Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Andreea, la multi ani, sa dea Dumnezeu ca ziua de azi sa fie plina cu vesti bune si sa primesti in dar cel mai frumos cadou: sanatatea lui Sebi!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 24 zile
mexxa spune:
Astazi dimineata m-am uitat pe cont si erau:
* 3340 RON
* 195 EURO
* 114 $
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mexxa Astazi dimineata m-am uitat pe cont si erau: * 3340 RON * 195 EURO * 114 $ Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
deci io am copiat contul euro si am incercat un transfer in lei. De aia nu a mers. Miine sper ca iti intra banutii. Nu e mult, dar pic cu pic - va prinde bine
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
DarkBendis spune:
Si de la noi un pic pe Paypal...pic cu pic se aduna si veti reusi!
Sanatate multa la Sebi cel luptator
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mexxa spune:
DarkBendis
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
va dragilor si sigur o sa tinem pumnii stransi sa reveniti repede si cu vesti bune acasa
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
vias spune:
Sanatate multa pui mnic!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Am trimis si eu 100 RON, iti trimit confirmarea pe PM.
Doamne ajuta!
Vreau sa pun si la bazarul pt Sebi ce hainute mai am de dat.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mexxa spune:
In sfarsit am ajuns acasa...terminata de oboseala.
I sa curat lui Sebicu urechea, acum se simte mai bine...da cat scandal a facut cand sa trezit din anestezie
M-au sunat cei de la ziaru Gandul pentru un articol, am dat numerele de telefon a medicilor....
Este imposibil felul lui de manifestare.
A reusit sotul sa intre in legatura Agen#355;ia Romān#259; de Reprezentare a Spitalului privat EMCO, Salzkammergut-Austria http://www.emco-klinik.at si http://www.emco-klinik.ro/. Asteptam sa vedem ce ne zic...in speranta pretul va fi putin mai mic si vom reusi sa plecam la repede.
Marti avem programarea pt CT cranio-cerebral si urechi.
Revin mai tarziu cu mai multe informatii...acum sunt terminata de oboseala.
Va pup si multumesc fetelor care au depus banuti.
Diseara voi reactualiza lista.
aidaciolac spune:
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"