Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen77 spune:
Pai eu nu cred decat ce vad, si din ce am vazut pana acuma, Timisoara e plina de parcuri noi, ff curate si dotate cu tot ce trebuie pentru fun-ul copiilor. Chestiile de fun din parc sunt cumparate de la nemti, firma Eibe, m-am uitat de curiozitate pe net. Eu am vazut multe chestii schimbate in bine in Romania, dar tine probabil si de bunul simt al locuitorilor, adica sunt convinsa ca si daca parcul e nou, daca oamenii nu au grija si obraz (a se citi se plimba cu cainele si nu strang dupa el, sau il lasa sa isi faca nevoile in nisipul unde se joaca pruncii ... atunci ce sa mai zici? ). E posibil ca in Bucuresti sa fie mai multi oameni nepasatori, aici am vazut ca au pus si paznici care chiar circula prin parcuri, ceea ce e bine, se evita situatiile de care pomeneam mai sus.
Laura, sunt curioasa foc ce ascunde burticul ... sa ne zici musai cand te intorci de la teste. Bine ca nu esti cu piticul sa nu afli pana nasti , am cunoscut o fata in Montreal care nu vrea si pace sa stie ce are, nici la prima, nici la a 2 a sarcina, ca cica nu se compara cu nimic sentimentul de surpriza .... eu personal zic ca oricum nu se compara cu nimic sentimentul cand il vezi prima oara, si ca oricum surpriza consta in a-i vedea mutrita, ochisorii, nu neaparat ca e fata sau baiat .... acuma eu is mai pragmatica de felul meu, sigur nu as fi fost capabila sa nu aflu ce am, daca se poate.
adameasca spune:
Bonjour!
Bantuiam si eu p-aci cand mi-au cazut ochii pe semnatura Laurei si am vazut ca deja a ajuns la 20 de saptamani!!!!! Indata nasti, Vik-ule drag, abia astept sa ne spui ce e bebe din burtica! Asa nerabdatoare sunt de parca al fi al meu bebe, pe bune.
Carmen, cum va e in Timisoara? Ce fac copiii? M-am uitat si eu la poze, pe fuga e drept, dar m-am delectat cu ele.
LautaT, mata pe unde umbli de nu mai iesi la raport? Liliana? Paula? restul lumii?
Noi suntem ok, ne mai bucuram de restul asta de vacanta. Tare mi se pare ca a trecut prea repede vacanta asta de vara. E drept ca am fost mereu pe fuga, dar chiar sa ma trezesc ca suntem la jumatea lui august??? Si sa mi se para ca abia a inceput vacanta??? Uh... Maine il serbam pe tata, face 6 de ani. Saptamana viitoare, miercuri pe Ilinca, cu copiii, vineri pe mine, sambata pe Ilinca din nou cu familia, duminica pe sf. Alexandru si luni pe prietena mea cea mai buna. As putea sa beau 2 saptamani fara probleme, ca as avea motive. Nu-mi vine sa cred ca Ilinca face 3 ani. 3 ani????? Wow!!! Mi-e asa mila de ea ca i se termina copilaria asta pura si lipsita de griji si program fix. Mi-e mila cand ma gandesc ca tre sa o trezesc dimineata sa o duc la gradinita. Sa-i stric bunatate de somn. Sa-i deranjez visele frumoase. Si lipsa de griji. Of, of, of. Cand l-am dus pe Luk la gradi eram asa nerabdatoare, eram asa incantata pentru el ca s-a marit. Parca imi pare rau ca trebuie sa o duc pe Ilinca la gradi, mi se pare cam nedrept . Ea abia astepta, pare foarte incantata, are o singura nelamurire si nu vrea si pare sa inteleaga de ce nu poate sa stea in aceeasi grupa cu Luk Om vedea. Om trai si om vedea cum o sa ne fie... Oare merge vre-un copil din gasca noastra la scoala de anul asta?
Gata, inchei si eu ziua asta turbata, ma duc acasa sa ma bucur de copiii mei. Pup cu mare drag.
carmen77 spune:
Ileana, suntem bine, copiii s-au adaptat ok si ei, oricum copiii sunt primii care se adapteaza oriunde. Mai 2-3 saptamani si incepe si Matei gradinita, sunt curioasa daca ii va place, comparativ cu cea din Montreal. Acuma am inceput umblatura pe aici cu inchiriatul de spatiu pentru firma, etc. In septemebrie mai facem o tura pana la Suceava, apoi cred ca incepe obisnuinta cotidiana, adica o activitate organizata, copii, weekend, stiti voi .. rutina se numeste
vikinga spune:
Da mai Adameasco am ajuns la mijloc de si eu ma minunez. Am inceput in gluma si ete ca se face treaba serioasa. dar ce misto e sa fii insarcinata si fara grijile alea specifice, serios uit ca sunt burtoasa daca e posibil una ca asta. Ma intreaba lumea asa cu fata din aia dragastoasa ohhhh si ce mai faci cuuum te simti si eu cu gindul la ale mele zic ha? de ce? aaaaahhh de sarcina e vorba:))))Abia acum la 20 sapt ma intreaba lumea de sunt cumva insarcinata aia de nu stiu inca. Abia acum se contureaza.Pina acum a fost la ecograf si fata si baiat sa vedem miercuri in hamburg la ecografia si analizele alea mai amanuntite.Dar stati asa ce eu venisem sa va arat ce-mi face domnita! Inafara de faptul ca acum 2 zile si-au rupt doi baietei cu suzeta gitul dupa ea, inafara de faptul ca at cind e in toane bune si e incintata de rochita ei merge dansind adica asa sarind fitzos de pe un picior pe altul si asta in public n-are ea treaba, inafara ca eu crezusem ca e deajuns cite limbi straine avem in casa si nu ar mai fi loc de altceva ei bine madmoazelutei mele ii pica cu tronc un frantuz mic. E scandaloasa de la 2 ani jumate. Aici ramine ea fara cuvinte, nu danseaza, nu cinta doar se uita fix si vrea sa vada videoclipul non stop:
Vikinga 20+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Ileana la multi ani mami frumoasa! Sa fii sanatoasa, fericita si cu mai mult timp pentru odihna si rasfat doar pentru tine. La multi ani Ilinica! A facut deja 3 anisori miercuri draga de ea! Ai fata de gradinita! Incredibil cum trece timpul!Cred ca esti in pregatiri acum si deja obosita frinta dupa 3 zile de petrecut in continuu. Neaparat sa-ti vad blondina cum sufla in luminarelile de pe tortulet!Avem si noi vesti. E oficial acum: o sa avem o fetita! Suntem in cautari de nume, pina acum avem pe lista Leticia si Linda. O sa vrem ceva mai spaniol acum ca sa intrunim tot singele familiei. Aldo e nume foarte italienesc, lol ca Brad Pitt in Inglorious Bastrad, Nadja si roman si rusesc asa ca mama-sa si no 3 mai spaniol. Is tare fericita ca e sanataoasa, dezvoltata bine, nu exista nici o problema nici la ea nici la mine, se potriveste bine ca e fetita. Se vor juca fetitele mele impreuna, le fac o camera pentru amindoua cu printese, dulap mare si neaparat oglinzi multe. Diferenta intre ele va fi de 2 ani 9 luni asa ca vor fi si la gradi impreuna si se vor potrivi sper si dupa.Nadja merge la gradi deja dar doar 3 ore jumate, aici copiii sunt impreuna, dar e si o gradinita relativ mica cu 30-35 de copii impartiti in 2 grupe dar nu pe virsta, doar prescolarii au cite o ora separata cind si cind pentru activitati mai serioase. In rest cintecele si joaca impreuna. Le-am facut si poze, am stat si eu cam o ora jumatate am luat-o si pe mama si era sa murim de inima acolo. Ei care se mai ciondanesc acasa, acolo erau adevarat fratiori, of of dragii de ei. Aldo o tinea de mina, la cercul de dimineata o tinea strins in brate, la mic dejun a ajutat-o cu paharul de laptic, cu pachetelul, i l-a desfacut, si asta bandita mica sa vedeti cum accepte totul foarte normal ba ii si zicea cite un "danke aldo" dragalas. ea care acum la prima pubertate cum se zice, la virsta de 2 ani jumate face crizele si rautatile specifice, stiti voi. Cind singura sansa e sa o trimiti 5 min la ea in camera ca altfel nu te poti intelege cu ea. Lacrimi, aruncat cu fundul de pamint, da cu palmuta in Aldo, tipa la el etc etc:) O sa treaca si faza asta, suntem pe drumul bun. Se inimpla mai mult cind sunt obositi, de aia seara incerc sa le gasesc ceva de facut separat ca sa scap de ..mama ia uite nadja m-a piscat...mama ..mama mama.Vikinga 21+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adameasca spune:
Vik, draga de tine, multumesc mult de urari! Pe Ilinca am serbat-o miercuri dar, de fapt, ziua ei e maine. Eu ma serbez prima azi, apoi ea maine, duminica e sf. Alexandru si se serbeaza sotul si luni imi serbez cea mai buna prietena. Pentru noi august si octombrie sunt niste luni de petreceri.
Pe Ilinca am serbat-o in avans pentru ca in weekend o parte din copii ar fi lipsit si-asa, am avut doar 8 copii la petrecere. A fost foarte fericita, era asa de fericita ca nu-si putea sterge zambetele de pe fata, ca atare nu putea sa inchida gura si sa sufle corespunzator in lumanari. Prima oara sufla printre dinti ca nu se putea opri din zambit. A doua oara a ajutat-o Luk
Si eu am observat ca Luca si Ilinca se comporta altfel in societate decat acasa. Adica si ei sunt mult mai uniti cand pleaca de acasa, Luk are grija de ea, o protejeaza, etc.
LauraT, drum bun spre Ro si timp placut in familie iti doresc!
Weekend placut!!! Si pupaturi!
carmen77 spune:
Ileana si Ilinca . Sa fiti sanatoase si fericite, alaturi de baietii din familie.
Laura,, FELICITARI! ca e fetita, ca e sanatoasa si ca sunteti bine cu totii. Stii tu cum e vorba cu ce e al tau e pus deoparte, asa a fost pusa deoparte bebita pentru voi. Si e fain ca e diferenta relativ mica fata de Nadja, se vor juca misto ... moama, se va umple casa de papusi ... LOL, incepe sa se incline balanta spre partea feminina din casa, vor fi Aldo si Alberto in pericol ... da isi iau ei barca si fug cand nu mai pot . Inca o data, felicitari si sa fie bine pana la capat, sarcina usoara si nastere la fel.
Ven spune:
Hello.
Si LA MULTI ANI, draga noastra Ileana si Ilinca mica si frumoasa! Petreceri frumoase!
Vikinga, felicitari pt. fetitz! Cum zice Carmen, va fi matriarhat de acum incolo, asa cum sade bine oricarei familii de ginte latina.
Eu o astept sapt. care vine pe LauraT sa ma sune, sa ne vedem!
In rest, mai astept si inceperea scolii, cred ca o sa-mi iasa pe nas cand intru in "pita", dar asa simt acum. ANul asta o sa fie mai greu, o sa fiu (dupa multi ani) din nou si diriginta, si o sa predau, in premiera si italiana (a doua mea specializare).
Gata, ca trage un pitic mic si blond de mine.
Pup!
Laura Takacs spune:
Vik, felicitari pentru bebe (inca o data, acum ca se intaresc randurile ia o pauzarilor la voi in familie )! Da, musai un nume spaniol sa mearga cu originea. Ai grija de tine si cupii!
Ileana, io sunt singura ca nu stia ca e si ziua ta, asa ca primeste felicitarile cu intarziere. (Te trag de urechi ca n-ai zis nimic cand am vb pe mess.) La multi ani cu sanatate, fericire si bucurii alaturi de familia ta! Multumesc pt urari si eu!
Ven, ti-am scris PM, ne vedem saptamana viitoare, te sun dupa ce ajung in B-ta.
Revin cu impresii dupa ce ma intorc cu feciorii. Va pup!
liliana csaki spune:
Ileana si Ilinca, la multi ani!, sa fiti sanatoase, iubite si rasfatate mereu de baietii vostri.
Vik, felicitari pt. bebelina, saracul tati, cu-atatea fete in casa va trebui sa munceasca zi lumina, ce barca, ce distractie , cineva trebuie sa castige banii pt. mofturile fetelor. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunile din viata voastra.