Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 9
kay spune:
Ce-ati facut cu ziarele ? Daca nimic va rog as-mi spuneti ca sa sun pe cineva, poate reuseste sa ajute. Nu promit nimic, dar incerc !
si tin pumnii , sa se stranga banutii repede repejor !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mexxa spune:
Antoanela multumim Banutii au ajuns!
Kay de astazi asteptam sa ne raspunda careva....vineri am trimis.
multumim ca ai intrat la noi
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
kay spune:
hai ca dau un telefon acum, incerc. ti-am spus ca nu promit nimic... am sunat, nu raspunde. sigur o sa vb azi, iti spuns imediat ce am raspuns ce am facut !
va si eu cred ca la inceputul lui iulie puteti pleca linistiti !
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
Chuny spune:
Kay, poate vezi mesajul asta. Te-am contactat de mai multe ori pe PM si mail si nu am primit niciun semn. Unde sa iti mai scriu ?? Ultima oara ti-am scris la subiectul Soniei, te rog sa citesti acolo daca ai pierdut restul mesajelor. Mersi!
Mexxa, sanatate multa la pui! Sper sa pot contribui si eu.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
kay spune:
Sibylle, iarta-maaaa !!! am vazut PM mai demult, am uitat complet pt ca am tot plecat din tara... abia ieri am ajuns acasa... si am crezut ca e doar informativ mesajul, nu intelesesem si ca trebuie sa raspund. iarta-ma, te rog iar pe mail nu am vazut nimic . am sa citesc acum !
Andreea, am vb, am trimis, astept raspuns. te imbratisez cu drag !
www.inimacopiilor.ro
S
Chuny spune:
Mersi mult!!!!!! Vorbim pe PM atunci, io chiar credeam ca ai ceva cu mine.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
mexxa spune:
Kay multumim mult ca vrei sa ne ajuti....
Sa reusim sa plecam in iulie,,,,ar fi prea frumos.Cu cat e mai devreme cu atat sansele lui Sebi sunt mai mari!
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Happiness_4_us spune:
Multa sanatate puiului mic!
O sa reusiti sa plecati, sunt sigura de asta!
Sunteti in gandurile si rugaciunile noastre!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
oaana spune:
Mexxa,sa dea Dumnezeu sa strangeti repede suma necesara...ti-am trimis un PM sa te intreb ceva.Baietelul meu cel mic are puroi dupa timpane si ni s-a propus punctie transtimpanica daca infectia nu cedeaza la tratament...deci sunt foarte bulversata,mai ales cand am citit cazul vostru.
ralcat spune:
Andreea, am facut si eu azi un virament pentru contul de euro. Dureaza cam 3 zile lucratoare transferul, am sa te rog sa verifici si sa-mi confirmi ca au intrat banutii.
Va tin pumnii sa plecati cat mai repede. Si sa va bucurati de o viata linistita si mai ales sanatoasa.
Doamne ajuta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu