Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cu intarziere , LA MULTI ANI MARKUS! . Sa fii sanatos fericit alaturi de parintii si fratiorul tau. M-am uitat la poze, Ven, mai sa nu ii recunosc, cel putin Mathias e asa maare ... si mi se pare mie sau are parul cret? ... oricum, e complet schimbat! Sa iti traiasca amandoi, sunt 2 scumpi, ai dreptate, ai sa fii rasfatata toata viata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, multumesc!
Si nu ti se pare, dl. Mathias este foarte cret, spre fericirea maica-mii, care e singura persoana din ambele familioane cu par cret Daca eu si sora-mea n-am mostenit-o, fata n-am stiut sa fac, macar un baiat sa aiba parul ei cret....

Da' tu poze cu frumosii tai cand ne mai arati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI MARKUS!LA MULTI ANI PATRICK!LA MULTI ANI ALVARO!Sabartoritii datei de 10 decembrie!Ven, Elena, Cristina sa va traiasca baietii de 6 anisori!!!Si la noi mai e putin putin, inca vreo 2-3 sapt.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

La Multi Ani sarbatoritilor...sa creasca mari si sanatosi si cuminti si norocosi !
Sarbatori fericite, pline de veselie.
Ne pregatim si noi pentru Mos, ne chinuim de vreo saptamana sa gasim timp sa facem bradutul si pana acum nu s-a intamplat minunea.
Poate sambata...sambata asta .... is optimista...
Nici cadoutele nu le-am cumparat...la fel asteptam momentul propice....sper sa vina inainte de Craciun Suntem mari, frumoase foc, la fel de rasfatate si dulcele...mari schimbari nu au avut loc ultimamente....toate bune si minunate.
Bebe inca nu a aparut....se lasa asteptata piticania :)))Mi-e dor de voi si de cei mici....
Ii pup tare pe fiecare in parte si pe mamicile lor minunate.Vik nastere usoara si un copilas minunat, sanatos, frumos si cuminte iti doresc. Mult laptic si refacere usoara.
O sa fie veselie mare la voi....e superb.
Imi imaginez casa voastra de Craciun...la anu' spre exemplu....sau cand s-or aduna cu iubitii/iubita....
Sa ne trimiti poze cu ultima realizare, blonda mica.Pupacim super dulce pe toata lumea

Mergi la inceput

Hello gagici.

Mersi mult de urari.

Alexandra, ma bucur ca mai dai un semn. Pup fetele frumoase din Spania! Sarbatori fericite si multe bucurii!
Ma uitam acum la lista si constat ca Isabel e nascuta in aceeasi zi cu bunica mea iubita care m-a crescut. Va fi o femeie pe cinste, care va muta muntii din loc, si pt. care nu va exista cuvantul "imposibil", asa este bunica mea ......

Vik, cum e pe ultima suta de metri? Sa dai de stire cand nasti, nu ne tine aici pe jar. Eu presimt ca va fi inainte de 1 ian., asta e 'prezicerea' mea. Anyone else?

Carmen, vad ca nicicum nu ne nimerim pe mess. Da un PM aici, please, si zi-mi ce trebuia sa-mi zici. Mersic!

Va pup, o dupa-amiaza superba va doresc!

P.S. Avem la semnatura poze cu Omul de Zapada Markus de la serbarea de ieri de la gradi.
P.P.S. Valeria, ce mai ziceti voi? Vreau sa vad aranjamentele tale de Craciun, esti o maestra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, deci mai traiesti? ... good to have you back! Si succes cu proiectul bb mic.

Laura, tinem pumnii pe ultima suta de metri!

Ven, am vizionat pozele cu serbarea, foarte frumos pictat Markus ... frumoasa serbarea.

M-am invrednicit si am pus si eu niste poze cu baietii ... adevarul e ca in ultima vreme m-am culcat pe o ureche si nu le-am mai facut atatea poze cat ar fi trebuit ... promit sa recuperez . Pozele le gasiti aici: http://family.webshots.com/album/575977345iYPZnL

Mergi la inceput

Carmen, sunt superbi!
Mor dupa felul in care sunt asa de diferiti, unul brunet cu ochi negri si altul blond/saten cu ochii albastri! Si cu toate astea incep sa semene intre ei, ti s-a mai spus?
Pup cu drag baietii frumosi!

Mergi la inceput

Valeriaaaaaaa! Ce faci?
LauraT?
Ileana
?

Hai mai fetelor, stiu ca sunteti busy cu pregatirile pt sarbatori, dar mai bagati un ochi pe aici now and then, just to say hello!

Valeria, eu inca astept poze cu decoratiunile tale de Craciun.

Vik, asteptam vestea cea mare. Si ne suparam daca anunti numai dincolo, la cealalta odisee. Capisci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

CRACIUN FERICIT!Ven sper sa ai dreptate si sa fie asa cum zici sa nasc inainte de 1 ianuarie. Pfuuuui e greut pe ultima suta de metri, am fost eu nu zemoaica ci chiar mama zmeilor in persoana pina mai acum de trageam sapt trecuta copiii pe sanie amindoi o data si ciinii in cealalta mina plus picioarele mai incordate si corpul la fel ca sa nu alunec, ca vb aia ninse si la noi si e mare eveniment ninsoare asa mare si frumoasa pe aici direct la apa. Dar de pe o zi pe alta imi e mai greu. Cum Aldo a venit o sapt mai tirziu, Nadja la fel 4 ori 5 zile mai tirziu ufff ma cam astept la intirzieri si asa nu am nici un chef...astea-s cele mai uricioase momente din toata sarcina. Acu' sa treaca Craciunul cu ziua de 25 si ma bag la bai caldute, scari tot urc in casa, miscare mai fac cu ciini si copiii dar de ieri am primele dureri de spate din sarcina asa ca nu prea mai pot si e si gheata. Daca aveti alte idei si metode sa nu ajung in prelungiri nu ar fi rau deloc.Cu toate ca de data asta am facut doar Craciun numai in 4 si am dat pas la mincarurile romanesti, anul asta am avut chef si dispozitie pt stilul nemtesc si le gasesc facute pe toate ori pot comanda pe la resto, nah tot e de facut una alta si exact pe 23 si 24 adica ieri si azi am simtit ca am cam tras de mine si pur si simplu corpul imi zice STOP bre fata tu nu te vezi ca esti de imensa. Ven sigur ca vreau sa dau de veste, la odiseea asta acum cu pufuletii de ian-feb nu intru chiar des ca nu tin pasul la cum se scrie si nu am nici nr de tel al cuiva, chiar sa ma uit prin agenda sa vad ce nr de tel de pe forum mai am ca am schimbat telefonul si au fost multe nr salvate in tel vechi si tot am aminat sa le salvez si pe cartela. Hai un nr pe PM repede una dintre voi ori toate nu-i problema ca o sa trimit un mesaj prietenilor si familiei dupa marele eveniment.Imi e asa o teama ori emotii s-or numi? Dar eu simt ca e frica pura, nu de nastere, ca ma rog, stim doare, asta e, o trece, gindurile imi sunt indreptate spre asta mica, sa fie sanatoasa, sa iasa la lumina bine si cu tipat asa cum trebe:) Parca e mai mare frica acum, ori am mai imbatrinit si-s mai panicoasa si contientizez pericolele mai bine ori ..ori nici un ori ca incep sa vb prostii din rodul gindirii hormonizate si ingrijorate.O sa incerc nasterea in apa de data asta ca e posibil ca Letizia s afie totusi mai micuta decit Aldo si Nadja, asta insemnind asa un 3500gr. Ca peste nu mai e voie pt nasterea in apa si Aldo si Nadja au fost prea mari la 4100 si 4500gr ale lor. ori macar relaxare in timpul travaliului ca cica ajuta. O sa vedem. Cica difera de la femeie la femeie, unele intra si se simt incomode altele cum is inauntru bazinului zica ca de acolo nu mai ies asa ca am sa vad si eu.Super mami asa e, e frumos cu familie mare, cu doi pui Craciunul a fost deosebit, mai ales cu Nadja marisoara se vede diferenta, nu ma e spectator e chiar VIP-ul casei, o asteptam si pe asta mica cu drag, ni se potriveste stilul asta de familie marisoara si galagioasa:). Pe cit de surprinsa eram la inceputul sarcinii asteia pe atit is de entuziasmata acum, cu hainute mititele rozalii, cu patut leagan mititel si toate accesoriile, una peste alta chiar nu imi e teama de crescutul unui alt nou nascut, stiu ca e mai greut primele 4-5 luni dar ma pliez eu cumva. Sa fie si la voi cit mai rapid cu bebelina care se lasa deocamdata asteptata.Va pupez pe toate cu drag, sarbatori fericite!Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sa aveti parte de un Craciun fericit si imbelsugat!!!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput