*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*
Raspunsuri - Pagina 10
monicus spune:
Felicitari pentru parametrii. O adevarata cozanacica.... din toata punctele de vedere. Si ne bucuram ca prima masa divsersificata a inceput cu dreptul sa o tina tot asa... Sanatate si numai bine.
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Si eu am asa o stare ..... Ieri am fost la control. Are 7,7 kg si 68 de cm. E asa cum preconizam, a luat putin in ultima luna, 300 de grame. I-am dat de azi legume, a papat vreo 8-10 lingurite. Destul zic eu. Pediatra mi-a zis sa i le fac cu furculita. Eu le-am pasat pe o strecuratoare, cea mai mica sita am ales, si le-a inghitit bine, le-a terminat ca nu am fiert multe legume. Mai aveam cateva lingurite de piure, ce a deasupra pe sita, l-am facut cu furculita dar nu l-a vrut, se inneca. I-am dat cartof, telina, morcov, pastarnac. Si de saptamana viitoare cereale cu lapte seara. Z_iulia, sa scapati repede de orteze. Bine ca exista solutie! Lorelay, plansul si fumatul nu ajuta. Ia putin curaj, studiaza optiunile si ia o decizie, sigur va fi bine. Malinas, tu ce ai patit? Ce te doare? Dandusule, mie imi spui de crescut. Ana a avut prima serbare in seara asta. Dadui un edit sa spun ca eu am noroc. Elisa seamana mult cu Ana mica, toata lumea a remarcat, de multe ori amimpresia ca dau timpul inapoi. Fug cu ele la baie, sunt tare lipicioase. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Felicitari pentru dintisori draga mamica..
citat din mesajul lui ginye55 Fetelor Mai avem 2 dintisori! Cei de jos au iesit in acelasi timp. Aseara a venit si preotul si am reusit in sfarsit sa fac o festanie in casa. Incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca se apropie a doua operatie. Sper sa trecem cu bine! Imi vine sa plang cand ma gandesc prin ce chinuri o sa treaca iar puiul. Dar apoi o sa fie bine. O sa scapam, pt o perioada destul de mare, de griji. Z_Iulia ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Hello!
Sunt cu ea la titi dupa piure. N-am masurat dar parca a papat mai multdecat ieri, juma' de castronel Nestle, cam 100 ml.
Gata a atipit, e rupta.
V-am zis aseara ca eram zombie, cred ca am pierdut biberonul in parc, asa dusa sunt ca n-am nimic in memorie .
Cred ca plecam 2 zile la mama, mai somez si eu putin.
Ramo, in Norvegia nu-s case prioritare deloc, nici pentru gravide, nici pentru persoane cu dizabilitati, pentru copii nici atat. Si culmea toata lumea vine cu droaia de copii la magazine. Sambata e de-a dreptul balamuc la case dar asta-i starea de normalitate . Nu mai zic de bomboane pe jos si altele care sunt puse parca special la inaltimea piticilor si care ii atrag.
Ginye, cand aveti programare pentru operatie?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Monicus
Otilia inca nu stiu data exacta a operatiei, dar in iulie face 9 luni (varsta putea fi operat). Cel mai probabil in august. La inceputul lunii iulie sun pt programare.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
M-am tot tinut sa va spun si am uitat.
Sara are un semn din nastere pe obrajor.Cand era mai mica nu era vizibil era oarecum sub barbie, dar acum crescand e cam pe obrajor si cred ca e o alunita, pt. ca are si un fir de par Ce ma fac?Ca o sa fie tare inestetic...Ma gandesc ca pe masura ce creste ea o sa fie tare inestetic...of, macar daca nu era pe fata.
Oare un dermatolog ma poate lamuri ce si cum?Banuiesc ca nu am voie sa smulg firicelul de par...sa nu va ganditi ca e mare, cine nu stie de semn nu vede...dar eu IL VAD.Oare se poate rezolva alunita in timp...sa dispara, pe cale naturista ceva...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lauramiron spune:
hai ca asa am patit si eu prima data, tot invers rasuceam parul si ma trageam rau de tot....poate si a doua oara se mai intampla, apoi capeti dexteritate si totul va merge ca pe roate. Eu mai inainte am terminat si m-am cronometrat: 30 min spalat+masca+clatit+bagat spuma+uscat/aranjat Si l-am facut frumos ca diseara are Rebeca spectacol cu dansurile si tre' sa aiba mamica aranjata si frumoasa
citat din mesajul lui lauramiron Alra, cum a iesit freza cu peria cea noua?? La mine primele 2-3 incercari au fost mai grele, in sensul ca n-a iesit asa bine freza ca nu aveam dexteritate, nu aveam destule maini. Acuma imi iese tare bine si repede Dandusa, ce bine te inteleg Si mie mi-e dor tare mult de Rebeca...de bebele meu cretz care a terminat primul an de gradinita |
nu ti-ai muscat limba ieri? mi-am smuls paru, mi-am dat cu chestia aia in cap, am mai simtit nevoia de cateva maini, intr-adevar o roteam tot timpul aiurea in sens invers decat voiam, m-am tras de par ... etc etc. daaaarrrr, cand am terminat ostilitatile aratam ca iesita de la coafor, ha! sincer insa numai dupa sedinta de ieri nu mor de incantare, astept datile urmatoare.
am luat-o pe asta: http://www.vandenborre.be/WEB/NL/Warme-luchtborstel-/-Droogkap/BABYLISS-2735E/Page77.vdb?Detail=KmqaNqqaM.tbbeNmM6qaMe9nO.9n
altfel zis, ca tot vorbim de par, am gasit leacu impotriva caderii!!!! m-am dat in cap cu ce i-a dat pediatra lui nicole pentru crusta de lapte (lotiune antimatreata) si dupa 2 dati nu mai pica parul!!! e extraordinar, cand bagam mana scoteam vreo 10 fire odata, acum nimic!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
[/quote]
bertha spune:
Ginye, felicitari, cand vedem si noi poze cu dintosul?
Eu n-am chef de nimic, Ioana tot nimic nu vrea sa manance. Azi am fost chiar si la dr, sunt nebuna, e clar. Dr noastra e fanatica in privinta alaptarii, a intros-o pe toate partile si a concluzionat ca-i super-normala si ca e un bebelus f destept, pt ca stie ea ca tot lapticul de san e cel mai bun. Si ca sa nu mai insist zilnic, ci la cateva zile, de preferat daca manifesta ea interes. Eu tot astept acel interes si nu mai apare. Nu m-a linistit grozav vizita asta, desi sunt constienta ca exista si astfel de copii si ca dr a vazut mai multi ca mine. Am obtinut totusi o victorie f mare pt nivelul nostru, adica bea si ea din bibe cam 100 ml apa/zi. Incerc deseara cu cereale in biberon, daca tot l-a acceptat cu apa, daca nu vrea, o sapt nu vreau sa mai aud de diversificare, ca prea ne streseaza pe ambele.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Am uitat sa intreb ceva f important: Fetelor, cam pe ce data soseste/intra pe card indemnizatia? Mi s-a spus ca o s-o primesc pe prima in intervalul 10-25 iunie, eu sper sa fie mai pe la inceputul intervalului, ca n-am mai luat banuti din martie. Pana acum alocatia venea la usa cam pe 8-10 ale fiecarei luni, dar am cerut s-o mute pe card, deci n-o mai astept nici pe-aia.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
cameliam spune:
bertha, s-ar putea sa nu-i fie foame de la caldura, nu stiu cum e vremea la voi, dar io scot limba deja aici. Si fata mananca cam jumate din cat manca saptamanile trecute si asta cu show din partea mea si cu facut avionu si dat jucarie etc.
Si eu la fel, pe caldura nu-mi trebuie sa vad mancare, doar apa.
citat din mesajul lui bertha Eu tot astept acel interes si nu mai apare. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
bertha spune:
Camelia, intr-adevar, e ff cald, si, pe deasupra, e in plina eruptie dentara, a iesit un dintisor pe 6 iunie si celalalt se lasa asteptat. Nu stiu daca o fi si asta o explicatie.
poze
Cum s-a nascut Ioana