*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cand povestiti de primul bb, ma apuca jalea, ca al meu e la Craiova si acum chiar plang de-adevaratelea. Noroc ca Ioana n-are nevoie de mine, trage voiniceste de carusel, cre'ca-l face praf pana termin eu bocitul.

Revin.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor

Mai avem 2 dintisori! Cei de jos au iesit in acelasi timp.
Aseara a venit si preotul si am reusit in sfarsit sa fac o festanie in casa.

Incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca se apropie a doua operatie. Sper sa trecem cu bine! Imi vine sa plang cand ma gandesc prin ce chinuri o sa treaca iar puiul. Dar apoi o sa fie bine. O sa scapam, pt o perioada destul de mare, de griji.

Z_Iulia

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata!

Ginye deja a doaua operatie?Doamne ce fuge timpul asta ...mai ca nu mai tin pasul! stiu ca totul va fi bine!

Am fost azi la gradi sa luam rechizitele..ma uitam la toti copiii din clasa lui Claudiu ce mari s-au facut!Gata cu bebelusia acum sunt maturi, deosebiti, nu mai sunt plagaciosii mici care se suparau cand nu aveau jucaria care le place !
Asta e...intru in clasa I !

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

ginye, la cate luni faceti operatia? si pe noi ne asteapta ceva similar, la noi problema e pe partea de palat moale, cativa mm doar...si am niste emotii si eu...noua ne-a zis la 18 luni sa mergem.

edit: Felicitari pentru dintisori!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor

Mai avem 2 dintisori! Cei de jos au iesit in acelasi timp.
Aseara a venit si preotul si am reusit in sfarsit sa fac o festanie in casa.

Incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca se apropie a doua operatie. Sper sa trecem cu bine! Imi vine sa plang cand ma gandesc prin ce chinuri o sa treaca iar puiul. Dar apoi o sa fie bine. O sa scapam, pt o perioada destul de mare, de griji.

Z_Iulia

Stefanut
Povestea nasterii

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dragele mele,

Aseara am fost la Carrefour Orhideea si am avut parte de o experienta neplacuta.Erau cozi imense la case si in timp ce faceam cumparaturile am auzit un anunt cum ca exista cae prioritare pt. femei insarcinate, familii cu copii pana in 5 ani si persoane cu handicap.Dupa ce am cumparat ce ne trebuia hai la o casa prioritara.Ne-am asezat la o coada de vreo 10 pers, niciuna care sa se incadreze in categoriile de mai sus.Al meu sot zice...hai sa plecam la o alta casa care e mai libera chiar daca nu e prioritara.
Gasim o alta casa prioritara, care avea afis ca e pt. gravide si persoane cu handicap...de copii nu scria nimic.
Era mai libera, vreo 5-6 persoane, la fel nu se incadrau pt acea casa.Ne asezam la coada eu cu Sara in carurul ei si tati cu carutul de cumpraturi.Mai vine o pereche cu bebe in carut si ne intreaba de ce nu intram in fata.Eu zic, pai cum sa ma duc in fata daca cei de la coada au vazut ca suntem cu copilul si nu s-au simtit.Si ma aude un tip care-mi zice f ofuscat ca el are doare 3 produse in cos si de ce sa intru inaintea lui.Mi s-a pus un val pe ochi de-mi venea sa-l scuip.M-am dus la casiera si am rugat-o sa cheme un superior care sa le explice celor de la coada de ce am prioritate.Altul mai "destept" zice pai scrie ca e pt gravide si persoane cu handicap..de copil nu scrie.Era cu prietena...nevasta ce-o fi fost si zice...pai poate si nevasta-mea e gravida.F bine, sa fie sanatoasa si sa intre in fata, zic eu.I s-a pus pata lu' barbata-miu si l-a bagat pe ala in boala de a plecat la o alta casa.
Intre timp a venit o tipa de la paza si le-a explicat ca avem prioritate chiar daca nu scrie...fiind casa prioritara.Nu va spun cum se uitau la noi cei in fata carora am intrat.
Nu-mi vine sa cred cata nesimtire poate exista.Dupa ce ca in timpul sarcinii stateam la toate cozile...nu ma bagam in fata, ca nimeni nu zicea nimic, stateam cu zecile de minute la casa...sa mai stau si acum cu copilul
Era tarziu aseara ca altfel mergeam la managerul de magazin.Nu mi se pare normal, ca fiind case prioritare sa mai mearga si alte persoane.Nu frate, doar categoriile respective...sau daca nu se poate, o persoana de la paza sa stea permanent la acea casa si cand vede pe cineva care are prioritate, sa-i de pe ceilalti la o parte fara circ...ca altfel nu se simte nimeni.
Oare in taote tarile se intampla la fel...sau doar in Romanica?

Acum ca m-am descarcat vreau sa va intreb daca avem voie sa punem scoica pe scaunul din fata?Sambata am treaba in oras si al meu sot face niste cursuri si trebuie s-o iau pe Sara cu mine.Scoica are si suport de fixare.
Am emotii pt ca diseara mergem la vaccin...sigur o sa zica pediatra din nou ca fontanela e MARE si ca de ce nu-i dau calciu 20 de zile si vigantol mai mult.Vedem ce facem...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Z_Iulia ce frumos! Cls I! Claudiu!

Cami ai PM.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetelor,

Olivia, David e un scump si jumatate. Ce viteza are! E tare, tare dulce.

Ramo, si eu am trecut prin asta cu "casa prioritara". Dar sa stii cu nu ma las. De cate ori merg, le cer sa ma lase in fata, chiar daca se uita la mine ca la felul 14. E dreptul meu si pot sa comenteze cat vor, ca nu au dreptate. Eu am mers de multe ori cu scoica pe scaunul din fata. Sa-ti dezactivezi airbag-ul.

Z Iulia, . Sper sa scapati repede de orteze. Pe 22 are si Maria ultima serbare la gradi. De cate ori imi amintesc imi vine sa plang. Parca ieri a inceput gradinita. Nu-mi vine sa cred ca termina al 4-lea an.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Ginye, curaj! Hai ca o sa fie totul bine si cu operatia asta.

Porumbita, ai vorbit cu pediatra? Ce mai face Robert?

Mergi la inceput

julia16

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nu stiu cat de civilizata e belgia insa aici nu sunt case prioritare. e normal sa mergi cu copiii peste tot si daca ar fi casa speciala pentru cei cu copii ar fi coada mai mare acolo. oamenii cu copii stau cuminti la coada ca tot restul. copiii mai mari sunt invatati sa stea in coada. cu laura nu e tot timpul usor

era pe vremuri la carrefour o casa prioritara insa numai pentru persoane cu handicap dar au scos semnul. probabil ca cei cu handicap se pot duce oriunde si sunt lasati sau fiind in carucioare nu mai conteaza cat asteapta, habar-n-am. noi avem niste prieteni cu baiatul in scaun cu rotile insa de cate ori am fost pe undeva cu ei nu s-au bagat niciodata in fata din cauza asta.

ce sunt aici - locuri de parcare speciale pentru cei cu handicap sau familii cu copii. cele cu handicap nu sunt ocupate insa cele pentru copii nu se respecta. eu am tras de urechi o cucoana cu mertzan parcata pe loc de mama si copil (eram cu nicole dupa mine) si m-a mintit in fata ca trebuie sa vina fata ei. care fata oricum nu era bebelus

prioritar pentru copii nu e nici la dr, stai la coada cu totii. daca poti faci programare sau platesti mai mult sa iti vina doctorul acasa.

prioritar e insa la avion, la imbarcare. dar asta e politica companiei cu care zbori, am zburat cu un lowcost romanesc si nu se respecta.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput