Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 10
mexxa spune:
Nana,Oana,Ralcat
Oaana, cazul nostru nu trebuie sa te bulverseze ci sa te faca sa ceri 10 pareri inainte sa faci acea punctie.
Ce nu a'si fi dat si eu sa imi apara cineva cu o situatie asemanatoare pe atunci
Sanatate multa si sa ne tii la curent te rog cu evolutia micutului!!!
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mexxa Nana,Oana,Ralcat Oaana, cazul nostru nu trebuie sa te bulverseze ci sa te faca sa ceri 10 pareri inainte sa faci acea punctie. Ce nu a'si fi dat si eu sa imi apara cineva cu o situatie asemanatoare pe atunci Sanatate multa si sa ne tii la curent te rog cu evolutia micutului!!! Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
facut si eu un mic transfer bancar.
Cred ca trebuie sa actionezi la nivel mai mare - eventual sa incerci la o asociatie de ajutorare, chiar daca nu iti dau bani, macar ca logistica sa te ajute sa faci un dosar.
Unele firme/banci dau sponsorizari. De la noi vei primi cate 100-200 roni. Cam 50 euro, mai mult o pers. obisnuita nu iti poate da - mai ales ca cele mai multe de aici suntem mamici. Dar noi vom continua sa contribuim cu cate ceva.
O banca/firma, poate sa iti dea si 3000-5000 euro.
Un alt lucru care poate fi de mare ajutor: unele asociatii care au trecut prtin asta, iti pot oferi tips & tricks de transport rapid, mai ieftin, cazare mai ieftina.
Din ce am inteles, acum stati in bucuresti. Aici puteti incerca mai multe - lumea este mai bogata, mai deschisa, mai patita. Trebuie sa luptati!
Imi dau seama ca DC a mai trecut prin asta - au mai fost cazuri, si solutii intodeauna apar.
Fiecare copil are ingerasul lui. .Multa sanatate puiului si putere voua.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mexxa spune:
Cleo multumesc mult pentru sfaturi.Acel dosar deja l-am facut si l-am dat in multe parti.
Crede-ma ca nu dorm noaptea si ma gandesc la ce firme sa mai mergem....
Am trimis si mail\uri la emisiuni insa posibil nu au fost vazute.Voi si suna sa vedem poate reusim ceva.
Acum va pup.Mergem la spital ca Sebi toata naptea sa foit si are nvoie de aspiratie.
O sa va scriu dupa amiaza.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Noi am venit de la spital...vineri ne vom interna pentru a i se pune alt tub de dren deoarece acesta nu mai functioneaza corect si infectia curge pe langa in loc sa curga prin tub
Am fost si am dat comanda de alt tub, joi vom merge sa il ridicam.
Acum un 1 an...tot pe 19 iunie a fost operat...oare de cate oriva mai fi nevoie sa traga si sa sufere
va pup
Pana ieri erau in cont 3000RON , 150 EURO S 60$
Multumim
ymca spune:
mexxa, imi pare rau pentru vestile cu care ai revenit de la spital si ne vom gandi vineri la voi.
maine fac si eu un transfer...azi ti-am introdus contul la beneficiari online si maine devine functional si pot transfera. poate reusesc sa vorbesc si cu colegii de la birou.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mexxa Noi am venit de la spital...vineri ne vom interna pentru a i se pune alt tub de dren deoarece acesta nu mai functioneaza corect si infectia curge pe langa in loc sa curga prin tub Am fost si am dat comanda de alt tub, joi vom merge sa il ridicam. Acum un 1 an...tot pe 19 iunie a fost operat...oare de cate oriva mai fi nevoie sa traga si sa sufere va pup Pana ieri erau in cont 3000RON , 150 EURO S 60$ Multumim Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
mexxa, moralul sus. In 1 sapt. ati strans 1000 euro. Zic ca si mailurile la firme vor da roade in curand! f. curand!
Dumnezeu sa va aiba in paza.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Andreea ma rog ca scumpetea de Sebi sa treaca cu bine si sa se bucure de copilarie asa cum trebuie!
Trimit si eu cat pot de repede ceva pentru a ajuta la ce-am scris mai sus. si curaj, putere, uite ca s-au strans repde ceva banuti!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
flavia ramona spune:
Andreea, am pus si eu azi ceva banuti. O sa mai intre si de la cineva de la mine de la lucru niste banuti.
Pe mine ma dor urechile de la curent de cateva zile si e o durere groaznica. In tot acest timp m-am gandit la Sebicu, la ce simte, la durerea pe care o suporta si imi pare tare rau. Sper din suflet sa se adune banutii necesari repede si sa scape de problema asta.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
mexxa spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari....stiu ca trebuie sa merg inainte pentru micul meu luptator insa ma uit in urma si nu am evoluat cu nimic in ultimul an...
Mie frica de atatea anestezii care i de fac....de tot.
Va pup si inca o data MULTUMIM tuturor!
Olivia26 spune:
Am trimis si noi niste banuti pt Sebi prin PayPal. Sanatate multa si Doamne ajuta sa treceti cu bine peste aceste incercari. Pupam puiul scump.
Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!