Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 18
mexxa spune:
Ma pregatesc sa mergem pana la spital...febra da sa creasca....sa trezit iar cu dureri ...
revin cu vesti
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Ayla21 spune:
Of, Doamne! Imi pare rau ca Sebi nu e bine.
Ma rog pt voi!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
LoraG76 spune:
Sa dea Domnul sa fie bine Sebi!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mexxa spune:
AM REVENIT
Am dat peste un medic tare comod...la aspirat in repezala pana ia dat sangele :( nici macar nu a stat de vorba cu noi.
Sa te duci in urgente cu stare febrila...dureri si sa te trimita acasa fara o reteta macar....mare nesimtire
Stau si ma intreb....daca el il atinge si'i da sangele...lui Sebi ii curge infectie cu cine stie ce microb si intra in contact cu sangele...nu poate mai rau ....
LORA, AYLA
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
xandrutza_76 spune:
Vai Andreea, imi vine sa urlu, cand citesc prin ce trece Bibi, e strigator la cer; sper sa se termine odata cosmarul pe care-l suportati
Am dat si eu link cu povestea voastra la prieteni, cine stie...
yoannamarie spune:
Doamne!!!!! Andreea...e cumplit tot ce vi se intampla... Prin ce treceti...Si acum ati mai dat si pe acest "MEDIC"... Cum...sa-l aspire, la repezeala, pe micut ?!?!?! Sa-l mai si raneasca....
MAI...OMULE, "doctor" ce te numesti......e un puiut mic si nevinovat...sufera destul si fara "contributia" ta!!!!
Nu...ca...nu mai am cuvinte...!!! E inadmisibil!!!!
Multa sanatate, Bibi, micule luptator! Esti un baietel tare curajos si puternic! Esti si, vei fi, un invingator! Te iubim si ne gandim la tine! Doamne-Doamne are sa aiba grija ca tu sa te faci bine!
[b]Andreea[/b , suntem alaturi de voi!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! ""
mexxa spune:
Am fost iar la spital....au venit rezultatele de la secretia otica.
Ca sa fie totul perfect i'a iesit STAPHYLOCOCUS AUREUS si PREUDOMONAS SP.....2 microbi foarte puternici.
Se va reincepe tratamentul cu antibiotic ....
Diseara voi primi de la dooctor o scrisoare medicala cu toata evolutia lui,pentru a o trimite celor din afara, impreuna cu CT.
Roxana01 spune:
andreea, sunt ingrozita de ce vi se intampla si nu am cuvinte pt a califica comportamentul medicilor. este incredibil si ma rog sa ramai tare si sa poti face fata acestor incercari teribile.
stiam ca trebuia sa faceti un reportaj cu Acasa TV. ati mai facut ceva in sensul asta? Daca da, cand apare reportajul?
acum ce face sebi? cum mai este? puteti sa veniti la noi in parc? sau nu mai iesiti din casa... ca ma gandesc ca i-ar mai placea lui sebi sa se vada cu dariutza. in plus, acum a venit si Itzyshor cu ana maria, mai vine si lili... poate reusiti...
va pupam si va strangem in brate cu drag!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
aidaciolac spune:
ma ingrozasc si nu stiu de ce ... pentru ca in prostia mea inca mai sper sa dam de oameni
dragilor va si sa treaca buba cat mai repede
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
moldoveanca spune:
Andreea imi vine sa urlu cand citesc prin ce trece Sebicu.Te imbratisez cu drag si fii tare