Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Doamne Doamne sa fie cu voi si sa va ajute sa treceti peste acest pas greu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

incercam si noi sa ajutam cum putem

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ii dorim din suflet insanatosire grabnica lui Sebi, e o frumusete de copil

am contribuit si noi cu 100 de roni(Mihai Gavris)

sanatate si numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADID spune:

Ti-am scris si pe sebicu web-site. Si baiatul meu a avut colesteatom si am aflat la Geneva ptr ca in Romania nu s-a depistat la acel moment. Stiu ca la Clinica Universitara din Geneva se facea si timpano plastie si reconstructia urechii medii in anul 1998. Ceea ce nu ti-am scris dincolo, este ca un dr din Romania m-a sfatuit sa il operez in strainatate ptr ca altfel ramane surd. Citind cele scrise de tine constat ca nu s-a schimbat nimic in acesti ani, nici in mentalitatea oamenilor si nici in posib tehnice. Atentie mare la ce medici il duci. Daca imi permiti, te-as sfatui sa mergi la dr tineri poate sunt mai receptivi la nou! Pomeneai de un dr care m-a dezamagit profund si nu vreau sa iti spun mai multe. Am sa te ajut si eu cum pot. Va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Niste numere de TELEDON ar fi f utile. Poate obtinerea lor nu este dificila sau prea costisitoare.

In schimb, spre exemplu, mie imi este mult mai la indemana sa sun la astfel de numere comparativ cu mersul la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Salutare!

Am vorbit, in urma, cu o ora cu Andreea la telefon. Sebicu abia ce adormise, a spus ca a inceput sa manance...era multumita de acest lucru. Analizele i-au iesit bine, considerand ca, totusi, e bolnavior... La tomograf, din pacate, au localizat cateva puncte de infectie...dar in spatele locatiei unde tot curata, pana acum, medicul...are sa va povesteasca ea mai multe (e in masura...), maine, cand va ajunge in Bucuresti.
A pus cateva poze, de ieri, cu Sebi la joaca, in Copou...Pentru cine vrea sa le vada sunt in link-ul ei cu poze...de la semnatura

Eu am o veste SUPER BUNAAAAA!!!!
Vineri dimineata, am indraznit sa trimit un mesaj cu povestea lui Bibi la ACASA TV< pentru POVESTIRI ADEVARATE. Luni m-au contactat si mi-au cerut numarul de telefon al Andreei ca sa poata lua legatura cu parintii...Am sunat-o pe Andreea, am intrebat-o daca e de acord- mi-a spus ca da, normal,...si, imediat am trimis un mail cu numarul ei.

Cum am vazut ca nu mai dadaeau nici un semn de viata, aseara, am indraznit sa trimit, iar un mail si sa-i rog ca "BUCURIA SA NU SE TERMINE BRUSC" si sa fie in continuare alaturi de micut. Merita aceasta sansa!
Si, azi mi-a trimis Andreea mesaj cum ca au sunat-o cei de la ACASA TV si poimaine se intalnesc sa faca un reportaj cu ei.
Sunt sigura ca in urma acestui reportaj se vor strange banutii necesari, mai repejor si ca Andreea si Sebicu vor pleca la clinica, cat mai repede.
Sunt extrem de bucuroasa! Nu va puteti da seama!

Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!

Andreea si Bibi sunt alaturi de voi!
Va
Doamne ajuta!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, astea da vesti bune! Abia astept sa vad emisiunea! Da Doamne sa se stranga mai repede banutii!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Salutare!

Am vorbit, in urma, cu o ora cu Andreea la telefon. Sebicu abia ce adormise, a spus ca a inceput sa manance...era multumita de acest lucru. Analizele i-au iesit bine, considerand ca, totusi, e bolnavior... La tomograf, din pacate, au localizat cateva puncte de infectie...dar in spatele locatiei unde tot curata, pana acum, medicul...are sa va povesteasca ea mai multe (e in masura...), maine, cand va ajunge in Bucuresti.
A pus cateva poze, de ieri, cu Sebi la joaca, in Copou...Pentru cine vrea sa le vada sunt in link-ul ei cu poze...de la semnatura

Eu am o veste SUPER BUNAAAAA!!!!
Vineri dimineata, am indraznit sa trimit un mesaj cu povestea lui Bibi la ACASA TV< pentru POVESTIRI ADEVARATE. Luni m-au contactat si mi-au cerut numarul de telefon al Andreei ca sa poata lua legatura cu parintii...Am sunat-o pe Andreea, am intrebat-o daca e de acord- mi-a spus ca da, normal,...si, imediat am trimis un mail cu numarul ei.

Cum am vazut ca nu mai dadaeau nici un semn de viata, aseara, am indraznit sa trimit, iar un mail si sa-i rog ca "BUCURIA SA NU SE TERMINE BRUSC" si sa fie in continuare alaturi de micut. Merita aceasta sansa!
Si, azi mi-a trimis Andreea mesaj cum ca au sunat-o cei de la ACASA TV si poimaine se intalnesc sa faca un reportaj cu ei.
Sunt sigura ca in urma acestui reportaj se vor strange banutii necesari, mai repejor si ca Andreea si Sebicu vor pleca la clinica, cat mai repede.
Sunt extrem de bucuroasa! Nu va puteti da seama!

Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!

Andreea si Bibi sunt alaturi de voi!
Va
Doamne ajuta!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

!deci mi-au dat lacrimile de emotie si bucurie !
cand o sa fie emisiunea, va rog sa scrieti, sa ne uitam si sa mediatizam.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ioana, ce veste buna!
Sa dea Domnul sa se stranga banutii cat mai repede!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

ADID multumesc pentru incurajare.Multumim tuturor pentru incurajari.....mie greu sa intru pe internet ca Sebi este foarte mofturos...astazi trebuia sa venim la BUC...dar sa simtit rau si am fopst la spital...ce credeti...
Ca tubu de dren nu are ce sa caute acolo ca mai rau ii face....2 orase...2 pareri diferite.AM mers sa il aspire in ureche si alta nebunie...nu mai au pe ziua de azi ace sterile ... ca sa fie totul bine si frumos.
Pe cine sa mai crezi?
Maine dimineata ma duc sa vorbesc cu profu mare sa ascult si ce zice el....sa am o hartie scrisa la mana cu parerea lui....apoi sa vedem ce mai putem face.

ADID zi si mie numele medicului care ai zis ca ti-a lasat o impresie rea....te rog

acum va pup si o sa intru maine seara s ava zic cati bani sunt pana acum si ce am rezolvat!

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput