Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

SUNT MEXXA.....eu am scris cu contu nasii mele BYU...nu m-am uitat.

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Andreea si Doamne ajuta!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana si asteptam cu nerabdare mediatizarea cazului la Acasa in asa fel incat Sebi sa poata sa ajunga cat mai repede pe maini bune si sa se faca bine.

Andreea, imi pare rau ca nu am reusit sa le dau de veste fetelor mai repede (ma bucur ca a reusit Ioana sa intre sa le spuna ce si cum de voi), da e Bogdi bolnavior si tare maraici. Ma ierti asa-i?

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ioana, ce veste buna!! Ce inspirata ai fost, bravo
Andreea, va tinem pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Dragutelor !
In urma cu ceva timp, am intrebat-o pe Andreea daca a prezentat ,cazul micutului, massmediei...inclusiv, AcasaTv...stiind ca ei au ajutat la rezolvarea multor situatii asemanatoare.
Andreea mi-a spus ca a trimis la majoritatea presei, in urma cu ceva timp, dar nu a primit nici un raspuns. Fapt ce m-a determinat sa incerc si eu...Mi-am spus: trebuie sa existe sansa aceasta pentru Sebicu...Asa ca, vineri, m-am pus pe cautat adrese, am gasit si am scris in mail, exact, ce cred si ce simt pentru Bibi si Andreea...Am atasat si povestea micutului, postata pe prima pagina, intrucat prezenta "episoadele" prin care a trecut micutul...
Si, multumim lui Dumnezeu, bucuria nu a intarziat sa rasara, luni !!! In weekend, mi-am verificat mail-ul de zeci de ori...
Credeti-ma, cand am vazut luni, mail-ul primit de la ei, prin care imi cereau numarul de telefon al familiei, pentru ca sa-i poata contacta...am inceput sa zburd de fericire... Mi-am luat sotul in brate, am pupat pe toata lumea...
Ma bucuram pentru Sebi!
Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine, sa se stranga suma cat mai curand, pentru ca ei sa poata sa plece la clinica in Austria.
Asta e cel mai important, pana la urma!
Ca micutul sa fie vindecat!

Spunea, azi, Andreea ca, micutului, ii curge foarte tare din urechiusa... a fost sa il aspire...offf...ati citit cate complicatii...
Doamne ajuta sa plece cat mai repede in Austria si sa se intoarca sanatosi!

Andreea suntem alaturi de voi!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Salutare

Sa va zic ce zi am avut astazi.... am fost la Spitalul de Recuperare Iasi pentru a vorbi cu sefu de clinica....aseara neavand ace strerile, sa il aspire....cand ne-a vazut abia sa ocupat de noi...sa uitat in fuga la ureche si nici macar nu l=a aspirat....plus ca ne-a chemat maine sa i schimbe tubu...tub abia schimbat ca i se pare lui nu stiu ce....plus ca printre afirmatiile lui ...era si " daca tot o sa curga il mai operam o data" de parca copilul meu e o papusa cu care faci ce vrei.
Innebunesc putin cate putin cu parerile lor diferite.
Am reusit astazi sa depun cerea pentru cardul european de sanatate.In 7 zile il voi putea ridica.
Prin cateva relati am reusit sa ajungem maine la seful clinicii de adulti ORL de la spitalul CFR Iasi....sa avem si o a treia parere..
Maine vin in Bucuresti cu trenu de dupa amiaza.
Sunt nervoasa...obosita, si am o ciuda cumplita pe sistemul medical roman.

Va pup

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am verificat doar contu de paypal...si azi erau 740 EURO

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mexxa draga mea , stiu ca esti cu nervii intinsi la maxim. Te

Fetelor mii de

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Doamne ajuta
am o mica speranta ca santeti pe drumul cel bun,,,va doresc din toata inima sa reusiti iar cel de sus sa va intareasca si sa va ajute sa va vedeti copilul sanatos,,,
nimic nu e mai important pe lumea asta decat sanatatea copiilor nostri

D-zeu sa va binecuvinteze si sa fie cu voi la tot pasul
pupici la micul luptator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna Mexxa, nu am mai intrat de foarte multa vreme pe forum .
Imi pare tare rau ca ati trecut din nou prin atatea probleme.
Stiu ca e nevoie de o vointa de fier pentru a trece peste aceste necazuri.
Cand imi intra banutii o sa depun si eu o suma in cont.

Multa sanatate si o multime de pupici pentru Sebicu.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput