Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Va multumesc fetelor, atitea urari si ginduri bune ce am primit:)Laura, Ven si Carmen ieri am deschis pachetul ca luata cu tot ce a fost dupa nastere si cum era bine pus sa nu zica puii mei ca e tot pt ei de la Mos Craciun, uitai:)Mai m-ati emotionat toata cu felicitarile de la fiecare cu paturica scrisa pe romaneste..ohh chiar is data gata, asa ceva nu am avut pt copii pina acum, doar cite un tricou ceva pe spaniola ori germana, dar romaneste nu si mi se pare asa de "de acasa" nu stiu cum sa zic. Si CD-ul super chiar imi mai trebuia unul de gen asa ca s-a nimerit numai bine, inca nu l-am ascultat, revin cu impresii.Va multumesc tare mult pt asa o surpriza frumoasa.Lena de citesti, multmesc pt sms si LA MULTI ANI cu intirziere(ori nu?), nu stiu daca ai primit si poza, cred ca si tie Carmen ti-am trimis un MMS cu poza ei din primele ore de viata, nu stiu de a ajuns. Oricum revenim si cu poze.Am scris si povestea nasterii la celalalt subiect deschis la nasterea unei stele, acolo-s toate amanuntele si tot ce simt acum cu al treilea copilash in brate, vreau sa le am strise la un loc amintire si pt ea dar si pt mine:)Yael pentru tine o floricica, amindoua in aceeasi corabie stim cum e cu trei pui. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Vikinga felicitari din suflet si de la noi, sa va traiasca micuta Bebelina uriasa, oau, unde o fi incaput cu 58 de cm ai ei?! Sa fiti sanatosi cu totii, ne bucuram mult pentru voi
Iar tie refacere usoara si nervi de otel, daca la 2 e greu, nu vreau sa gandesc cum e la trei, dar unde e greu cand e vorba de copii, sigur e si f frumos.

Ven Stefan are 1.28 si 31 kg, deci te inteleg perfect. Si el merge la scoala in toamna.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am pus poze noi cu flacaii: http://family.webshots.com/album/576501710xyKzbL .

Laura, am vazut pozele cu Letizia, e asa duulce . Mi se pare ca seamana bine cu Nadja, dar parca are alt pigment la piele, e un pic mai creola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Vai Carmen, ce frumos e praslea Marc, mie intotdeauna mi s-a parut Matei un copil f. frumos dar praslea are cateva poze de reclama, in special alea cu zambet de smecher. Si-n prima cu caciula mi se pare ca seamana mult cu Matei cand era mititel.

Mergi la inceput

Multumim de complimente Liliana. Am aruncat si eu o privire la pozele voastre si ce mari copii ai, David e cavaler mare si pe Laura sa nu o recunosc. Vroiam sa te intreb daca ai putea sa imi dai niste detalii pe PM despre tabara de la Predeal, mi s-a parut foarte, foarte faina, si am planuri sa il trimit pe Matei un pic la vara intr-o tabara, cred ca i-ar place tare mult. Daca ai timp, apreciez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mai ca si moare subiectul nostru. Sper ca toata lumea e bine, vesela si sanatoasa.

Happy Valentine's Day!

Mergi la inceput

Noi suntem bine, veseli, sanatosi ... . Si eu ma gandeam la acelasi lucru ... ce se intampla cu gashca? Ven, Ileana, Laura (bine, Laura are o scuza buna cu echipa de 3X ... dar poate tot prinzi 2 minute sa ne mai zici ce faceti), Alexandra (any news la voi?), Yzzi?

Acuma am facut prezenta, va rugam scrieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Martisoare martisoare pt cele mai frumoase doamne!Nadja a reinceput gradinitia, ca anul trecut nu era inca pregatita si i-am dat pas citeva luni. Cu toate ca isi dorea si atunci, cind avea 2 ani jumate, problema cred ca pina la urma a fost limba, nu s eputea face inteleasa. Acum se descurca bine pe germana, deja dupa 3 zile de gradi imi serveste numai germana, gata incepe iar bataia de cap ..eu in romaneste ea in germana la fel ca si cu Aldo. Asta e.Am frost in focuri pina acum, cu toti trei copilasii acasa, pt ca l-am tinut si Aldo mult acasa lunile astea, il duceam la gradi numai cind era ceva deosebit, inot, calarie, teatru, in rest acasa ca aici in nord iarna dadea soarele dimineata dupa 9 si sa-l scot pe intuneric si frig si zapada din casa doar pe el, mi se parea nu chiar omeneste, e si el doar un pui de om la urma urmei:) Noi toti 4 ramineam la caldurica si cafele si vorbe ca iarna si sotul merge mai tirziu la birou. A fost si greu dar si frumos cu toti puii mei:) si acum suntem doar noi doua, letizia si cu mine, mergem la plimbare cu patrupedele si pe urma facem si un nani la prinz asa in voie. Ne prieste:)Ma bucur tare mult ca Nadja s-a acomodat fara probleme la gradi acum, ba chiar isi pregateste rochita si pantofiorii pt a doua zi ca normal ca face parada modei pe acolo:) Si nu-si uita nici margele, posete, coronite de mergem cu o geanta de accesorii dupa.Letizia e tare cumintica noaptea, tre s atrag eu de ea sa pape ca mi-e frica sa nu i se faca rau, daca s-a mai pomenit asa ceva. Ea si-a facut programul ei, pe la 10-11 asa, gata se baga la program serios de nani si doarme legat pina dimineata pe la 7-8. Ok normal ca e inca mica si i se face foame si cum doarme linga mine o simt ca incepe sa se foiasca dar e asa de somnoroasa de iar adoarme, pe urma iar se foieste , de o iau in brate si-i pun tzitzi in gura iar pica frinta de reuseste sa pape asa in somn pina adorm si eu linga ea. Kaki nu mai face noaptea de vreo luna asa ca nu are nevoie de schimbat decit dimineata. Si nici nu crapa pampersul de pipi dimineata, ea chiar face o pauza adinca noaptea, e asa in stand by. Noroc mare si chior pe capul meu, nu alta! In rest la fel, tare echilibrata ea asa de mititica, plinge numai de foame, energia si-o da numai pe uitatul prin casa si dupa fratiori.Lui Aldo i-am cumparat ieri ghiozdan si ce a mai trebuit, ca am avut o lista de la scoala, in general pensule, acuarele, culori, bloc mare, chestii din astea, nu carti si caiete, astea-s date de scoala, cred. Chiar asa caiete ma intreb de ce nu a trebuit sa cumparam.Era sa lesin in magazin cind l-am vazut cu ghiozdanul in spate, eram aproape in bocete si jelituri mi-a crescut puiul. A trebuit sa luam un model asa mai lungut pt ca si el e mare, 130cm, vad de fapt ca toti is marisori in grupa noastra, la gradi e cel mai inalt si cred ca si la scoala o sa fie. Cit or fi nordicii de inalti totusi puiul de roman-italian-spaniol i-a intrecut.Dar probabil au alt ritm de crestere, ca printre adolescenti numai baieti f inalti vad in jur.Nadja si ea e inaltuta pt 2 ani si 11 luni, are exact 1m. E si ea mai inalta decit fetite de 3ani si chiar citeva cu 4 ani is cam cit ea ori cu f putin mai inaltute.Si hop si Letizia mea cu 58 de cm, are deja 60cm. De fapt asta acum 2 sapt, cine stie o mai fi furta vreun cm. Hainutele cu marimea 50-56 de nou nascuti nu le-a putut folosi deloc, le cumparasem in ultima luna cind dr mi-a zis ca bb o s afie cu siguranta mai micut decit fratiorii si ca nu va sari de 3kg jumate, nici burta nu a fost chiar asa mare ca la sarcina cu Nadja. Si ia uite ce iesi:) Acum poarta hainute marimea 62 si unele ii vin cam la limita, deja ne uitam dupa marimea 68, are deja citeva in 68 pe care le poarta. Cu siguranta va fi si ea inaltuta ca si fratiorii.de mine ce sa va zic, decit ca-s inca dolofana, 13kg duse(din acre si bebe si placenta si apa), 10 kg ramase adica grasimea pura. Pfffui si vine primavara si apoi vara..! Tre sa mai slabesc vreo 5kg ca sa fiu cit de cit.merg sa fac o siesta cu mititica mea, la 2 si ceva vin puii de la gradi, ii aduce sotul.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La multi ani de ziua femeii si a mamei!

Va pup, doamnelor si domnisoarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Carmen, ce ochi frumosi au ambii copii. Cel mic are ochii albastri!

Mergi la inceput