Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Discutiile filosofice, de exemplu ce este fericirea si ce te face fericit.

Si? Ca sa stiu si eu...
Mah, iar n-ai zambit in poze!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Ba ma mai si strambam intr-una din poze. Noroc ca ranjesc pe aici fasolile (daca s-o scrie asa?!).

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Yaia, m-am uitat din nou la poze si zau zambeam, nu stiu cum le-ai ales tu pe singurele in care nu zambeam. Oricum la asa dureri de spate zambetul era un efort.

Maria, ce fete frumoasa am vazut! Iaca asta imi place cel mai mult: http://good-times.webshots.com/photo/2933141420102550981gdisgH

Rox , mamica

Mergi la inceput

Piciulika, exceptionale raspunsuri!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Yaia, uite aici si urmatoarea: http://picasaweb.google.com/iordanargentin/F1_Turkey_2009?authkey=Gv1sRgCKyaqa3x7KGZUQ#5345602394237245762

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata la amiaza!

Vazut pozele de la Cluj...numai mamici tinere si faine,iar copilasii,niste scumpi

Gabitz se vede ca v-a priit concediul...ce-a mai crescut Eliza si-mi place ca e tot un zambet

Roxana sa va fie de bine iesirea,vazut poze frumoase

Maria pupam fetele dragute

Editez ca uitai de Bernix..mami,parca-ti seamana tot mai mult 'Diva',e o dulcica

Mergi la inceput

Despre Miruna,vesti nu prea bune..de luni i-au aparut iar bube pe picioare si cateva pe maini iar de ieri are si o ureche cam umflata,o fi piscat-o ceva si s-a tot scarpinat,e rosie-vinetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Maria, sunteti frumoase tare, amandoua, tu esti sexoasa si slabaaaaa....

Roxana, frumoase poze, eu am remarcat ca ai fost chiar vesela . Incearca pt spate acupunctura, macar citste despre ea ca am auzit numai lucruri bune.

Yaia, asa e, cat sunt mai mici se adapteaza mai repede.

Danuta, of, multa sanatate, vezi totusi daca nu a mancat ceva si de la asta sunt bubitele.

Sim, merci de impresii, dar la Andrei e jale dimineata, azi a inceput din masina cu plansul, oricat ii povestim noi despre gradi nu are nici o valoare. Nu vrea si pace.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Am intrat scurt, inainte de dushuleala si mers la control, sa va spun cum ma persifleaza juniorul.

Ieri seara face baie. La final, il avertizez ca asta va fi ultima canuta de apa ce o toarna in jucaria aia a lui, ca acuma e gata.
El, hotarat, spune "NU."
Eu: "Eeei, gata! Pai ce crezi tu ca facem aici...?!"
Raspunde calm, ca la idioti: "Baie."

Acuma tocmai a varsat un pahar de apa pe parchet.
"Tu numai prostii stii sa faci?"
"Ihim." Foarte senin.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

super tare !!!
din acelasi ciclu, sambata s-a tuns tati ( cu masina, la baie) si Andrei statea printre picioarele lui, foarte curios, incercand sa-l fereasca tati scapa masina de tuns din mana si ii sare un buton. Ne-am apucat sa-l cautam pe jos si eu il intreb ce culoare are, la care Andrei foarte sigur pe el ( ca tati ezita, nu stia sigur raspunsul) cica AB , mami AB, adica butonul era alb, ceea ce era adevarat . L-a tuns apoi si pe el, are numarul 1

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

papanasho multumim..banuim ca de la niste chiftele din carne de porc..a gustat f putin.Speram sa nu fie iar lamblii,ca abia ce-a terminat tratamentul..
Of,imi pare rau ca aveti probleme cu gradi..imi aduc aminte ca si eu plangeam de cate ori ma lasa taica-meu acolo,la inceput de saptamana..

Mergi la inceput

deci v-am ascultat si nu am venit dimi direct acasa sa vad ce face la gradi, m-am intins la cumparaturi, cardul se subtiazaaaaa, e vina voastra, va spun !!!

Ghighi- filme

Mergi la inceput