*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Ioana frumusel de Bertha
Diana de Alexutza_26
Stefanut de Ginye
Dimitrie de Eli
Rares de Futuremother
Matei Constantin de Lucie
Vrabiuta si Madutza_bra, sa fiti sanatoase, iubite!
Noi ne pregatim de o mica plecare 2-3 zile. Sper sa vin cu bateriile incarcate.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
criss703 spune:
La multi ani si multe lunite sarbatoritilor zilei 
Anes , ce mi-a placut filmuletuuuul 
, l-am vazut si pe Remus in poze mai recente
, ce baiat mare are mama !
Olivia e tot mai vitezoman David
Anca
, Z_Iulia ,
micutele sa scape repede de orteze
Stewie felicitari pt. dimensiunile Sofiei
tale si bine ca ati scapat cu bine din patania cu scaunul de masina
Bravegirl pe Arianna o ti la soare ? cate minute? ca voi mergeti cel mai des la mare , cu ce crema de protectie o dai ? o dai pe tot corpul sau numai pe fata si manute?
...hai ca te-am ametit de cap 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bertha spune:
Otilia, Olivia, 
Otilia, drum bun, sa te refaci si sa vii cu bateriile pline-pline!
Olivia, cum merge diversificarea grasului?
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Olivia, cum merge diversificarea grasului? ![]() |
Merge binisor, eu cred ca nu era pregatit la 6 luni si abia la 7 a fost, s-a vazut clar o diferenta si in comportamentul lui, poate si la ioana e la fel si o s-o apuce foamea subit

Olivia
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
La multi ani tuturor puiutilor sarbatoriti astazi!
Nu am mai fost la vaccin, ne-au sunat sa ne spuna ca dr. nu e, in drum spre cabinet i s-a facut rau.L-am amanat pt. luni.
Astazi ii pun Sarei in supita carnita de vita, sper sa-i placa.
La ce varsta ati introdus voi cea de-a III a masa solida si ce anume?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mamiseli_11 spune:
Hello fetele. Nici Miruna nu mananca bine zilele astea, mai putin de jumatate fata de cat manca ea. Bea lichide multe, in schimb, cred ca de la caldura.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Olivia26 spune:
Julia
, Miky
, Criss
Oti, drum bun, super ca faceti o iesire.
Anes, ce Remusel frumuseeeel am vazut manca-l-ar mama pe el de barbatel scump
. Super filmuletul cu barza, hi hi tragi cu ochiul la sept-oct, si eu ![]()
Ancule, of saracuta zibelina, sanatate multa!
Stewie, m-au trecut toate caldurile cand am citit patania ta, bine ca a trecut cu bine. Felicitari pt voinica
Ginye
o sa fie bine, Doamne ajuta!
Cami, ce mi-e draga scumpetea ta cu dintisorii aia la vedere
Alra, cand bagi o poza sa vada si ochii mei o coafura muncita din greu?
Steli, cum ai facut cartoful dulce cu suc de porticala, pur si simplu la cuptor si apoi ai pus suc proaspta de porto ca sa-l subtiezi?
Olivia
de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
Olivia, am asteptat putin cu scaunul, pt ca ea acum sta bine in fundic si scaunul resp nu se lasa pe spate. Inainte manca in asta, dar nu cred ca asta era problema![]()
Vedem cum o fi in scaunul propriu-zis.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Olivia26 spune:
Mda, Bertha ce-i drept nici eu nu cred ca asta era probl dar totusi e mai comod pt ambele parti cu scaun, se si curata mai usor, ii poti pune pe tavita finger food sa se autoserveasca
De fapt, al meu a inceput dive cat eram acasa adica il puneam in scaun, si ce folos...
Acuma vad ca-i place in asta de la Ikea, cum il pun incepe sa bata in tava sa ma grabesc dar daca ii dau ceva ce nu-i place tot acelasi bot face
In schimb daca ii place (banana sau para
) face aproape ca la san asa ca un catelus flamand. Oooof sper sa inceapa si Sclifoselul sa manance cat mai repede ca e groaznic de frustrant
, o luna am crezut ca innebunesc, ti-am zis ca am ajuns sa si plang din cauza asta, macar acum stiu ca nu gresisem eu si nici la voi nu cred ca ai facut tu ceva ci pur si simplu asa (n-)are ea chef deocamdata
da' si cand o veni cheful, atunci sa te tii

.
Olivia
de

BraveGirl spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
Criss, pana acum nu am fost la plaja. Acum trebuie sa mergem pt ca asa ne-a recomandat medicul, pt ca avem probleme cu coastele. Eu o dau cu crema Mustela, factor 50, atat pe corp, cat si pe fata. revin, ca ma cheama datoria...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA