*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*
Raspunsuri - Pagina 17
cameliam spune:
viata diferita duceam inainte sa fiu mamica, asta mi-e clar.
veneam acasa de la serviciu (apropos, se pare ca suntem colege de breasla din ce zici tu acolo), mancam, ma flenduream un pic prin casa, mai strangeam una alta si ma aruncam pe canapea la tv sau ieseam cu barbatu-meu pe o terasa, la o plimbare...
sincer, ma mir ca nu ma plictiseam, ca la cate am acum de facut, zau ca nu inteleg ce faceam cu timpul meu inainte
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra ...lume pe strada (bruges e oras turistic), terase, cald, frumos, atmosfera, eu cum de nu mai ajung sa ma plimb asa, imi vreau viata inapoi ![]() editez: cand am ajuns acasa casa era mare si goala. ne-am simtit aiurea amandoi. ni in caruta ni in teleguta ![]() |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
lauramiron spune:
Eu nici nu mai stiu cum eram inainte sa le am pe maimute
Parca sunt mama dintotdeauna, mi s-a sters din cip viata de dinainte

| Citat: | ||
| citat din mesajul lui cameliam viata diferita duceam inainte sa fiu mamica, asta mi-e clar. veneam acasa de la serviciu (apropos, se pare ca suntem colege de breasla din ce zici tu acolo), mancam, ma flenduream un pic prin casa, mai strangeam una alta si ma aruncam pe canapea la tv sau ieseam cu barbatu-meu pe o terasa, la o plimbare... sincer, ma mir ca nu ma plictiseam, ca la cate am acum de facut, zau ca nu inteleg ce faceam cu timpul meu inainte
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
BraveGirl spune:
Sunt suparata. Am zis sa mergem si noi la plaja si a inceput sa bata vantul. Nu am reusitsa mergem deloc la plaja. Si maine ne intoarcem la Bucuresti 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Z_IULIA spune:
Deja am obosit... De azi de dimineata fac curat si mancare ca de cand sunt in sesiune nu am mai avut timp decat de copii. Mai am de calcat si poate reusesc sa ma si odihnesc putin.Miercuri am examen si tr sa invat asa ca nu imi permit prea mult rasfat
.
Eu nu stiu ce sa-i mai dau Dianei sa manance.Am inceput cu morcov, mar,para, caisa...pe rand. Acum ii fac Orez cu mar de la bebelac in care zdrobesc un fruct. Doc nu prea m-a ajutat...a zis sa-i dau orice fruct, romanesc sa fie. Cine are deja mai multa experienta poate imi sugereaza niste idei de mancare pentru bebei
.
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.
spiridusul spune:
iulia
o ceapa mica cu un morcov mediu, le inabusesti max 1 min intr-o lingura de ulei, pui un cartof cubulete si fierbi un pic
adaugi 2 linguri de porumb dulce si una de mazare.
fierbi bine
dai la blender si ii dai cu carne sau ou
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
spiridusul spune:
stai ca acum am vazut ca nu i-ai dat decat fructe pana acum
legumele poti sa le dai si de-a valma (io asa stiu, k doar fructele sunt problematice la alergii)
dovlecel gratinat
fierbi un cartof si un dovlecel separat
scurge cartoful, amesteca cu 1 cub de unt(cat o aluna), dovlecelul, si un cub de parmezan (sau branza calcica, sau cheddar.. ce nimeresti), subtiaza cu lapte
io azi ii dau salata de rosii cu castraveti si pui. asa cum ii zice numele,
zi-i lu tanti/nea doc ca fructele romanesti ori e pline de viermi, ori de chimicale date dupe urekea agricultorului sarguincios
pana o aparea marul de voinesti, piersica neaosha, si caisa romaneasca, moare gupil de foame
spiridusul spune:
am innebunit azi, deja 3 mesaje
wow
oricum, cel mai tare meniu pt bb, cel mai plin de vitamine, pe care il faci repede, si sigur e borcanul de la hipp/nestle/humana

bre ginye, lasa activitatea sa mai astepte
fetelor, profitatzi acum de bebei, cat va mai lasa s aii tineti in brate, sa ii pupati, sa le simtzitzi respiratia in timp ce dorm
nici nu stiti cand trece timpul
cris ma iubeste doar noaptea.. in rest cotrobaie caa in lung si in lat.
alex ma lasa sa il pup doar daca i se pare ca are o bubitza; cik asa trece![]()
gata, la calcat de rufe cu voi, ca intrec masura cu mesajele mele
ginye55 spune:
Nici al meu nu ma lasa sa-l dragalesc, sa-l tin in brate, sa-l pupacesc...

Doar noaptea daca se trezeste din somn.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Daca vreti copii de dragalit, ii imprumut eu pe ai mei
. Indiferent ca unul se apropie de 8 ani si altul are abia 7 luni jumate...sunt doi pupaciosi si doi lipiciosi!
Mor de dragul lor ce se dragalesc pe langa noi. Se dragalesc cu oricine le arata atentie!
S-o fi scurs la noi furtunul de pupaceli..
![]()
![]()
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Aaaaa....am uitat sa va zic!
Ieri, dupa-amiaza, s-a ridicat Luca la el in pat in picioare
...l-am gasit tinandu-se de marginea patului fericit nevoie mare.
De cateva zile ajunsese la performanta de a se ridica de pe spate in fund si incepuse sa mearga de-a busilea...nu cu viteza, da' catinel si sigur.![]()
Dar cum o fi ajuns el in picioare in patut, el stie
...ca are pat de plasa, din cel pliant...fara bari de care sa se tina. Deci gata si cu linistea mea..
Tinut de manute paseste bine deja...dar il lasam in pace, nu-l puneam. Mai greu insa de tinut jos
. Momentan mai sta in carut si afara doarme cele 2 reprize de somn de peste zi fara probleme...vedem noi mai incolo.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)