Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mexxa, imi exprim si eu admiratia pt.puterea de care dai dovada pt.a-l ajuta pe Sebi.
incerc si eu sa te ajut cum pot, am trimis datele contului la mai multi prieteni, sa speram ca te vor ajuta cumva....orice suma e binevenita

multa Sanatate lui Sebi, ma rog la Dumnezeu sa va ajute, sa fiti sanatosi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am uitat ceva, la multi ani Andreea, am aflat ca pe 18 iunie a fost ziua ta, sa fii sanatoasa

si felicitari yoanei pt.initiativa de a mediatiza cazul lui lui Sebi

Doamne ajuta !

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna,

am aflat de povestea lui Sebi de la Gabitam si am reusit si eu astazi sa fac pt. el un transfer bancar. Va urez bafta multa si sanatate.
Sper sa reusiti.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Imi pare nespus de rau ca Sebi a trebuit sa treaca prin toate aceste suferinte! Cu siguranta Dumnezeu isi va intoarce fata catre el si il va ajuta sa inceapa o viata fara durere, asa cum merita orice copilas de varsta lui!
Eu am picat aici de la alt topic doar pentru a va spune ca le-am transmis tututor prietenilor apropiati un rezumat al povestii acestui baietzel minunat si sper ca vor fi reactii! Sunt consemnata la domiciliu cateva zile, dar luni cand ies din casa merg la banca sa ajut si eu, atat cat pot. Sunt sigura ca mai multe gesturi mici vor readuce zambetul pe fata micutului Sebi! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Am comunicat, azi, prin mesaje cu Andreea...Din pacate , n-au rezolvat nimic la spitalul CFR....Doar alta parere... zeci de pareri, cu asta s-a ales din partea tuturor... offf...de-ar pleca mai repede in Austria...ca aici in Romania...te zapacesc astia cu opiniile lor...Parca atat ar sti...sa dea din gura...
Are sa va povesteasca ea, mai detaliat cand ajunge acasa!

Dragutelor, o pentru voi! Sincer, consider ca n-am facut mare lucru...Astept sa se materializeze reportajul si sa aud cum ca Bibi si Andreea au plecat in Austria... Atunci voi fi cu adevarat impacata!

Voi sunteti mai mult decat minunate ...ati depus bani in cont, va rugati pentru micut... Facem, IMPREUNA, tot ce se poate pentru ca ei sa poata ajunge la clinica!

Andreea si Bibi suntem, TOTI, alaturi de voi!
Sunt sigura ca simti asta!

Va pup, dragilor si sa auzim numai de bine!
Suntem alaturi de voi!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

multumim tuturor pentru sustinere.
Sa va zic ce am facut.....medicu la telefon auzise de 3 operatii....cand face to face i-am zis de 5.... a innlemnit.
Dupa ce sa uitat putin la urechi am mers in cabinetul lui....si stiti care a fost rwactia....si-a pus o mana in cap si a inceput sa rasfoiasca dosaru.....a zis ca nici nu stie de unde sa o ia.
Parerea lui a fost sa il operam si de polipi....de cautam cauza prin operatii....
La bucuresti nu l-au operat pt ca nu avea vegetatie inflamata....nu a fost racit in asa fel incat sa trebuiasca.
Degeaba....medicu a tinut=o una si buna.
O parte buna a fost ca singur a zis ca totul sa inceput de la acea puctie care i sa facut.

Cam astea sunt vestile...va pup ca in 2 ore plecam spree Bucuresti!!!

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Multa sanatate lui Sebicu si drum bun!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora multumim
Yoanna multumesc pentru initiativa ta....si grija care ne-ai purtat-o zilele astea.
si pentru toate mamicile care si-au facut griji pentru noi.

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Lora multumim
Yoanna multumesc pentru initiativa ta....si grija care ne-ai purtat-o zilele astea.
si pentru toate mamicile care si-au facut griji pentru noi.

Andreea, mamica ingerasului luptator...

cum se mai simte puiul?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

In sfarsit acasa....

Sebi astazi a avut o zi tare urata...toata dimineata la durut urechiusa...pana nu i-am dat doza dubla de nurofen nu a scazut durerea...
Astazi am verificat contul online si erau 4815 RON si 765 EURO.
Acusi ma apuc de actualizat listuta...numa sa isi mai revina piticu putin ca e mofturos taree.
Maine sper sa ma intalnesc cu cei de la ACASA TV si de la la GANDUL.

VA PUP

Mergi la inceput