Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Am trimis si noi niste banuti pt Sebi prin PayPal. Sanatate multa si Doamne ajuta sa treceti cu bine peste aceste incercari. Pupam puiul scump.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Multumim!

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

gata, am facut transferul. multa sanatate mexxa si sa se faca bine sebi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

gata, am facut transferul. multa sanatate mexxa si sa se faca bine sebi.

Multumim

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

draga mami de Seby
imi permit sa iti mai dau o idee despre cum cred eu ca poate mai reusesti sa strangi ceva banuti: oare daca ai face un fel de scrisoare pe care sa o postezi pe blogurile persoanelor publice (poate ca din diferite motive iti vor raspunde si te vor ajuta) si incearca sa ajungi la Biserica: se invart atatia bani acolo........ poate reusesti ca duminica, dupa slujba, preotii sa spuna despre cazul vostru in biserica si sa obtii ceva donatii sau chiar de la BOR. poate astea sunt aberatii, dar ideile astea mi-au venit mie.

si inca o sugestie: daca fiecare persoana si-ar pune in statusul de msg linkul de la acest topic este posibil sa mai primesti ceva ajutor (eu asa am aflat de voi).

sa dea dumnezeu sa treceti si de incercarea asta si sa ai un pui sanatos si sa va bucurati unul de altul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dali77

draga mami de Seby
imi permit sa iti mai dau o idee despre cum cred eu ca poate mai reusesti sa strangi ceva banuti: oare daca ai face un fel de scrisoare pe care sa o postezi pe blogurile persoanelor publice (poate ca din diferite motive iti vor raspunde si te vor ajuta) si incearca sa ajungi la Biserica: se invart atatia bani acolo........ poate reusesti ca duminica, dupa slujba, preotii sa spuna despre cazul vostru in biserica si sa obtii ceva donatii sau chiar de la BOR. poate astea sunt aberatii, dar ideile astea mi-au venit mie.

si inca o sugestie: daca fiecare persoana si-ar pune in statusul de msg linkul de la acest topic este posibil sa mai primesti ceva ajutor (eu asa am aflat de voi).

sa dea dumnezeu sa treceti si de incercarea asta si sa ai un pui sanatos si sa va bucurati unul de altul.

DALI multumesc pentru idei
Treaba cu statusu deja toate fetele il au pus...mai este pus si pe cateva bloguri.
O sa merg duminica sa vedem si cu biserica....poate o sa de-a roade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Am trimis si noi niste bani prin paypal. Multa bafta si sa fie ultima operatie pentru Sebi.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Draga mea multa sanatate lui Sebi. Am facut si eu un mic virament. As vrea sa pot da mai mult, dar cred ca multe donatii mici pot ajuta si ele. Asa cum zicea si Cleo poate reusesti la o fundatie, ai incercat la Vodafone? Ei mai ajuta, pentru ei nu e o suma mare. de la Sebastian, baietelul meu, sa va faceti bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA, ITI DORESC, CE TI-AM SPUS SI IERI, SA AI PARTE DE ZIUA TA DE TOT CE ITI DORESTI TU MAI MULT IN VIATA, SA SE IMPLINEASCA VISUL PTR CARE LUPTI SI ANUME INSANATOSIREA LUI SEBI, DOAMNE AJUTA

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Claudia iti multumesc mult pentru urarea frumoasa.
Acum un an faceam bagajele pentru spital....anu acesta se pare ca povestea se repeta.
TOT ce imi doresc este ca la anu sa nu se mai repete povestea.

Mergi la inceput

ELIZA, SOCRATE multumim

Mergi la inceput