Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, sa te refaci cat mai repede si usor. Felicitari pentru Letizia!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Felicitari Laura, sa va traiasca micuta, sa fie sanatatosa si sa va aduca numai bucurii! Refacere cat mai rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Nu pot sa ma abtin....
Laura.....sa va traiasca micutza mare Letizia,sa fie sanatoasa,papacioasa si sa va aduca numai bucurii...iar tie refacere rapida,mult laptic si sanatate.
``La multi ani!`` cu bucurie fetelor,mamici de nazdravani si nazdravane.....un an nou plin de bucurii,fericire multa si numai bine.
Aseara am citit multe pagini, de prin octombrie incoace, ca ramasesem tare in urma si cu cititul si ma asteptam ca Laura sa fi nascut deja.
Tot cu intarziere urez ``La multi ani!`` tuturor sarbatoritilor din ultimele luni.
Noi suntem bine...ne bucuram la maxim de viata de-aici, copiii la gradinitza superincantati.Dupa-amiezile sunt afara, de fapt Teo mai mult.Nu conteaza ca ploua,ninge,frig sau cum o fi ele afara.De frica somnului nici nu vrea sa intre in casa.Cum sa piarda el vremea in pat cand poae face atatea?seara pica rupt...doarme ca un pestisor.
Au trecut cu bine si sarbatorile... cu multe kilograme in plus...dar intram la cura indata...
O sa mai pun si poze....
Va pup....si sper sa intru mai des....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Uuaaa, ce bucurie!
Felicitari din suflet, draga Viki :) Un mare pt. cea mai frumoasa, implinita, fericita 3x mamica! Imi dau seama ce bebeloi tii tu in brate acum si Yael a mea a vut 4.660kg la nastere.

In alta ordine de idei, zilele astea am primit 'niste foi' pt. Yael... ca sa o inscriem la scoala! Ce emotii am avut cand am deschis plicul... Nu-mi vine sa cred ca in August va incepe scoala! Am copil de scoala. Pana pe 19 Ian. tb. inscrisa... Va merge la o scoala de 'cartier' ca sa-i zic asa. Oricum, aici primii 3 ani sunt la fel pt. toti, apoi daca vrei, daca copilul vrea/are inclinatii/talent la muzica, desen... il poti transfera la o scoala de profil...

Multe de spus, bineinteles... Sper sa fiu mai activa anul asta.
Ne-au cazut si noua 2 dintisori de jos... cei noi au iesit... nu prea au loc, tb. aparat...

Va pupic si vorbim.

SYMPA (parca tu ziceai ca v-ati relocat in Ro?), vazut pozicile! Ce fetita mare! Pare inaltuta bine! Am masurat-o si eu pe Yael zilele astea, pare sa aiba 123cm.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Izabela, si noi mergem la scoala in toamna. Mi se strange inima numai cand ma gandesc
Ah, Markus are 130 cm si 27 kg Mamicile de baieti, ai vostri cat masoara/cantaresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI Laura! Cu intarzierile de rigoare , de abia azi m-am intors din Bucuresti si nu am avut acces la net.

Sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna. Asteptam pozici cand iti revii putin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Daaa, si eu am primit ieri pe e-mail de la scoala formularul de pre-inscriere pentru anul viitor scolar. Doamne ce emotionata am fost, desi am mai trecut prin asta acum 8 ani. In 5 martie sunt inscrierile pentru toamna.

Ven, si io la raport. Alex are 1,27m si 20kg cu bunavointa (imbracat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Felicitari Laura, papi,fratiori mari, bunici si catei !
Sa va bucurati de bebelina dolofana, sa fie sanatoasa, vesela si norocoasa .
Ce rasfat pe poponeata ei...o sa fie coada la joaca cu dansa...in plus daca nu vrea unu' sa-i dea ce-si doreste...apare altul :))
Multa sanatate si refacere rapida, pupacim toata familia si vrem sa vedem poze cu toti 5 !Yael si cu voi vreau poze. N-am mai vorbit de ceva vreme.Ven si carmen....superbi toti baieteii....superbi !Laura T La multi Ani, multa sanatate si adolescenta usoara va dorim.

Noi suntem bine, am observat ca se misca si la noi primul dintos...foarte putin e adevarat, dar duduia e incantata nevoie mare. Abia astept sa o vad stirba.
E la fel de vesela si de caraghioasa...danseaza, face karate si balet....cu mare placere.
Sincera sa fiu nu am noutati, nici de povestit nu prea am ce....dar promit sa pun niste poze zilele astea.
Sarbatorile le-am petrecut tare frumos, Mosul a fost exagerat de darnic anul asta ( Mosul se tot gandeste ca in curand magia se duce si isi face de cap din ce in cem ai tare :))) )
Si pentru ca am uitat sa va urez .... UN AN NOU FABULOS, PLIN DE BUCURII, SANATATE SI CEL PUTIN O VACANTA MEMORABILA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Laura va uram multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput