Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Incep sa redevin functionala. Partzial - nu va facetzi sperantze prea mari! Deh, varsta, sarcina… scuze am, nu?

Sambata-duminica am tot venit din Ro cu masina – deh, din Oradea e calea ceva mai scurta, dar cu pauzele liber-impuse… Michael s-a comportat f. onorabil. Ma rog, in afara de santajele a la "Petrica si Lupul": un „Taaataaaa, Maaamaaaa, Kakaaaaa!“ disperat, plans, urlat etc. Da-i, iute, trage in prima parcare (ca era in prealabil „oparit“ la popo, cum zice Stra-Buni lui, probabil de la schimbarea de alimentatzie – deci noi eram disperatzi sa nu se irite mai rau.) Cand colo, domnul voia doar pauza! Ciuciu kk! Dupa vreo 3 faze de astea, am decis ca gata, poate sa urle cat vrea, ca nu mai oprim. (Dar mereu eram cu inima mica: da' daca?) In fine, i-am prins spielul: in 90% din cazuri face KK doar cand alearga sau mananca – deci in pauza, nu in scaunel in "auto"! Asa ca verificam la pauzele mai lungi si basta, era deconspirat! (Si daca il intrebai atunci, era asa luat cu joaca, ca nu avea chef de schimbat si zicea "Nu." )

Nu pot sa nu va multumesc in parte pentru urarile atat de minunate primite de ziua mea!!! (sper sa nu-mi fi scapat cineva de pupaturi!)
Luy, scumpa, a demarat dupa miezul noptzii, tzinut isonul Adimercedes pe la capatul Pamantului, Gabitz78 la primele ore ale diminetzii, si au tzinut-o lantz, cu urari care mai de care mai frumoase si inspirate: Erina, Danielle, Roxali, Carpatina, Babylina, Greyeras, Ramonaiani, Myral, valentina, cuscra Gabriela, Teodora, Danuta, Marunzika, Sabina, Dantje – ce bucurie rara! – Maria, Devylla, Diwana, Yaia, Cecilia, ceamica, Andreea, Bernix, Papanash – La multi ani Mamei tale! – si last but definitely not least: Rox & Sim!

Mey, ca sa va spun: le primesc cu bucurie urarile astea minunate, le amestec bine, fac un cocktail bun de tot si-l risipesc deasupra voastra a tuturor, inzecit! Sa fim toate partase la asa lucruri frumoase!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mey, am vazut poze minunate, cu copii care mai de care, cu picturi elaborate, cu un Dobrogea Blues care nu-mi mai iese din cap – as vrea sa le zic pe toate si toti... DAR ce m-a dat pe spate a fost Venus!!! Asta e de mi li oa ne! Multumesc de privilegiul de a vedea asa nud suav – are o delicatete fantastica!

Papanash, e mai mare de acum si e mai greu de convins ca e alt mediu, altu-i meciu… dar sigur se va acomoda. Sunt zile si zile! Ai rabdare si incredere, mai ales ca vezi ca missele au intelegere si rabdare. Atitudinea ta pozitiva si incurajatoare o simte si el si va reactiona ca atare.

Adimercedes, imi fac griji pentru voi. Mai mult pentru tine, ca-ti faci griji - ca vorba aia, Lisa e tehnic verificata, e ok si pare si ca tonus bine. Sper sa va lamuriti iute. Ce mai face samburelul?

Tocmai am vorbit cu Mari (ramonaiani) si e bine-merci, fara semne ca domnul s-o deranjeze curand batand la portitza.

In rest, la noi toate bune. Maine la control: iar iau prunc si tata si ma urc pe masa. Tura asta se lasa cu varsare de sange si cantarit si tensionat… tura trecuta era doar de „hallo, baby, here U are!“. Sper sa fie Michael la fel de cuminte. Suntem tare emotionati de intalnire – ca si cuscra mea Gabriela. Bafta azi la control si aspteptam vesti!

Apropos, nu am apucat sa ma laud ce fain-fain-super-fain a fost la intlanirea de la Cluj! Senzatia ca ne stim de-o viatza, ca de fapt nu e prima oara live… Asa trupa faina – si frumoooosi toti! (BTW: multumim de aprecieri la pozne. )
Noi suntem iremediabil indragostiti de Sara + Mami a ei si am decis ca daca la un moment-dat tinerii nu se vor vrea, noi tot ne vrem! Cuscre ramanem!
Te pup cuscra draga, si te rog anunta-ma cand mergi la Odisee, sa mergem de manutza, ca singura mi-i rusine. Oricum, nu cred ca ma dedau la mari incursiuni pe acolo – inca nici nu am vazut ce/cine e acolo, nu am intrat.

Ah, si intalnirea din w/e. Tare ne bucuram de intalnire, oriunde!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Norocul meu cu Rox care m-a luminat ca sunt si poze de pe blog...eu clicuisem primul link si nu era cu poze, asa ca nu le-am mai incercat si pe urmatoarele.
Stefan e un lungan, auzi, aproape 1m! Al meu chiar ca e pitic!
Si ce ma intriga la istetul Stefan e ca intr-o poza puteam sa jur ca e leit tata-su, iar in poza urmatoare era copia fidela a lui Sim...cel putin asa imi parea mie!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Senchiu. Uite linkul spre poze, era 'amestecat' in povestea din articol.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Acestea fiind zise/scrise, ma duc sa iau cupilu de la gradi.

Papanash, revin mai incolo cu un mesaj pt tine legat de adaptarea la gradi. Am trecut si noi prin mai multe etape cu Stefan.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, hai ca o sa fie bine, asa e mai greu la inceput.

Eu am fost cu fata la dentist, insa dintele ii cazuse deja la gradinita, i l-a scos educatoarea insa era deja iesit ca ii curgea sange. S-a uitat doctorita si surpriza, in locul dintisorului cazut saptamana trecuta se vede deja marginea zimtata a dintelui nou.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Cecilia, la ultima masuratoare (de acum 2 sapt) Stefan avea aprox 98 cm.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

se vedea in poze ca este mai inalt, dar nu ma asteptam la 98....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Acestea fiind zise/scrise, ma duc sa iau cupilu de la gradi.

Papanash, revin mai incolo cu un mesaj pt tine legat de adaptarea la gradi. Am trecut si noi prin mai multe etape cu Stefan.

Mah, tu vrei sa darami mitul ca un copil poa' sa mearga din prima de bunavoie la cresa????? Nu-i frumossssss!!!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi.
Suntem de ieri in in Bucuresti doar ca cei de la Acces Merdia s-au gindit sa dea Netu doar dupa ce am sesizat lipsa lui!

Abia asteptam sa ne vedem cu totii in wek-end. Piciulika frumoasa initiativa!!! Awstept detal;iile finale!!!

Am vazut pozele la care au fost link-uri pe forum. Pupam toti frumosii dragalasi si gingasele dulci!!!

Fug pe e-mail sa vad pozele de la Cluj si apoi sa ma ocup de Daria.
Ea e bine, astazi parca s-a mai obinuit dar ieri dupa-amiaza s-a trezit si a tinut-o intr-un plins din ala de jale...Am intrebat-o daca vrea la Piatra Neamt la bui, bichi si Matei si mi-a spus hotarit ca DA!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna si de la noi.
Suntem de ieri in in Bucuresti doar ca cei de la Acces Merdia s-au gindit sa dea Netu doar dupa ce am sesizat lipsa lui!

Pai de ce sa-l dea daca nu era nevoie de el? Tu n-ai auzit ca-i criza?

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Ea e bine, astazi parca s-a mai obinuit dar ieri dupa-amiaza s-a trezit si a tinut-o intr-un plins din ala de jale...Am intrebat-o daca vrea la Piatra Neamt la bui, bichi si Matei si mi-a spus hotarit ca DA!

Mah, ia sa o intreb si eu pe fiica-mea - ca si ea plange cand se trezeste - poate o vrea si ea la Piatra
Erina, Erina.. tot nu-ti place la Bucuresti, huh?

.. stiu ca intentionai sa incepi serviciul in toamana - unde va fi asta in Bucuresti sau in Piatra?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daaa, numarul 43 e Teodora de Maria!!!Pupicei mamica curajoasa si numai bine frumosilor tai!!!

Am vazut pozele de la Cluj! Tare dulci colilasii iar mamicile vesele si relaxate! Se vede ca v-ati simtit excelent!!!

Babylina, sanatate puiutului! Roxana sanatate multa si felcitari pentru dintisorul nou!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput