Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
Norocul meu cu Rox care m-a luminat ca sunt si poze de pe blog...eu clicuisem primul link si nu era cu poze, asa ca nu le-am mai incercat si pe urmatoarele.
Stefan e un lungan, auzi, aproape 1m! Al meu chiar ca e pitic!
Si ce ma intriga la istetul Stefan e ca intr-o poza puteam sa jur ca e leit tata-su, iar in poza urmatoare era copia fidela a lui Sim...cel putin asa imi parea mie!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Si ce ma intriga la istetul Stefan e ca intr-o poza puteam sa jur ca e leit tata-su, iar in poza urmatoare era copia fidela a lui Sim...cel putin asa imi parea mie! |
Cameleon curat dom'le!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Eu...cam pe dinafara de subiect..n-am apucat sa citesc nimic, vasele s-au adunat in chiuveta, e dezordine tare si eu abia ma tarasc.
Mi-e groaznic de rau, de dimineata pana noaptea, vomot 1-2 ori pe zi...cel mai rau e ca abia imi gasesc puterea si energia pt Sara, sa gatesc mi se pare cel mai criminal si sa deschid frigiderul...Of, fericite cele care nu ati avut greturi...la mine asa a fost si cu Sara si nu a trecut decat la 16 saptamani cand a si miscat mamaruta! Asa ca ma asteapta zile minunate...
Azi mergem sa vedem samburelul pt prima data, abia astept!
Roxana, ma alatur si eu in clubul celor cu dureri de spate. Groaznic, ieri abia ma mai miscam, si nici calmante nu am voie sa iau, asa demoralizata am fost cu toata durerea aia plus greturile si varsaturile de rigoare ca am tras o portie zdravana de plans! Sa treaca repede 
Simona, ce frumoase poze
Papanash, eu nu ma bag la sfaturi ca nu sunt in masura, totusi mi se pare f imortnt ca doamnele isi dau interesul, poate daca nu te-ai uita tot timpul ar fi mai usor?
Ceamica, felicitari pt vorbaret
Bernix, ce dulce e Venusica!
Picia, draga mea, multumim de poze, minunate! Si de prezenta voastra, asemenea! Stii cat de minunat ne-am simtit? Vai, vai deja ma gandesc cu ingrijorare cum va rezista ginerica al meu atator tentatii? ![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
carpatina spune:
Bernixo, Venus ca venus... da' in shopping de 1 iunie e super cula! 
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Azi mergem sa vedem samburelul pt prima data, abia astept! |
Bafta!

=====================
carpatina spune:
Ramonaiani, ma bucur ca tatal e bine si ca ai tai vin la tine.. Tot ce-ti doresc acum e sa mai stea ala micu' inca putin in burta, sa apuci si tu sa te odihnesti! 
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Tot ce aud in ultimele zile e: Tukka-Milja-Ilis-Dani...Tukka-Milja-Ilis-Dani...Tukka-Milja-Tukka-Milja...Tukka-Milja-Ilis-Dani...ca o litanie...innebunitoare... |
Se detaseaza Tukka in topul preferintelor..
=====================
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
De unde stiu ca nu a avut crize de-astea? Pentru ca am mai pandit si eu cand nu ma vedea nimeni...fugeam de la birou sa pandesc pe geam, sa vad ce face...se juca bine-mersi piticul...obosit nu era, deci dormea, nemancat nu parea, deci manca...in plus, cand am vazut ca dimineata se duce din bratele mele in cele ale educatoarei de serviciu, am stiut ca totul e ok la gradinita...asa ca piticul acela mi l-am concediat. |
Comparam mere cu pere.. Caci nu-i de neglijat varsta la care schimbarea se produce... La 10 luni cat avea Tudor cand a mers la cresa inca nu "stia" ca poate sa zica si nu
=====================
gabitz78 spune:
papanash - subscriu si eu la ce au zis fetele.te cred ca e greu, dar incearca sa-ti vezi de viata ta, nu mai sta toata ziua pe net sa vezi ce face!