Alaturi de Sebi - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

imi pare tare rau de Sebicu, Doamne-ajuta sa stringeti banii mai repejor sa mergeti la niste doctori adevarati
va imbratisez tare-tare

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cautand pe internet despre acesti stafilococi am gasit" Piocianicul (Pseudomonas aeruginosa) este o bacterie gram negativa care este intalnita de obicei in cadrul infectiilor dobandite in spital,".....deci ceea ce medicii presupuneau la tratamentul cu meronem cand era suspect de pioceanic a fost acum scris si pe hartie....offf

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

tot de pe net...

Pseudomonas aeruginosa este o bacterie virulenta din cauza componentelor sau substantelor toxice pe care ea le secreta (piocianina, exotoxina A, S, citotoxine, elastaze), substante care au capacitatea de a distruge tesuturile, celulele sangvine. Vestea buna este ca bacteria este una oportunista, adica produce infectii numai în anumite conditii: de exemplu în contextul altor infectii, când organismul este deja slabit, la nou-nascuti cu anomalii congenitale, copii distrofici, persoane cu mucoviscidoza (vezi mucoviscidoza si de ce ei sunt mai susceptibili la infectie) etc. Deci în concluzie infecteaza persoanele care au o aparare deficitara.

Bacteria este una ubicvitara, adica se poate gasi cam peste tot în mediul înconjurator. Ea se particularizeaza prin rezistenta la multiple substante antibacteriene. Astfel ea se poate gasi în apa, sol, vegetale, mediul de spital, dar si în apa de piscina, în solutiile pentru lentile de contact, produse cosmetice, unele sapunuri.

De asemenea, bacteria este si rezistenta la foarte multe antibiotice: de exemplu la penicilina si alte beta-lactamine. Însa este sensibila la antibiotice precum Piperacilina, Imipenem sau Ciprofloxacin. Ea este foarte rezistenta la antibiotice este deoarece ea contine în structura sa, în membrana sa mai exact, niste proteine care elimina antibioticele la exterior imediat ce acestea au patruns în interiorul bacteriei, înainte de asi exercita rolul deci de a le distruge.

sursa: stiintaazi.ro

pana la urma... reusiti sa obtineti de la medicul din bucuresti scrisoarea medicala necesara si istoricul lui sau de la cel din iasi? asta v-ar ajuta sa obtineti totusi E112 la timp? (noh, e speranta in cuvintele mele dar... in romania lucrurile bune sunt mai putin posibile ca alealalte...)

Mergi la inceput

am facut si noi o mica donatie, on-line, din ing in btrl. intra pe maine probabil.
ne gandim la voi...

Mergi la inceput

Lizzy multumim
Piperacilina, Imipenem sau Ciprofloxacin.....ultimul il testam acum...celelalte au fost facut injectabil si degeaba....

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Andreea, sunt alaturi de voi, chiar daca nu am mai dat un semn de viata de cateva zile.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Acum am ajuns acasa....Sebi este foarte nervos,i s-a recoltat iar din ureche + aspiratie.
La 13.00 mergem sa se puna branula deoarece va incepe tratamentul iv din 8 in 8 ore. Vom merge noi la spital pentru injectie.
Am decis cu medicu ca e mai bine pentru el sa stea acasa in mediul lui, mai ales la cat de traumatizat e.
Maine dimineata mergem la indrumatoul conferentiarului care se ocupa de noi sa vedem o parere.Nu se ocupa de copii,,,,insa a acceptat sa ne primeascam, sa analizeze putin dosaru lui medical.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea asta este o veste buna ca a acceptat sa vada dosarul.Va pupam si ne gandim la voi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

ma gandesc la voi... de-ati putea pleca mai repede... ai reusit sa faci emisiunea cu acasa TV? numere de teledon se pot obtine?? nu stiu care e procedura...

Mergi la inceput

Buna ziua...in sfarsit acasa...
Am fost la acel medic care este numit cel mai bun in chirurgie ORL cu o clinica intr-un hotel de 4 stele....ma uitam si aveam impresia ca sunt in filme....(obisnuita cu spitalele romanesti)
Parerea lui a fost ca oricat vor incerca ei sa il trateze nu vor reusi daca nu se va face acea operatie....scoaterea nicovalei si a ciocanului sa ramana doar scarita de la ureche asta daca vrem sa fie bine si sa ne putem bucura de el.
I s-a luat o noua proba din ureche printr-o metoda ce nu a fost pana acum asa recoltat si am dus la Clinica ORL Dr Mocanu. Marti putem ridica rezultatul.

La fel de frumos ne-a zis ca, cu cat amanam operatia amanam si sansele de reusita .
Luni ramane sa discute el cu medicul nostru, sa vada ce poate face pentru noi, apoi noi la randul nostru sa luam o decizie.
El a fost foarte direct si ne-a zis ca nu trebuie sa ne intereseze de auz atata timp cat este viata in joc....ca refacerea auzului o vom face peste 1-2-3 ani

Ma simt neputincioasa, cu sabia deasupra capului....nu stiu daca ma puteti intelege.
Mie frica ca voi fi nevoita sa il operez aici in tara si sa ma motivez ca traieste
Acum nu mai pot zice nimic...am mintea incetosata.....o sa revin mai tarziu cu noi vesti.

Mergi la inceput