Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
vikinga spune:
Oh iubita ...imi pare rau...mai ia-o usor ca te stiu cu temperament..Si eu eram sigura ca asta vreau cindva chiar am fost cazul clasic cum se zice la 3 la 7 si la 11 ani parca is hopurile cu cele mai multe divorturi. Noi am fost exact la 3 ani sa vedem la anul cind facem 7 ca pe al 5lea an l-am ratat, am fost ocupati cu facutul de copii. Incerc sa te inveselesc putin dar chiar crede-ma ia-o usurel cu decizii de genul asta. Al e un tip tare simpatic te iubea ca un nebun, baza e buna, numai intelegerile astea ne zapacesc de cap... Ufffff.. Oricum ar fi sunt aproape de tine cu tot sufletulMultumesc pentru atitea felicitari, sunt tare bine dispusa, am atitea rochitele superbe pentru fetite, abia astept sa ies cu fetele mele, nu-mi vine a crede eu care am devenit mama cu Aldo ca o sa o sa spun vreodata fetele mele:) Suna bestial! Alberto in schimb e cam infricosat hahahaha. Serios saracul nu stiu ce impact au avut divele in casa asta dar el se percepe ceva de genul "saracutul de Aldo si cu mine" cam asa. Asa e, daca nu era clar acum devine verde in fata, matriarhatul e la stapinire la Patrone acasa. De abia fac baietii echipa buna si asa Aldo nu se va simti in minus cu nimic, va avea mai mult din papa si la virsta asta chiar e important cu toate ca tot cu capul la mama la piept se alinta dimineata si seara, baiatul mamii:). Miercuri am fost in Hamburg, la ecografia morfologica, cred ca asa ii zice in romaneste, si a sperat pina in ultimul moment ca e baiat:), bine imaginea 3D e cu impact mare, era si prima oara cind a vazut-o pe no 3 la ecograf asa ca s-a inm.ui.iat ca altceva dar seara in pat nu-l lua somnul la gindul ca o s afie tattic de 2 fete:). Griji pentru mai tirziu nu are cind sa-si faca, el e acum cu gindul la inca o explozie lila roz care face ce vrea din el numai cu o bataie de gene:). Cite complimente face ehei acum tre sa le faca dublu si sa aiba grija sa nu stirneasca gelozii intre doua mimoze, i se pare greu taaaare. Eu ma amuz copios si-i tot zic ca noi fetele nu suntem chiar atit de complicate dar nu-l conving, cica ja ja ja klar.O sa pun poate in seara asta de merge webshotsul bine si citeva poze cu burtica dar de fapt astept si pun dupa Ileana sarabatorita, asa ca sa o imping de la spate!Ven regret ca nu am facut si eu facultatea de limbi straine, ce mi-o fi trebuit mie inginerie navala soro...Atita matematica degeaba, ehei de stiam ca ajung intr-o familie atit de amestecata asta faceam! Acum departe de tara pot zice ca cele mai bune investitii in tineri sunt limbele straine cu cit mai multe cu atit mai bine! Eu stiu din multe cite ceva si nici una perfect asa ca atunci cind o studiezi serios si in scoala/ facultate si pe urma aprofundezi locuind si muncind undeva. De aia imi comand carti tot din Ro, ca-mi vine inca aiurea sa citesc pe alte limbi ori reusec numai asa mai usurele. Si ce vroiam sa zic ca ma tot lalai aici, cit de important e un profesor de limba straina bun dar mai ales stabil, din pacate pe vremea mea in liceu erau schimbati chiar si la trimestru. Poate jumatate din clasa nu o sa-si aminteasca ora de engleza dar crede-ma un 25% cu siguranta! Atit ce am mai pomenit eu profii mei de engleza ohooo! Ca am fost norocoasa la capitolul asta. Mare lucru. Si e o diferenta enorma intre cei ce vorbesc engleza ori germana invatate asa direct in tara adoptiva ori prin alte tari si cei ce intii si-au pus baza buna in scoala. Ei exact lispa bazei aleia in germana ma supara rau pe mine, ca asa turui cu viteza ametitoare se intelege, cu tot cu di der das aiurea si toate celelalt greseli ce le fac. Cica as vorbi bine zice lumea in jurul meu dar nu ma pot organiza ca pe engleza unde se vede baza aia din scoala. Asa ca profo si spor la instruit copiii, e o treaba importanta pt viitorul lor.Hai ca m-am intins mergem la resto intre fete. Am voie desert dublu ca sa le enervezVikinga 21+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Ven spune:
Hello.
Mai, sunt eu chioara si nu vad un anumit mesaj (de la Elena, am tras eu concluzia)? Cui te adresezi in primele tale randuri, Vik? Elena noastra americanca, everything all right?
adameasca spune:
'neata! si-o
Multumesc mult mult mult de tot pentru urari! Va pup cu drag! Am petrecut tot weekendul, am avut musafiri, ne-am plimbat, ne-am indopat, etc.
Elena, daca tie ti se adresa Vik, sper ca esti ok si ca sunt toate bune!
Vik, o sa pun poze saptamana asta, sper sa reusesc. Felicitari pentru bebita mica!
Laura si Ven, sper ca macar voi sa va vedeti. Of, ce nasol ca suntem tare departe unele de altele... Of...
Liliana, ce fac copiii tai? De ce nu ne mai povestesti nimc despre ei?
Ma duc la treaba...
ciuf spune:
Ileana si Ilinca, la multi ani, dragele noastre. Va dorim ani frumosi cu bucurii si sanatate.
Elena, imi pare tare rau ca ai ajuns la o asa decizie. Esti sigura ca asta ar fi solutia? Poate aveti nevoie de ceva timp sa va mai ganditi. Nu te pripi, te rog. Ai doi baietei care au nevoie de tatic, tu nu o sa poti fi si mamica si tatic. Al stiu ca era un baiat tare bun care te iubea al naibii de mult si tu nu il vei putea inlocui pentru baietii tai. Nu stiu ce probleme aveti dar eu totusi sper ca ceva sa se intample si sa nu fiti nevoiti sa faceti pasul asta.
Vikinga, felicitari pentru fetitz. Wow, te si vad cu doua blondine dupa tine, imbracate cat mai cochet, posetute pe umar si ochelari de soare cu rame albe, asa pe nasucul in vant, si cu ochii in vitrinele magazinelor. tati si Aldo, mai in spate, asa sa isi pazeasca comorile. Ma bucur tare mult pentru voi. Cred ca e ideal ca s-a intamplat asa.
Luca vineri a scapat de ghips. In sfarsit isi poate folosi manutele, poate sa faca baie exact cum vrea el, asa cu baldabac. La piscina nu cred ca mai ajungem ca deja se simt simptomele toamnei.
Scoala vad ca ii place, tine sa imi spuna in fiecare zi ca inca nu a invatat sa citeasca. Dimineata se trezeste fara nici o problema, nu trebuie sa trag de el sau el sa se roage de noi sa il mai lasam 5 min. cum facea cand mergea la gradinita.
Eva e si ea incantata ca a fost avansata la o clasa mai mare la gradi. Se simte tare importanta, chit ca astazi se ascunse dupa fustele mele ca ea nu vrea in clasa aia.
Sotul a plecat 3 saptamani in Germania asa ca sunt eu cu tata si copiii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Elenalove27 spune:
mersi de gandurile bune.
Da, de mine este vorba
Al este un tatic excelent....
Nu lipseste nimic la copilashi doar dorul de el ca lucreaza enorm de mult...deh! trebuie sa plateasca billurile....
Au fost saptamani cand Alvaro si David intrebau de el...
Eu ma simt singura si nedorita...sexual nu mai vorbesc.
Am hotarat amandoi sa divortam si sa traim impreuna pentru copii.
Nu este ce imi doresc in viata dar deocamdata mergem asa...
Am mers la family consular si medicamente de stress si alte baliverne...daca nu se simte fluturasi nu mai este nimic de facut.
El imi spune ca nu are pofta de sex...iar eu stau numai prin magazine de Victoria Secret...poate poate il fac sa ma vada! degeaba...asa a trecut 1 an de zile si nimic...nu mai pot...Nu ma uit dupa altcineva...vreau ca el sa ma vada...
offf nu stiu daca se intelege ceva din ce vreau sa spun...
oricum David este in capul meu si trebuie sa merg sa il iau pe Alvaro de la scoala.
pup si sa auzim de bine
vikinga spune:
Elena sa stii ca e omeneste ca din cauza grijilor mari sa re rareasca sexul, hai ca doar nu-ti imaginezi ca voi sunteti primii...Si noi in perioada aia ne indepartasem rau, nu-ti pot zice decit ca daca baza iubirii a fost buna intre voi, o sa vezi ca o sa treaca perioada asta si de necrezut dar poate fi mai bine ca la inceput. Nu are a face ca nu ai fi tu frumoasa, ori atragatoare, sa nu-ti creezi frustrari si nervi din cauza asta cu toate ca stiu ca nu e usor. Esti o femeie extrem de atragatoare doar ca noi femeile parca ne luminam si inflorim mai cu foc atunci cind suntem iubite de barbatii nostri. Singurul sfat bun pe care ti-l pot da e ca in perioada asta sa lasi privitul in victoria secret ca probleme de genul asta nu trec cu bikinei de dantela, concentreaza-ta asupra ta, copiii cum is marisori si au un program fa-ti si tu unul. Cauta-ti un job bun, creeaza-ti viata ta. La urma urmei daca vrei sa fii divortata trebuie sa fii si independenta si sa ai un venit decent. Daca te concentrezi pe tine cistigi oricum si daca divortezi si daca nu divortezi. Ca asa separati ori divortati dar impreuna pt copii e bine doar pt ala de face sex in alta parte si de obicei nu-s femeile pe pozitia asta. Asa ca lasa gindurile aiurea si cu toata forta investeste timp si atentie in persoana ta asta inafara ca-ti va face tie bine cica ar mai fi si o metoda buna de atractie. Tin pumnii pentru o noua Elena, re-creaza o noua Elena, pozitiva, energica si care se iubeste si se pretuieste ca femeie, ca devenind mame uitam prea des lucrul asta. Depresiile nu-s de tine mai, eu te stiu.Ileana iti vazui printesa in pozele de pe blog, frumoasa si distinsa rau, nu alta! Cred ca aliniaza toata trupa dintr-o bataie de gene. Misto faza cu cioara si balanganitul:)))))Ciuf pupam minuta refacuta! Ati trecut si de asta, mult a durat! Dar bine ca e totul bine. Noi am avut asa o vara frumoasa, abia acum incepe sa se mai duca usor usor.Sa pun si eu poze cu burticul in 5 luni, ca-s gatate, de azi intru in 6 luni si uite asa tic tac trece timpul. Bey macar planurile de Craciun si revelion nu mai ne dau batai de cap, cartile sunt facute ca sa zic asa. Dar pentru ca ma simt in forma buna, nu stiu, datorita sportului sustinut de dinainte, ma simt in 5 luni acum mai sprintena ca cel putin data trecuta, ca totusi tineretea-i tinerete, nimica nu mai e ca hat in tinerete la doazecisiceva de anisor si prima sarcina, asa m-am gindit ca vreau o mica iesire cind iau copii vacanta la gradinita, adica la inceputul lui oct, peste o luna. O sa mergem in Phantasialand, un fel de Disney nemtesc, ce sa-i faci asa arata acum concediile in familie. Ehei la pensie poate destinatii romantice, acum mergem la colindat parcuri galagioase printre tipete si puzderie de copii.Din spate , din fata si din profil. Si stinga dreapta imi vedeti si vikingii plini de hobby-uri.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza! si-o la fete!
Elena, imi pare rau ca aveti probleme. Nu pot sa dau sfaturi pentru ca nu am trecut prin asta si pur si simplu nu stiu ce sa spun... Doar ca imi pare rau. Am o prietena care a trecut prin asa ceva, mai bine de un an de zile au avut probleme, dar a luptat pana-n panzele albe pentru ca, asa cum spune si VIk, baza a fost si este buna. Acum le este tare bine impreuna, chiar isi doresc un bebe si sper sa-l si faca.
Sun perfect de acord cu ce spune Vik, trebuie sa iti faci viata ta, sa fii independenta, sa ai banii tai, sa vezi de copii, etc. Am impresia ca atunci cand realizeaza ca nu sunt doriti, atunci se intorc cu coada intre picioare si se straduiesc sa recucereasca ce-au pierdut... Poate ma insel, sau poate nu, nu stiu...
Si Luca si Ilinca intreaba de tati al lor cand munceste mai mult, sau face ore suplimentare, e normal sa intrebe de tatal lor si ai tai, e parte din viata lor.
Ciuf, ma bucur ca numai are mainile imobilizate Lucutza al vostru. Ce fericire o fi pe capul lui... Bafta la scoala ii dorin! Si Evei la fel.
Vikinga, arati tare bine, iar copiii sunt niste dulci. Ce mult imi place poza aia cu mama ta... Ce frumoase sunteti amandoua! Ce bine ca te simti bine si ca te poti ocupa in continuare de copii, bravo, bravo, bravo!
Fi-mea nu aliniaza trupe cu batutul din gene, aliniaza trupe cu batutul din picior.
Ieri vorbeam cu ea si o intrebam ce face ea la gradi. Raspunsul m-a facut sa inteleg ca a priceput esentialul: "mancam, dormim si ne jucam mami". Si o sa te apuce plansul dupa mami??? "Nu, de ce? Nu vii sa ma iei la 4?"
Gata, am fugit, vapupa mama!
Elenalove27 spune:
Good morning Domnitelor,
Am aplicat pentru o noua pozitie la servici.( Coordinator de activitati la retierment home)
Alvarica si David de luni sunt in after daycare.... 8am-6pm
David a cazut pe scari si mi-a facut infectie la dinti/gingie...nu a plans cand a czaut iar eu l-am lasat asa. Dupa 3 zile lopata era neagra... ieri a fost Al cu el la dentist si mi-au lasat baietul fara dintisor! Alvaro, acum 1 luna a sarit in piscina cu dinti in capul meu si a ramas si el fara lopetiile din fatza! acum am baieti fara dintisori...
Eu incerc sa trag cu dinti de situatia mea ca stiu foarte bine ca Al este un barbat excelent doar timpul este scurt...nu avem timp sa comunicam......asta este.
vikinga spune:
Elena mult succes! Sa-ti iasa totul asa cum doresti, ca meriti. Imi pare rau de dintisorii baietilor, cred ca au avut dureri dar bine macar ca-s dintii de lapte.Ileana, si a voastra bate din picior, aoleoo jar mincam mai incolo. tre sa ne facem blog comun cu "fetele noastre cochete si aprige". Tu ai nascut prin cezariana, parca? ca la cite aud de ea probabil i-ai fi simtit temperamentul de la iesirea din pintece! Nadja asa a fost, in viteza, hotarita, ea stia ce vroia dom'le!! Moasa mi-a zis aaah pai mai e de dilatat, e inca sus bb asa pe la 10 jumate vine si cind colo la 6 si un sfert cine se nastea:))? Nu mi s-a intimplat cu Aldo dar Nadja imi dadea frisoane pe spate pina si pe la un an-un an jumate numai cind imi aminteam ori cind se juca pe linga mine sprijinindu-si corpul de mine cind sa zicem stateam pe canapea si ii simeatm capusorul in dreptul coapselor, serios ca-mi trecea un fior pe spate. Bine ca am mai uitat acum ca nu ma vedeam in stare sa nasc iar.La gradi are Aldo un coleg nou. E pui de neamt dar crescut pina acum in India. Si cum a mers acolo intre copii vorbeste mai bine engleza si hindu ori ma rog nush ce dialect pe acolo. Au patit si saracii parinti cum ni se intimpla noua romanilor de prin strainataturi, de nu ne vorbesc copii limba noastra decit asa cu mare chin. Si normal ajunsi aici au copil neintegrat intre alti copii, frustrat ca nu se poate face inteles ce poa' sa faca decit sa dea ori chiar sa muste. Aldo fiind acum prescolar si oricum cel mai inalt dintre copiii de virsta lui s-a facut mare lider de cind au plecat ceilalti la scoala si-i face neamtzo-indianului numai teritorii si reguli. Pina ce s-a saturat copilul si l-a muscat pe al meu. Al meu normal ca mi s-a dat victima pe acasa dar pe urma am aflat povestea cap coada, cu teritorii si alte alea, cred ca se bate singele dacilor si romanilor in el si ma rog asa se potriveste mai bine cu ce copil stiu ca am. Si am stat si am cugetat si nevrozata de povestile zilnice apocaliptice livrate de Aldo despre cel neamtzo-indian am tot incercat eu sa mediez conflictul, sa-i zic ca asa erai si tu cind ai venit la gradi si asa a facut si un pui de polonez la inceput care pe urma a devenit cel mai bun amic al lui asa face si noul inamic si ca trebuie intelegere si ca si el doar vrea prieteni si vrea sa se joace...bla bla bla. Guraliv de fel Aldo al meu si ma tot contrazicea asa ca dupa ultima muscatura, acum 3 zile aplicata de celalalt lui Aldo ce credeti? l-am invitat acasa de s-a minunat mama-sa saraca, exasperata si ea ca de cite ori venea trebuia sa auda de minunatiile facute de feciorul ei. Vineri e ziua minune, o sa stea si la masa de prinz impreuna aici la noi, sper sa nu ma coafeze cu spagheti in plete. Sa vedem de o sa dea roade metoda.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
tinatache spune:
Salutare si de la noi, mai rarutz ca-i mai dragutz
Elena, iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt voi toti. E greu cand ai puiutzi sa le impaci pe toate. In primul rand iti tb curaj...
Vikinga, felicitari pt a doua mica printesa. Hihi, saracu papa, ce-l asteapta... si al meu zice ca un baiat e super pt un tatic, da' pana la urma tot fata face ce vrea din el:)) De fapt amandoi, ce mai, numai ca au metode diferite
Ai dreptate cu limbile straine, in ziua de azi cine nu stie macar engleza ca limba straina nu are nici o sansa. Sau la un moment dat se plafoneaza. Inca nu realizazsem asta cand am dat copiii la gradi la engleza, acu andra a avut extra engleza din cls. 1, l-am inscris si pe patrick. E mai bine asa, e f important sa creasca invatand, i se impregneaza accentul corect, vocalele mai speciale. Plus ca ai nostri, mai ales ai tai cu atatea limbi in casa, sunt mai usor de educat in directia asta. Indiferent de meseria viitoare.
Azi vin copiii mei inapoi, abia astept. Au fost 3 sapt. in tara, e prima data cand ne despartim mai mult de 2 zile. dar a mers bine, nu s-au imbolnavit, si-au vazut rudele. Acu e timpu sa vina acasa, si lor le e dor iar de noi nu mai zic... Desi tb sa recunosc ca am savurat timpul liber, spontaneitatea, libertatea de a lua decizii fara sa iei un milion de factori in considerare. N-am facut nimic astea 3 sapt., ieri am spalat si calcat 3 masini de rufe, azi fac curat Am zis ca daca-i bal, bal sa fie. Si ce bine ne-a prins...
Acu-i astept... si nu mai am rabdare sa-i pana fug de mine
Si pe 15 incepem scoala, cu 2 scolari de data asta! Pitzu are acum birou, i-am rearanjat camera, are rafturi pt carti si birou. Dupa ce vine o sa-si aleaga si un tapet si covoras (a avut peste parchet o mocheta cu strazi si masini pe care l-am scos ca era de calitate proasta si cam subtire). Am emotii... mai mari decat la fata, el e mai micutz si dintotdeauna mai mamos si mai pisicos. Desi ii merge mintea cel putin la fel ca sora-si. La slujba de luat ramas bun de la gradinitza l-a intrebat preotul de ce se bucura de scoala si a raspuns ca acolo sunt copii mai mari, care stiu sa joace fotbal, ca la gradi sunt prea mici Unde statea uriasul! Oricum o sa mearga la fotbal, e innebunit dupa fotbal. A si zis tac-su ca il ia el in primire daca-i sta mintea numa la batut mingea si nu la scoala
Sa te fereasca sfantu sa-i spui "cel mic", nici macar baietel nu accepta sa fie numit. Si ai vostri sunt la fel? Sindromul fratelui mai mic:))
Hai ca va las, va citesc destul de des postarile, dar de scris mai rar. Si cand ma apuc, nu ma mai opresc. Duminica placuta!
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?