Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ven, sanatate maxima!!!
In sfarsit, am reusit sa pun poze din Ro
http://family.webshots.com/album/573069638AutiMn
si de pe aici:
http://family.webshots.com/album/573890373KsepkE?start=0

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Valeria, scriu pe masura ce vizionez:
- nu stiam ca Luca poarta ochelari!
- ce 'ciuf' mortal are Eva in primele poze
- ce faini sunt cand dorm in gradina, pe gazon!
- Eva multi-tasking e ge-ni-ala! (ah, iar imi faceti pofta de fetite!)
- cine sunt mirii din Romania? ceva rude?
- ce fel de nume e Agop? si rest. cu specific romanesc unde era? in Romania?
- tu esti foarte 'fit', admirabil! la fel si sotul tau.
- ai niste blonzi superbi, fiecare cu farmecul lui! imi place tare de ei!

Fetelor, a venit sora-mea sa il ia duminica pe Markus la Intorsura-Buzaului, la ai mei, asa cum am stabilit cu maica-mea la telefon. Numai ca mie nu stiu ce mi-a venit, nu ma mai indur sa-l las. 2 sapt. mi se par enorm de mult, ma gandesc ca i se pot intampla nush cate chestii, zici ca am luat-o razna, zau! Va rog trageti-ma de urechi si spuneti-mi ca gresesc, ca imediat e duminica, si eu inca nu m-am hotarat (deep inside, ca la sora-mea nu i-am zis nimic, numai la Cristi).

In alta ordine de idei, am terminat toti tratamentele. Mathias e bine, eu la fel, Markus la fel cu ochiul.
Doamne ajuta sa nu mai fim bolnavi, macar pana la iarna! Luni ne repetam analiza la urina (eu si Mathias), sper sa iasa negativ.

La asta micu' ii ies ceva dinti/masele, ca noaptea e tare agitat, se trezeste de multe ori si tot ce ii trebuie de fiecare data e LAPTE. Bea 2 biberoane de lapte in 'n-spe' mii de ture, toata noaptea.
Daca indraznesc sa ii dau apa sau ceai, se pune pe un urlat de mama-mama, trezeste toata casa! N-am ce-i face, daca tot ma trezesc si ii bag sub nas un biberon cu ceva, ce conteaza ca e ceai sau lapte.....
Poate gresesc, dar deocamdata nu am nervi sa-l las vreo 3-4 nopti sa urle dupa lapte, cum mi-au mai zis ca au procedat alte mamici, ca sa-l dezvat. Oricum la majoritatea s-a schimbat treaba in sensul ca acum nu mai beau lapte, dar beau ceai-/apa noaptea.

Gata, azi am zi de curatenie. In vacanta i-am dat liber la tanti cu curatenia, oricum ca mine nu stie sa-mi faca nimeni, ma dispera chestia asta, se pare ca trebe musai sa ai Oxfordul ca sa stii face curat CUM TREBUIE in Romania.

V-am pupat! O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, ce mare s-a facut Evaaaaaa!!!!! Deci nu-mi mai revin. In mintea mea tot mica ramasese, vai ce mare s-a facut. E aproape cat Luca de inalta... Ai niste copii minunati, sunt tare frumosi, sanatosi sa fie!

Vikule, esti totala cand povestesti de fi-ta. Sa iti povestesc si eu de Ilinca. Aseara am avut musafiri. Si nu apucasem sa o schimb inainte sa sune musafirii la usa. Si s-a pus nene pe un urlat, si plangea de ti se rupea inima, lacrimile i se innodau in barba. Pentru ca nu vroia sa stea cu fusta aia, ci vroia o rochie frumoasa. Cum sa stea ea asa in fata musafirilor??? Acum o vreme, canmd a venit pe nepusa masa cumnatul meu intr-o vizita fulger din Belgia, s-a dus singura la sifonier si s-a schimbat cu rochie, ca era in pantaloni scurti, cum fusese la joaca afara. Clar nu se cuvenea sa stea in pantaloni in fata unchiului . Deci mai vrei exemple? Ca sigur mai gasesc.

Ven, stii ceva? Eu am invatat sa ma bazez foarte mult pe instinct in ceea ce-i priveste pe copii. daca tu simti ca nu e ok sa-l lasi sa plece de acasa, pai nu-l lasa. Eu asa as face. De multe ori ma iau la harta cu Alexandru pe cate ceva legat de copiii si mereu ii explic ca eu asa simt ca e bine. De cele mai multe ori se dovedeste ca am facut ce trebuia, ptr ca asa am simtit eu ca-i mai bine...
Ma bucur ca va simtiti mai bine cu totii.
Si, apropo: eu am gasit pe cineva care face curat mai bine ca mine. Nu care cumva sa crezi ca io nu stiu sa fac curat, dar Mimi, bona noastra, e mai meticuloasa ca mine si mai eficienta ca mine. Asta ca sa vezi ca exista totusi si asa ceva.

Gata, ma duc la treaba, ca s-a spart teava cu clineti la notariat azi.

Pup. pup. pup.
PS: scuzati greselile de scriere, nu am mai apucat sa recitesc ce-am scris.

Mergi la inceput

Ileana, m-ai facut sa zambesc. Si bona noastra, tanti Geta, face bine curatenia. Pe cand era Markus maricel (3-4 ani), Mathias nu exista, ma ajuta si la curatenie (adica faceam amandoua, vinerea). Si face exact ca mine.
Dar de cand s-a nascut Mathias nu ma mai poate ajuta la curatenie, si asa e destul de greu pt. ea cu asta micu' mic si naravas si cu Markus. De aia a trebuit sa-mi gasesc femeie la curatenie. Am schimbat 3 pana acum, si inca n-am gasit una buna......asta este, pe cand oi gasi, or creste copiii mei mari si mi-oi face singura curatenie

Pupix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Valeria, dragute pozele si protagonistii. Cred ca ati avut o vacanta minunata.

Ven, parerea mea vis-a-vis de mersul la bunici o stii, asa ca nu ti-o mai repet.

Ileana si Vik, fete cochete mai aveti draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ven, nu ii fura lui Markus niste amintiri frumoase. Lasa-l sa exploreze, sa vada si alte locuri, sa petreaca timp si cu bunicii. Langa fusta ta au tot timpul sa stea. Nu vreau sa par rautacioasa. Dar lasa-i sa ii cunoasca si pe bunici, sa mai stea si pe acolo.
Eu tot cochetez cu ideea ca in primavara sa ii trimit pe amandoi in Ro. Dar biletele astea de avion sunt atat de usturatoare ca facem niste sacrificii al naibii de mari sa ne permitem asta .
Sotul mi-a aruncat o vorba ieri ca mai bine sa nu ii mai trimitem, cred ca loveste el undeva unde crede ca eu nu stiu. Si anume sa ii aduca pe ai lui aici, pe timpul verii. Insa eu ma simt mai bine daca copiii merg in Ro, sa stea si cu rudele si sa isi cunoasca viitorul verisor ce se va naste in octombrie. Mi s-a parut ca s-a intors Luca mai matur de acasa, mai serios, mai analitic, cu cuvinte noi.
Eu consider ca e tare benefica vacanta la bunici. Mai gandeste-te. Sunt pe maini bune copiii la bunici, nu sta cu grija asta, si in plus mai respiri si tu un pic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Hehe, Valeria, nu ma supar, doar de aia v-am cerut sa ma 'trageti de urechi'.
Markus a mai fost la ai mei, a stat cate 2 sapt., Mathias a fost si el deja de doua ori, a stat cate 1 sapt., prima data cand avea doar 6 luni. Nu asta e pb. Cred si militez intr-o o buna relatie a copiilor cu bunicii, am incredere in ai mei, insa de data asta era asa, o chestie.......aveam un feeling ciudat, juma' de inima imi striga ca nu e bine sa mearga.

Ei bine, ieri m-a sunat mama si mi-a zis, necajita, ca trebuie sa plece in Italia sapt. viitoare (ea mai merge si lucreaza ca menajera 1-2 luni pe an, ca tare greu se descurca cu pensia ei de boala si cu salariul lui taica-miu) si ca pot sa-l duc pe Markus maine, dar nu poate sta decat 1 sapt. ASTA ERA! Asta era feelingul meu.....
I-am zis ca nu-l mai ducem, ca n-are rost, oricum nu are cine sa mearga dupa el peste 1 sapt., peste 2 era perfect.

So, another time. Asta este.

Va pup si va doresc un weekend minunat!

P.S. Carmen, pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! Si-o !
Ven, ai vazut ca era ceva? Nu te-a inselat instinctul tau de mama...
Cum ati petrecut weekendul? Noi am umblat iar tot timpul, noi nu mai apucam sa stam pe acasa...
Ciuf, ce frumos zici tu acolo despre relatia copiilor cu bunicii... Of, ce frumos. Probabil ca Luca si Ilinca or sa stea cu bunicul lor, cu tatal meu, vara viitoare pe timpul vacantei, pentru ca nu am cu cine altcineva sa-i las... Tata nu prea s-a inghesuit niciodata sa stea cu copiii, dar acum nu mai are de ales. Om vedea ce-o sa fie...
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cateva poze noi: http://good-times.webshots.com/album/573765285sLoJKL ... am reusit sa ma mobilizez sa fac cateva poze, ca de cand cu mutatul mai greu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmen ce baieti frumosi am vazut eu acolo! tare bine arata parculetul si curat si flori multe-n jur, ia uite ca se poate si altfel ca pe aici pe forum se tot scrie ca-s pline cu ciini si mizerie.Valeria v-am admirat, tre sa recunosc ca ochii mi-au fost furati de Eva chiar ca fetele noastre, Nadja, Ilinca si Eva au multe-n comun, ce chestie.Am intrat in sapt 20 am gatat jumate, de acum se vede burtica mai binisor ma intreaba cei ce nu stiu daca nu cumva sunt insarcinata:). Inca nu se stie daca-i fata ori baiat, data trecuta la dr s-a facut din baietel fetita o sa stiu sapt viitoare cind mergem in hamburg la analizele mai amanuntite.Revin eu mai pe seara.Vikinga 18+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput