Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
Yael spune:
La Multi Ani 2010!
Numai bine va dorim
Vik, nastere usoara!
I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Laura Takacs spune:
La multi ani gagici, sanatate si numai bine in Nou An! Am intrat in speranta ca sunt vesti despre Laura si bebe Letitzia. Hmmm, sa nu se fii nascut inca?
So, musai sa va zic atunci de iubitul meu Calin. Azi a implinit 14 ani! Doamne, nu-mi vine sa cred. De eram in Ro isi facea buletin . E mai inalt decat mine, are 1,75m, frumos, sensibil, iubitor, copil de vis al oricariu parinte. Alex i-a facut un card, o coroana de sarbatorit si o pancarda cu Happy Birthday. Toate cu manutza lui si fara ajutor. Isi iubeste fratele la maxim (si sentimentul e reciproc). Eu i-am facut un tort iPhone cu o imagine comestibila si pasta de zahar.
ciuf spune:
Laura, sa va traiasca Calin si sa fie un baiat cuminte si de acum incolo.
Vik, tot doi intr-unul?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
vikinga spune:
La multi ani Calin! Laura sa-ti traiasca baiatul! felicitari mami de 2 baieti unul si unul!Multumesc de gindurile bune, eu tot asa sunt 2 in 1:)) si nici un semn de nastere deocamdata. am un subiect pe care mai scriu noutatile ori mai discut cu fetele de cea nastere cu nabadai a mea, am scris si de cum a decurs tentativa de nascut si sper ca si curind sa fie si noutati despre nastere: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146702sa vedem daca o sa accept joi inductia, inca ne mai gindim, nu ca nu as vrea sa nu nasc dar in fine is niste amanunte pe care tre sa le stiu mai bine. am primit un pachetel buclucas, vinovate am inteles ca-s laura, carmen si ven, niste obraznice adica:) sa se tina de asa surpriza numai ca inca nu e desfacut e asa cum l-am primit ca ii ziceam si carmenei in sms e singura mea superstitie. intii bebe pe urma caodurile muzica si dansul:) asa ca ma tin tare cu toate ca mi-s curioasa fooooooc. va multumesc tare tare mult, sunteti niste prietene minunate.sper sa revin cu vesti si cu poze cu bb, ma stiti si voi ca eu dupa ce nasc cad in starea aia pinky cind totul e in roz bonbon, totul e minunat, nu conteaza ca bb mic da programul peste cap, eu mai degraba fac fata la asa ceva decit insarcinata la nesfirsiiiiiiit. si asta chit ca de data asta chiar am avut o sarcina care mi-a priit, a fost cea mai usoara si mai frumoasa dintre toate trei dar toate tre sa aiba si o limita, serios asa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de 2 zile
Ven spune:
La multi ani, Calin, nu stiam ca esti capricorn, acum se explica de ce esti un baiat asa de inteligent, muncitor si ambitios si cuminte!
Yael spune:
"Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)"
cris_mario Trimis la: - 08/01/2010 : 11:09:11
"Sunr cris.d eu nu am net, pune tu mes de la vikinga -dilatatie 4 dureri ca la carte apa rupta. In sfarsit vine."
Yuhuu!
I,J ,N & E
(Dutch saying)
Yael spune:
GabyHila Trimis la: - 08/01/2010 : 12:53:32
A NASCUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT VIKINGA!!!!!
"M-a sunat acum 2 minute, ca e f obosita si nu mai avea putere de butonat! Multumeste pt toate gandurile bune si sustineri.
Dra rasfatata ARE 4400 58 DE CM adica de 3 luni direct!!! Laura zicea ca e mai mare ca Nadja si ca e bine si ea si Letizia! Hai ca ma ia plansul de bucurie! Zicea ca la 9 ora Germaniei parca la spital si in max 2 ore a nascut! Nu a mai fost timp nici de epidurale, nimic nimic! Zicea ca a ajutat-o f mult acupunctura!"
I,J ,N & E
(Dutch saying)
Ven spune:
Bun venit pe lume Letizia.....mica am vrut sa spun, dar nu esti deloc mica
Sa fii sanatoasa, inteleapta si norocoasa!
Laura, refacere rapida si o viata de fericire intr-o familie minunata de 5 persoane!