorbitoare de lb.maghiara. Sanatate si bafta fetelor!!!! |
Buna !
Adrienne - Noi suntem bine... ne-am tinut tare si nu am facut nici un test. Azi ar fi ziua a 8 dupa ET. Incerc sa ma tin pana Sambata cand ar fi ziua 10. Luni mergem la control la Debrecen. Noi ne luptam cu astenozoospermia... deci tot pe aproape !
Iaia, Claudia - cum sunteti? ceva simptome? eu nu mai am rabdare ! of greu trece timpul !
claudia_74 spune:
Dado - multumesc de intrebare.
Eu una nu am nici un simptom... Cred ca e prematur; am doar patru zile de la transfer. In schimb, ce pot sa-ti spun, este ca ma simt foarte foarte bine. Am o stare excelenta, imi vine sa topai prin casa, nu alta! Gandul ca micutzii sunt acolo ma sensibilizeaza, ma linisteste, ma umple de bucurie! Asteptarea nu mi se pare grea, dimpotriva... Simt ca fiecare zi care trece consolideaza legatura mea cu bebetzii si ca, de fapt, timpul asta care curge e timp petrecut impreuna cu ei. Poate sunt exagerata... M-am gandit la un moment dat ca ma bucur prematur si ca ar trebui sa-mi mai temperez din entuziasm, cel putin pana cand voi avea o certitudine. Dar nu e cinstit nici fata de mine, nici fata de ei. In concluzie, ma bucur!!! Ma bucur cu toata fiinta mea si sper ca bucuria asta sa ramana si sa creasca odata cu micile minuni din burtica mea. Indiferent ce va decide Dumnezeu, ii sunt recunoscatoare pentru ce simt acum!
Va pup si va doresc la toate aceeasi bucurie!
clipsy spune:
Hola
sunt si eu mai noua pe forum dar incerc sa recuperez
Istoricul meu pe scurt
in 1998 - m`am dus sa ma operez de apendicita...cand m`am sculat...aveam sa aflu ca dr gasise un chist dermoid de dimensiuni uriase15x15cm a fost nevoit sa imi scoata chistul + ovarul stang si evident trompa - si pe ovarul drept mi s`a spus ca era un chist mai micut 5x4 cm dar mi l`au lasat acolo pt ca putea fi tratat
in 2006 - la un banal control eco dr descopera tot chist gigantic si pe ovarul drept. Sunt trimisa la operatie unde mi se scoate chistul si jumatate din ovar. Dr reuseste sa imi salveze o particica din ovar urmeaz tratament timp de 2 ani cu yasmin si din fericire nu mai apare niciun chist si ovarul se reface
vine momentul si ma casatoresc 2008 si evident dupa aceea dorinta de a avea un bb prinde contur si mai mult! Am fost tot la dr care m`a operat si care mi`a recomandat sa ma relaxez si sa ne apucam de facut bb ca avem unda verde. Incercam o vreme dar nimic...
imi fac si analizele toate (+spermograma sotiorului care este ok)
inclusiv cele hormonale si iata ca apar si probl
FSH marit - 34,86 muult prea mare
luna asta am incercat si o stimulare ovariana cu closty, duphaston si ovitrelle ...si astazi iata`ma declarand Z1
mi s`a recomandat sa incerc FIV si o buna prietena mi`a spus sa trimit un email dr Zado trimit email si imi raspunde f.f.prompt
sa imi refac analizele hormonale si sa imi fac o programare la el
asadar iata ca a venit si randul meu sa ma inscriu aici
sambata am sa merg sa imi refac analizele din z3 - Estradiol, TSH, FSH, LH, Prolactina + inhibina B (desi nu mi`a spus nimeni sa o fac mi`am spus ca este mai bine sa stiu cu ce plec la atac)
Rugamintea mea ar fii daca imi puteti spune
voi la prima intalnire cu dr ati fost intr`o zi anume a cm`ului sau nu prea conteaza? Ati mers cu sotiorul sau nu este nevoie la prima discutie
claudia_74 spune:
Closty - la prima intalnire nu este nevoie sa mergi cu sotul tau; aceasta prima intrevedere este, de fapt, destinata intocmirii unei anamneze. Medicul va afla astfel, discutand cu tine si uitandu-se peste analizele tale, cu ce probleme te-ai confruntat sau te confrunti, iti va face, probabil o ecografie si iti va face anumite sugestii privind procedurile ulterioare.
Legat de analize, pe langa cele care sunt mentionate pe pagina 1 a fiecarui capitol, este bine sa ai cu tine analize anterioare, chiar daca sunt mai vechi, bilete de iesire din spital sau alte documente relevante pentru istoricul tau medical.
In ceea ce priveste ziua in care te prezinti la doctor... De obicei, tratamentele premergatoare punctiei si transferului incep in a doua ziua de ciclu, dar tu mergi oricum atunci cand ai programare. Medicul iti va spune cand este cel mai indicat sa incepi tratamentul.
Sper ca ti-am fost de folos. Succes!
alsima spune:
Clipsy bine ai venit!!!
Doamne ajuta sa-ti implinesti visul!
Noi la prima intalnire am fost sambata...asa ne-a chemat. Si am fost impreuna fiindca atunci ne-a spus care este diagnosticul nostru clar si care este planul de "atac"...
Dr Zadori e un om minunat, desi a foarte aglomerat si timpul cu el este foarte pretios, este un bun profesionist. Pt noi a fost omul care a facut ca visul sa devina realitate!!!
Dado, tinem pumnii! Mai e putin...Doamne ajuta!!!
Claudia, imi place tare mult cum gandesti!!! Deci: BUCURA-TE in continuare!!! Eu sunt convinsa ca si asta conteaza enorm!! Iti doresc ca bb-ii sa ramana in burtica inca 9 luni!!!
Noi suntem bine, crestem...Am fost la echo acum 2 zile, toate bune...
S-au incheiat vizitele la Zadorica. Ne-a felicitat, s-a bucurat sincer pt reusita noastra si a lui, am facut o pozica si i-am promis ca daca totul merge bine, ne vom revedea cu bine anul viitor cu galusca in carucior....
Va pupacesc pe toate cu mare drag si va tin pumnii sa reusiti!!!
cu bulinutza de 8 saptamani si 2 zile
BoboMom spune:
Iaia, asteptam beta mare! Felicitari pt cele doua liniute!
Claudia, super ca te simti asa! Stiu cum e! Foarte bine faci! Doamne ajuta sa vii cu beta mare si tu!
Clipsy, multa bafta si sanatate! Sa ne anunti cat mai curand ca esti gravi. Doamne ajuta!
Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
internet spune:
Andicu La multi ani multa sanatate si fericire, sa-ti traiasca printisorul .
Am scris azi pt ca maine nu suntem in oras si nu avem net.
Va pupam pe toate