*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Criss, pana acum nu am fost la plaja. Acum trebuie sa mergem pt ca asa ne-a recomandat medicul, pt ca avem probleme cu coastele. Eu o dau cu crema Mustela, factor 50, atat pe corp, cat si pe fata. revin, ca ma cheama datoria...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Apropos de coaste...si la Sara au inceput sa se vada...cred ca s-a lungit.Sa vedem luni ce spune medicul.Luna trecuta avea 7,100 kg...cat ar trebui sa aibe acum?Adica cat e minim intre 5 si 6 luni?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Olivia, multumesc pt incurajari! Asa e, e f frustrant, si eu m-am jelit putin pe tema asta, dar exemplul tau ma face sa fiu mai optimista. Am zis ca nu ma mai consum si-s hotarata sa fac asa. E bine ca mananca grasu' fructe, de fapt, am ajuns la concluzia ca e bine sa manance orice, numai sa manance.

Am uitat sa va spun ca are o noua pasiune: in carucior sta si se uita la roata cum se invarte. Partea proasta e ca are o pozitie nefireasca, sta putin in capul in jos, in afara caruciorului, o pun drept, ea se apleaca, iar o indrept, ea tusti sa vada roata...asa o tinem pana se satura. Cateodata o las in pace, dar mereu se gaseste cineva sa-mi atraga atentia ca nu sta bine.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Apropos de coaste...si la Sara au inceput sa se vada...cred ca s-a lungit.Sa vedem luni ce spune medicul.Luna trecuta avea 7,100 kg...cat ar trebui sa aibe acum?Adica cat e minim intre 5 si 6 luni?

Ramo uite aici http://reclama/0-12-luni.html?id=158

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani, sarbatoritilor zilei!

Ca va plangeti de mancat... si Alexandra de vreo 3 zile mananca rau. Cam o treime din cat manca inainte, arunc o gramada de piure de fiecare data. Probabil din cauza caldurii, insa nici lapte nu vrea peste zi. Doar seara si dimineata baga lapte zdravan.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

site-ul este w w w. n o u - n a s c u t i . r o la categoria 0-12 luni gasesti evolutia inaltimii si a greutatii in primul an de viata

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am revenit...
pe fata o dau cu creme de rotectie pt fata. la plaja o sa mergem maxim o ora dimineata, pana in 9, apoi seara dupa ore 18.30. dc vrem sa stam mai mult dimineata, am un costum sunsafe si o sa-i iau si cort uv.

Ramo, eu stiu ca ar trebui sa ia cam 500de g, dar e ok si 350. La noi sunt evazate in evantai coastele. si eu si sotul avem diverse probleme cu sternul si coastele.

si Arianna e total dezinteresata de mancare. se stramba la tot ce ii dau, apoi incepe sa pape...dar se plictiseste repede si nu mai vrea. eu nu ma stresez, desi uneori ma enervez si ma mai rastesc la ea
azi nu cred ca a papat mai mult de 30 g. seara mananca pana in 50ml de lapte cu cereale. in rest baga tzitzi la greu si ceva apa.

Anca, imi pare rau de mititica ta ca trebuie sa poarte corsetul. stiu cum e,c noi purtam orteze si tare o mai deranjeaza.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Noi venim de la Ortoprofil. A mai vazut-o un medic si-a zis c-ar fi bine sa poarte. Si-avem de asta http://www.ortoprofil.ro/orteze-pentru-luxatii-de-sold-congenitale-la-copii/becker
Sara, nu mai zic ce indispusa e, si noi cu ea, acum sta in fund si se joaca, insa ce nu stiu e daca are voie sa stea in funduletz cu orteza asta? Voi nu stiti? Ati mai vazut la cineva? Are cineva dintre voi? Offff, mama ei de displazie!

Da, anca , iulia are. poarta de la 4 luni jumate asta
h t t p : / / w w w . b i a n g i . b i z o o . r o / v a n z a r e / 1 0 4 0 5 0 / O r t e z a - a b d u c t i e

Noi stim de displazie de la nastere. Le faceau la toti echografie in maternitate si ni s-a recomandat sa poarte 2 pampersi. la 2 luni alta echo, nu se remediase. la 4 luni jumate radiografie - si atunci ni s-a recomandat sa poarte acest chilot de abductie, care are rezultate mai bune decat 2 pampersi. Nu e chiar asa o tragedie - adica copilul o sa se obisnuiasca. si iulia a plans primele 3 nopti ca nu se mai putea intoarce - dar s-a obisnuit acum. numai ca acum au venit caldurile si se incinge. la 6 luni alta radiografie - se vedeau imbunatatiri dar nu era articulatia dezvoltata complet si atunci ni s-a spus sa-l mai poarte pana la 8 luni cand vom face alta radiografie.

Important e sa nu intri in panica. Bine ca ati aflat inainte de a apuca bebelina voastra sa se ridice in picioare. Deocamdata este vorba de profilaxie si la majoritatea bebelusilor se rezolva asa. Oricum fetitele sunt mai predispuse. Ar fi bine daca aceasta echografie s-ar face la toti bebeii la nastere. Pentru ca la manevrele specifice facute de neonatolog nu se simte la toti aceasta displazie.

De obicei se rezolva pe la 9 luni - 1 an.

Noi nu o punem in fund decat foarte putin, atunci cand mai facem abdomene cu ea (dar fara chilotul de abductie). in rest sta mult in bouncer dar la pozitia intermediara, in brate.

asta e, bine ca stim si facem profilaxie. speram sa se rezolve asa si sa nu ajungem la operatie. ni s-a spus ca nu e o forma severa si ca se va rezolva.

iti urez sa fii tare, stiu ca e mai greu primele zile, mai ales sa afli asa dintr-o data. macar noi am stiut de la inceput. dar, sunt convinsa ca pentru zibe ai face orice si treceti voi si peste asta.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Multumesc pt. raspunsuri fetelor.
Si eu si sotul avem probleme cu sternul...ginecologul chiar ma intreba daca am mers la mare cand eram mica...am mers dar se pare ca nu destul de mult.Sper ca Sara sa nu semene cu noi...vedem luni.
Pitica mea transpira fff rau la caput cand doarme, se pateaza lenjeria si trebuie sa o tot mut.Voi patiti la fel?

02.12.2008

Mergi la inceput

Chiar daca e fff cald Sara mananca bine.Supa (piureul de legume) cu vita a fost un real succes, a papat 350 de gr.O sa-i dau 1 zi pui, 1 zi ou, 1 zi vita.
Saptamana viitoare vreau sa incerc si spanac cu carnita si fasole pastai cu carnita...immm...imi ploua in gura.
Astazi am reinoit polita CASCO si RCA-ul...ma doare sufletul la cati bani am dat... pe criza asta

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ramo nu-mi aminti!!!!.. sapt trecuta la service schimburi de ulei filtre etc, schimb placuta de frane, maine asigurarea pe 6 luni .. aici asigurarile sunt uriase! si uite asa saracim...
aaa ...plus gazul pe jumatate din lunile in care ne-am incalzit..plus rata la casa...deja ma bufneste plansul...si luna viitoare romania,botez...of..
Criss eu il dau cu crema pe picioruse si pe maini si cand iesim pe afara ca soarele e puternic si umbrela aia sau cum ii zice.... nu il acopera total, il mai bate soarele pe maini si picioare ca da din ele, oricum deja am renuntat sa iesim dupa 10-11 fara masina , e cald tare... si thomas mai are si pielea foarte deschisa..i-am luat garnier ambre solaire fps50

mami de Thomas

Mergi la inceput