Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
Ven spune:
AH, mai era ceva.
Eu la Mathias am avut DPN = 1 ianuarie
Si s-a nascut (cu cezariana, of course) pe 26 dec., pt. ca atunci au fost de garda si ginecologul, si anestezista (si pt. ca n-am vrut sa fie nici pe 24, nici macar pe 25, sa uite toata lumea ca e ziua copilului )- asa se vor bucura toti prietenii de ziua lui, ca vor avea inca o zi de sarbatorit, dupa ajun si ziua de Craciun....
Sunt curioasa cand se va naste Letizia.....
adameasca spune:
'neatza la ! Eu as bea un kil, am avut aventuri azi noapte. Luca a facut febra mare fratilor, a a juns la 40 si nu scadea si nu scadea. Ne-am imbracat sa mergem la urgente, am vb cu medicul lui, i-am explicat, a zis sa mai stam putin si in putinul ala i-a scazut febra. Adica a scazut la 38.8 si apoi la 38.1 si dupa aia a adormit mititelul si nu am mai verificat. I-am facut dus cu apa calduta si l-am impachetat in otet si asa am reusit sa o facem mai mica... I-am bagat si antibiotic, ca gatul e problema, e tare plin de puroi. Sper sa nu mai faca si deseara la fel ca nu mai rezist....
Vik, mai ai asa putin... Sa te bucuri de sarcina asta. Ca poate e ultima. Sau mai faci unul?
Luca are o galeata de bakugani, m-a zapacit cu ei si tot mai vrea, tot mai vrea...
La Luca s-au schimbat cei patru dinti din fata si atat. Nu se mai misca niciunul, desi cunt incercati zilnic. Poate poate mai e rost de-o vizita de la zana maseluta
ma duc sa pun o cafea si sa o beau pe toata, toata.
va pupam cu drag.
carmen77 spune:
Ileana, multa sanatate lui Luca! Sper ca nu ati luat porcul de coarne ... si ai mei au fost muciosi si cu febra 2 zile, dar acuma sunt ok, ne-au dat-o mie si lui Florin ...
adameasca spune:
Carmen,multumim! Si-a revenit Luca, adica nu mai face febra, dar e inca pe antibiotic, de patru zile si abia azi a disparut puroiul din gat... Am cam tras-o de data asta, tre sa recunosc.
ciuf spune:
Ileana, bine ca scapa Luca de febra. Am patit-o si eu cu Eva si sa ma fi vazut in toiul noptii cum ieseam cu ea la plimbare ca sa ii scada febra mai repede. Luca ce face la gat? Are amigdalita?
Si Luca al meu a fost innebunit de bakugani cand s-a dus in Ro. Aici nu a fost atat de incantat de ei cum a fost in Ro. Zici ca erau unsi cu miere.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Hellooooo, ce e cu linistea asta? Nu mai intrai pe forum de un car de vreme si voi nu ati scris niika?
Eu pe 18 termin semestrul si ma mai eliberez un pic. Pe Eva o scoatem pe timpul vacantei de la gradinita ca vreau sa stau cu amandoi copiii acasa.
Luca a inceput lunea clasele de hockey si joia are gimnastica. Vad ca inclina sa ii placa mai mult la gim. Hockeyul e totusi greu. Trebuie sa patineze bine si cu viteza, si mai ales sa care tot echipamentul. Dar sunt asa de dragalasi copiii, par atat de mici cu echipamentul ala mare pe ei! Unii, bietii de ei, sunt asa tica-tica-tica. De abia patineaza. Dar vad un crampei de ambitie in ei.
Eva nu e atrasa de nimic. Decat sa fie spectator.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Io pe aici, da nu am mare lucru de raportat ... a venit Mosu Nicolaie si le-a adus 2 bete si 2 cizme pline cu dulciuri, Marc o ajuns la faza de terrible 2 si ma innebuneste si la propriu si la figurat, aseara am avut o criza cronometrata de urlat de 20 de minute ... motivul? ii trebuia mouse-ul de la laptop ... si s-a trantit pe jos si a urlat mai frate, se mai scula, mai venea si ne mai stergea una, incercai sa il iei in brate, te pocnea, l-am lasat pe jos sa isi desfasoare reprezentatia, a plans 20 de minute! Anul asta va fi unul extremely challenging ... din experienta cu Matei, cam pana pe la 3 ani nu ma pot astepta la improvements.
adameasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77 Io pe aici, da nu am mare lucru de raportat ... a venit Mosu Nicolaie si le-a adus 2 bete si 2 cizme pline cu dulciuri, Marc o ajuns la faza de terrible 2 si ma innebuneste si la propriu si la figurat, aseara am avut o criza cronometrata de urlat de 20 de minute ... motivul? ii trebuia mouse-ul de la laptop ... si s-a trantit pe jos si a urlat mai frate, se mai scula, mai venea si ne mai stergea una, incercai sa il iei in brate, te pocnea, l-am lasat pe jos sa isi desfasoare reprezentatia, a plans 20 de minute! Anul asta va fi unul extremely challenging ... din experienta cu Matei, cam pana pe la 3 ani nu ma pot astepta la improvements. Strumfii mei Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
Acusica la 3 ani, Ilinca face isterii cate tin in jur de 30-45 de minute Da' poate si o ora, e verificata treaba. Vai de noi...
Ven spune:
Hello, girls!
Daca doriti sa vedeti ceva instantanee cu un copil maaareeee de 6 ani, avem la semnatura un album. Sunt doar de acasa, de la gradi inca nu le-am primit, iar marea petrecere, cu nasii si toate rudele va fi pt. amandoi baietii in 26 dec., cand e ziua lui Mathias.
Duminica placuta!