*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*
Raspunsuri - Pagina 15
BraveGirl spune:
ieri am fost sa-mi iau costum de baie....327 lei 

. astept reducerile, intre timp ma multumesc cu ce am ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Am uitat sa va spun ca are o noua pasiune: in carucior sta si se uita la roata cum se invarte. Partea proasta e ca are o pozitie nefireasca, sta putin in capul in jos, in afara caruciorului, o pun drept, ea se apleaca, iar o indrept, ea tusti sa vada roata...asa o tinem pana se satura. Cateodata o las in pace, dar mereu se gaseste cineva sa-mi atraga atentia ca nu sta bine.Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Exact asa sta si piciul meu in carucior.

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Olivia
Otilia
Criss
Bravegirl 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
bertha spune:
Ginyie, caruciorul nostru n-are bara de protectie, deci am scapat de balosit.![]()
Am luat azi scuanul de masa si suntem entuziasmati, e super! Si Ioana a fost f incantata, a lovit cu palmele masuta aia de zeci de ori. Parea deodata atat de mare, puiul mamei drag!
In intervalul 6-7 luni a crescut numai cu 200g
, dar s-a lungit mult, are 7200g si 68 cm.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Z_IULIA spune:
buna dimineata
Va invit la o cafea!
Eu azi am examen si mai ingras un pic porcu ca nu prea am avut timp sa ma pregatesc! Va rog sa-mi tineti pumnii.
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA buna dimineata Va invit la o cafea! Eu azi am examen si mai ingras un pic porcu ca nu prea am avut timp sa ma pregatesc! Va rog sa-mi tineti pumnii.Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/ http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc. |
Multumim pentru cafea! Si bafta la examen!!!
mami de Iulia
Olivia26 spune:

Damian de Leeloo
Ana Maria de Monicabo
Mirunica de mamiseli
Razvan de alexa-rozi
Sara Ines de portugal
Diana de Mirela_1
Bertha, sa folositi sanatosi scaunul si sa vina foameaaa
Iulia, bafta multa la ex, tinem pumnii

Corina, nu ne-ai zis...sa mareste familionul???
Cand faci test sa sar cu majorete?
Nu mai vorbiti de bani ca nici nu vreau sa ma gandesc, cu finlanda asta suntem intr-o gauraa, nu suntem noi cheltuitori (numai cand e vb de dav parca nu ma pot abtine si tb sa-i iau cate o jucarie sau o hainuta draguta
) dar preturile sunt mai mari, bilete de avion, diferenta la hotel si pe langa asta platim si in cipru chiria cea de toate zilele
...ei, sa fim noi sanatosi ca banii cum vin, asa se duc
S-aveti un super we cu gratare si distractieeee 

Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
BraveGirl spune:
Neatza!
Ziulia, multumim de cafea! Bafta la examenn!
Olivia, nu cred ca o sa fac vreun test prea curand, ca je inca nu ovuleaza.
Arianna a avut o noapte super naspa, cu nspe treziri. Cred ca-i dau dintii ca imi roade sfarcul si plange cd il scapa. Roade tot de prinde.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
oceanborn spune:
Neata!
Iulia bafta la examen!!!!
Ziceam ca nu ma musca piticul de sfarc...de ieri s-a pus pe muscat,si musca, nu glumeste.. doareeeeeeee de vad stele verzi...pai daca o tine asa ce ne facem cand o avea 4???? ma lasa fara.. sau ma obliga sa-l intarc...
noaptea nu se trezeste sa manance, ci sa simta pe titi un pic(30sec) si apoi nani .. e indragostit iremediabil....
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!
un pup special pt Mirunica grasunica, gagica![]()

mami de Thomas
anca_27 spune:
Fluturasha, mersi de raspuns!
Mie imi pare mult mai calumea orteza voastra, mai cu protectie pe margini. A noastra are protectie doar unde-i vin genunchii, in rest e plasticul ala tare, efectiv ai impresia ca te tai in el. Pe piept are o intaritura pe unde trec chingile, efectiv o impinge in stern. Nu poate dormi pe burta, prima noapte alaltaieri s-a trezit de sute de ori, azi noapte la 1 inca plangea, si pica, in brate, n-am mai rezistat si i-am scos-o pana dimineata, si-asa s-a mai trezit. A voastra cat a fost? Noi am dat 90ron care se pare ca-i deconteaza casa de asigurari candva, dar taaaaare ma bate gandul sa o schimb cu o alta, oricat ar fi, mi se pare ca o chinuie prea tare, la gat numai dungi rosii de la chingi, tot ii trag bluza, pe stern urma rosie cum o impunge....dar nu e imobila, piciorusele nu le tine fixe, le ridica 
nu-i vad sensul nicicum, numai daca ar fi imobila, atunci i-ar sta perfect.
Nu mai vorbiti de bani si de masini, ca chiar o iau pe dealuri...noi ne gandim sa vindem masina, prea multe rate si mai importanta e sanatatea lui I. decat stres permanent de unde sa mai scoatem niste bani sa supravietuim... Ne-om invata si cu maxi, cu autobuzul, trenul, asta e.
Iulia, bafta la examen, trec si astea, si eu am luni...
Corina, sper ca n-ai luat costumul, jesus, o gramada de bani, avea fir cusut cu aur?
Gynie, ma gandeam la tine azi-noapte, plangand cu zibe in brate, pe cand operatia? Tinem pumnii, o sa fim alaturi de voi, stiti asta!
Pup Stefanutzul viteaz.
Mersic fetelor de incurajari, dimineata sunt ok
, insa cum vine seara, incep sa disper... ieri am plecat cu zibe de-acasa pe la 12 pana aseara la 9, sa-l las sa se odihneasca. El a facut ordine.
Alta data mi-ar fi facut placere, dar acum, stiind ca are nevoie de odihna, m-a luat disperarea....
Na, c-am ajuns sa ma plang una-ntruna. Fug de-aici. Pusici!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Cateodata o las in pace, dar mereu se gaseste cineva sa-mi atraga atentia ca nu sta bine.