Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

va mai zic de ieri si plec la smotru.
pe la 5 Andrei era in curte si vad ca apare un barbat, Andrei fuga la el, se milogea sa-l ia in brate, nenea asta s-a asezat pe=o bancuta si il tinea pe Andrei in brate. Cand am vazut, sun repede la taxi si am plecat spre gradi, acolo ( dupa vreo 15 minute)vad ca Andrei era deja la alt nene in brate , toti copiii se jucau si el statea la tatal unui coleg, mi-a zis miss,ca asa face cum vede ca vine un tata se duce la el, pe ele nu le accepta si vor sa-i propuna directorului sa angajeze un mister , special pt Adi .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

deci v-am ascultat si nu am venit dimi direct acasa sa vad ce face la gradi, m-am intins la cumparaturi, cardul se subtiazaaaaa, e vina voastra, va spun !!!

Alooooooo, io' am zis doar sa nu mai bantui pe site-ul gradinitei, nu sa umbli dilaila prin magazine!!!!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Sim, Maria .
Intr-adevar, mai am asa putin - colul e cam 1 cm intredeschis. Problema e ca am facutStreptococ B (o sa trebuiasca sa iau antibiotic cand nasc sa nu treaca la bebe). Mi-a dat niste ovule vaginale si mi-a zis ca ne vedem saptaman viitoare cand avem programare, daca nu se grabeste bb si ne vedem mai repede .
Macar pana duminica sa mai rezist ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramonaiani, nu poti sa repeti analizele ? tin minte ca mie mi-au gresit un set si era sa iau antibiotic degeaba in sarcina.
Multa sanatate

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, m-am uitat din nou la poze si zau zambeam, nu stiu cum le-ai ales tu pe singurele in care nu zambeam. Oricum la asa dureri de spate zambetul era un efort.

Mah, in poza cu rochia maro parca mai zambeai, dar in rest e asa, o schita de zambet. Prima poza in cea cu rochita rosie, zici ca te-a suparat cineva rau de tot...si arati minunat in rochia rosie, ca o scolarita! Dar acum te iert, ca zici ca te doare spatele si ai si tratament...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mari, sa stii ca iti urmez sfatul si incep sedintele de masaj, ca altfel e jale! Tu cum esti? Mai poti?

Roxana, sa va fie de bine concediul!Tare frumosi sunteti in poze!

Maria, ce fete frumoase sunteti voi!

Picia, m-am delectate cu dialogul vostru!

Danuta, imi pare rau sa aud vestile proaste!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna dimineata.
Bogdan are febra de 2 zile. Pediatra era in minivacanta iar pediatrul de rezerva nu era de garda, pe ambii il gasesc abia azi (09) . Nu m-am incumetat sa il scot din casa cu febra si sa stau pe holurile spitalului cu el, asa ca am preferat sa chem salvarea. A venit un medic in varsta si i-a prescris eretromicina, novolcamin supozitoare si ser efdrinat pentru nas. A dat cineva eretromicina la micuti? Nu am prea vazut pe aici mentionata eretromicina.

Babylina, mie, una, mi se cam pare drastic data eritromicina aia si fara motiv intemeiat. Dr mea a zis ca nu ii da antibiotice lui Lisa pana nu are dovada clara ca e ceva bacterian. Daca e viral, ia degeaba. Si la afectiuni virale febra trece in 3-4 zile. Stiu ca e mult 4 zile de febra, dar daca e sub 39, nu e problema.

Te intreb toate astea, pt ca Lisa a facut (IAR) febra ieri pm, 38 si noaptea 38.7. Azi dimineata am mers cu ea la dr sa o examineze si i-a verificat plamanii, urechile, gatul, nasul, ochii, a apasat-o pe frunte si tample etc. Concluzia a fost ca e ceva viral peste viroza pe care deja o avea sau de care se chinuia sa scape, e f congestionata la nas, dar restul e ok. Si i-a luat swab din nas ca sa ii faca test pt gripa. Daca are gripa, ii da Tamiflu. Dar nu i-a prescris antibiotic. A zis ca la infectii bacteriene, de obicei copiii sunt cam apatici, insa la viroze sunt totusi energici si ei insisi.

Acum tu decizi ce si cum, insa mi se par total aiurea prescriptiile astea puse din burta. Medicul l-a examinat cum trebuie? Ce anume i-a facut? Si in ce stare e Bogdan: alert, oarecum energic, tuflit, pleostit, apatic etc.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

adimercedes, medicul l-a ascultat la plamani si s-a uitat in gurita. Acum am avut eu un feeling ca e prea mult eretromicina si sincera sa fiu ca o mama denaturata ce sunt eu nu i-am dat deat cateva grame din sticluta. Cu ajutorul lui binebnteles care a refuzat cu indarzire sa ia medicamentul. Chiar si cand avea febra daca nu plangea dupa tzatza si era putin molesit de temperatura, era ok. Alerga cu mingia prin casa, citea cartiele. Acum nu mai are febra si zburda prin toata casa.
Eu m-am uitat pe prospectele de la medicamentele date si cam niciunul nu merge la copii. Pana si la Novocalmin scrie ca se da de la 4 ani incolo. Serul efedrinat prescris de doctor se da la copii peste 12 ani iar pastilele de eretromicina prescrise dupa cum a zis farmacista nu se dau la copii. Farmacista ne-a dat siropul. Mai am un flacon de augumentin in frigider prescris de pediatra pentru ca avea nasul infundat si avea putina temperatura. Azi noapte cand trebuia sa ii dau medicamentul nu am avut liniste si am deschis internetul sa caut informatii despre eretromicina la copii si cum nu am gasit nu i-am mai dat medicamentul. Nu i-am mai dat deloc. Iar ieri abia daca am apucat sa ii dau 3 ml. Si cred ca si de la alea este deranjat la stomac. Acum pentru noi este mai bine decat sa fie constipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Yaia, uite aici si urmatoarea: http://picasaweb.google.com/iordanargentin/F1_Turkey_2009?authkey=Gv1sRgCKyaqa3x7KGZUQ#5345602394237245762

Ahaaa, deci tu zambesti doar la aparatele altora! Am inteles.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Yaia, uite aici si urmatoarea: http://picasaweb.google.com/iordanargentin/F1_Turkey_2009?authkey=Gv1sRgCKyaqa3x7KGZUQ#5345602394237245762

Ahaaa, deci tu zambesti doar la aparatele altora! Am inteles.

Poze

Astea sunt spontane. Eu cand stau la poze imi pierd zambetul. Oricum erau ultimele moment fericite, exact dupa calificari a inceput problema cu spatele, chiar cum m-am dat jos din masina. Cu rochita maro am fost la piscina in dupa-amiaza aceea, apoi a inceput cosmarul.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, mai bine sa ne simtim vinovate de golirea buzunarelor decat de deshidratarea ta de la atatea lacrimi. Iar la faza cu mister, sigur ai tu un interes si il bagi pe Andrei la inaintare. Sa ii fie de bine tunsoarea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput