*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, am tot zis sa-ti spun ca m-am ingrozit cd am citit ce ai patit. Multa sanatate lui I. Legat de corset....noi am dat 500 de lei pe ortezele facute pe comanda. Banii sunt decontati de casa de asigurari. Nu e normal sa-i lase semne.
Costumul de baie inca ma asteapta...eu astept reducerile trec prin fata magazinului si si ma tot uit dupa reduceri.
Pt fi-mea dau o caruta de bani pe jucarii...am dat vreo 300 lei pe 2 jucarii fisher price Laugh&learn ...pt mine nu ma prea indur sa arunc cu banii. Astept sa plecam in concediu.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ieri am fost la team building: vizita la o fabrica unde ne-am umplut de praf si am facut atac de panica pe platforme tip gratar si scari la fel prin care puteai vedea pana jos de tot de la o inaltime de vreo 15 etaje de bloc. interesant oricum - folosesc softul scris de noi si ne-au prezentat si procesul tehnologic.

apoi am fost in bruges la restaurant, superb. am mancat fondue de peste, nu mai mancasem niciodata si a fost neasteptat de bun: multe bucatele de pesti diferiti pe care le faceai singur intr-un fel de strecuratoare ca de ceai, intr-o oala cu supa de homar care fierbea pe masa. asortat cu sosuri, legume, orez si cartofi prajiti.
am plecat pe la 10 de acolo, inca lumina, lume pe strada (bruges e oras turistic), terase, cald, frumos, atmosfera, eu cum de nu mai ajung sa ma plimb asa, imi vreau viata inapoi

editez: cand am ajuns acasa casa era mare si goala. ne-am simtit aiurea amandoi.

ni in caruta ni in teleguta

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

corina, aici nu gasesti costume de baie asa scumpe. adica eu nu stiu magazinele alea, ca banuiesc ca or fi.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicute dragi!
Z_Iulia bafta la examen pentru astazi! Ai baiat mare..de la toamna o luati de coada cu scoala.
Anca_27 n-am apucat sa-ti zic nimic zilele astea, dar am citit tot! Esti o mamicuta puternica si toate astea o sa ti se para peste o perioada numai un vis urat! Toate lucrurile au o rezolvare si tu esti constienta de asta. Se vede ca esti o persoana echilibrata. Zibe e fericita cu asa parinti ca voi!
Ginye felicitari pentru dintisori! Te cred ca esti ingrijorata cu operatia, dar totul va iesi perfect ca si prima data! Noi o sa fim aici cu tot sufletul alaturi de voi si ne vom ruga la bunul Dumnezeu sa va aiba in grija si sa fie totul bine.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Otilia felicitari pentru bebe Elisa! In curand te duci la film cu amandoua.. Referitor la semanarea cu Ana...si eu trec prin acelasi lucru...Luca e idem David bebe. Ne-am uitat si la un film cu David de la 3 luni si am zis ca daca n-o sa scriem clar pe film care e, ii incurcam mai incolo.
Stewie nasoala faza cu scaunul! N-as fi vrut sa fi fost in locul tau. Bine ca n-a fost nimic.

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Sa va spun cate ceva despre noi..
Luca devine din ce in ce mai agitat din cauza gingiilor....dar tot stirbul plutonului a ramas. A inceput sa accepte sa bea si cate un pic de apa din biberon...in rest e maaaare fan tzatza!
Are zile cand mananca absolut tot ce-i pun...altele in care ia 8-9 lingurite sau doar vreo 2 si atunci nu insist. Nu e mofturos la mancare, nu scoate nimic din ce ii ajunge in gura...dar daca nu mananca, probabil ca e din cauza caldurii sau a gingiilor...n-am insistat. De obicei, il mai las o ora si incerc iar..daca nici atunci nu-mi iese, ii dau san.

David a avut ieri festivitatea de premiere. Gata si clasa 1! Am avut un maare nod in gat la scoala...emotii, agitatie...Luca a stat cuminte in carut, parca stia...n-a vrut sa-i strice ziua lu' fra'su. A terminat cu FB pe linie si a primit o diploma si o carte si inca o diploma pentru un concurs din timpul anului (cangurul) la care luase FB. Sunt super multumita de el! A fost copil cuminte si silitor. S-a schimbat mult de la copilasul nazdravan de gradi de anul trecut...la copilul atent la ore de acum. S-a facut baiat mare.. Intr-o luna si un pic face 8 ani..
Bine ca mai am unul mic..

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca la inceputul lui iulie aflam data exacta.

Ami felicitari pentru premiant! Sa o tina tot asa!

Sapt asta si eu am simtit din plin dorul de scoala, de fapt de finalul de an scolar, cu festivitatea de premiere. Mi-e dor de copii, de activitate. Si vineri seara pe unde mergeam vedeam copilasi cu flori ducandu-se la scoala.
Am avut o sapr stresanta, obositoare. Parca nu mai fac fata! piciul a fost cam marait din cauza dintilor, de mancat nu prea a mancat, doar afara se linistea. Acum l-am trimis cu tati la bunica sa ma aerisesc la creieri.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Multumesc de sustinere fetelor! Am scapat,mai am doua si gata anul!

Anca iti inteleg disperarea dar nu cred ca e normal sa o jeneze in halul asta si sa lase urme!Sanatate lui I! Bafta multa luni.

Amalia si noi suntem stirbe. Roadem tot ce ne sta in cale dar dintisorii inca nu si-au facut aparitia.Felicitari lui David.Sper sa ma pot si eu lauda ca tine la anul pe vremea asta!

Azi a fost ziua sotului.Am facut tort si cum copiii i-am lasat la mama soacra cat am fost la examen l-am serbat acolo impreuna cu fratii lui.Chiar ne-am simtit bine, aveam nevoie de putina relaxare!
Fata mea a fost pe post de papusa, a trecut de la unu la altul si doar a ras!

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Babyzapi aseara m-am gandit la tine ca nu ai mai scris de ceva vreme. Si ...ca urmare a acestui fapt... te visasi azi-noapte. Erai in spumele marii, foarte nervoasa, tipai la al tau...Era ziua nuntii tale si nu iti iesea coafura asa cum voiai. Saracul viitor sotior nu avea nicio vina, dar dupa tine el era singurul vinovat de nefericirea ta. Si erai nervoasa si pe croitoareasa pt ca nu ti-a facut rochia de mireasa cum voiai tu. Tu voiai sa o faca din draperiile de la sufragerie si aia iti tot spunea ca esti nebuna. Logic.... Nu am apucat sa vad nunta pentru ca m-a trezit fi-miu.

Ce mai face Raphael? miresica!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Azi am chef sa-mi laud zanica: am cel mai vesel copil. Mereu rade, e o incantare sa o privesti. Se trezeste razand, adoarme razand. Cum o bagi in seama, rade.
Ieri am foswt la gratar la curte si am bagat ca sparta in mine, si mi-a rams gandul la friptane . Azi trebuie sa fac eu d emancare

Babyzapi, pai e frumos sa faci nunta si sa nu ma chemi si pe mine?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput