Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani celor care au implinit deja 6 anisori. Sa aiba o copilarie cat mai frumoasa.
Eu de joi am ramas fara serviciu. Pozitia mea s-a eliminat. Asa ca acum sper sa am mai mult timp de stat acasa cu copiii, sa invat mai bine. Totul era facut asa pe fuga si cu un stress enorm.
Azi avem motzafiri sa il sarbatorim pe Luca.
Va pup si mai scrieti si voi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

hello!
e dintr-o lovitura: Alex, Luca si Aldo, , sa fiti sanatosi, fericiti si cuminti, sa aveti parte numai de bucurii si de o viata frumoasa!
Ciuf, imi pare rau ca ai ramas fara job, dar tot raul spre bine poate, ai mai mult timp de scoala... Si de copii. Distractie placuta!

Noi suntem binisor, ve vedem de gradi, de servicii, de casa. Luca cred ca se lupta cu o viroza la ora asta, a facut ceva febra, se vaita ca il doare gatul, etc. ilinca e pe baricade deocamdata. Dar sigur o ia si ea
Vik, cum esti?
Laura, ce face tatal tau?
Am mai pus poze noi, mai aveti linkul si parola?
Gata, ma duc la copii, Va pupam cu drag. Weekend placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumim pt urari. Tocmai ne-am intors de la sarbatorit. Am tinut la restaurant, pt ca nu am vrut bataie de cap acasa. Maine mergem la un botez si sa fim fresh si apti de alta petrecere.

Ileana, tata e ok. Adica s-a mai micsorat tumora dupa tratament, dar in ritmul care fumeaza nu stiu cum vor evolua lucrurile pe mai departe. Multumesc ca te-ai gandit la noi.

Mergi la inceput

Laura, sa va fie de bine petrecerea!!! Ce cadouri a primit sarbatoritul? Sa ma inspir si eu ptr craciun
Ma bucur ca e mai bine tatal tau. cu fumatul... nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui adameasca

Laura, sa va fie de bine petrecerea!!! Ce cadouri a primit sarbatoritul? Sa ma inspir si eu ptr craciun
Ma bucur ca e mai bine tatal tau. cu fumatul... nu stiu ce sa zic...

Ileana, el a vrut o perna in forma de animal, uite aici cum arata http://www.pillowpetsontv.com/Default.asp?tcode=pi8&tag=yahoo&OVRAW=pillow%20pets&OVKEY=pillow%20pet&OVMTC=standard&OVADID=48548623522&OVKWID=238688752022&bhcp=1 si-a ales broasca. M-a innebunit cu ea. Apoi a urmat Calin, ca de, o fii el de 1,75m dar tot copil e. El si-a ales un moose (cerb sau cum ii zice). I-am mai luat un joc cu litere care se conecteaza la TV, si cam atat. Am refuzat sa cumpar jucarii, pt ca stau morman si nu-s atinse de luni de zile. Oricum vad ca au inceput sa citeasca pe la gradi, asa ca asta chiar ii ajuta.

Mergi la inceput

E faina perna aia, Laura. dar Luca ar zice pas Lui ii trebuie inca roboti, bakugani si dinozauri.
Si pentru ca e dimneata, sa fac o .
Is zombie ca l-am pazit pe Luca toata noaptea. A facut febra ieri, il doare gatul, a facut febra si azi noapte, etc. Deocamdata il tin pe antitermice, vedem mai incolo ce-o mai fi...
va pup cu drag!

PS: Cand nasteVik? Nu mai caut in urma savad. ma duc la o cafea. pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, imi pare rau sa aud de servici, dar stii tu vorba aia: un sut in cur e un pas inainte .. so ... deocamdata bucura-te de timpul castigat pentru copii si mai incolo poti gasi ceva mai bun, acum ai the milestone, adica experienta in SUA, ceea ce conteaza cel mai mult.

Laura, sa va fie de bine petrecerea si petrecere frumoasa azi la botez, si multa sanatate tatalui tau!

Ileana, si Matei e tot cu jucariile inca, la noi sunt ff apreciate chestiile gen pistoale, soldati, tancuri ... you get the idea. De ziua lui a primit de la niste prieteni un set cu un pistol, catuse, insigna de politist, ceva facute in Spania, arata ff reale, sa mai spun ca sunt super mare hit?

Despre Laura, cred ca are 33 de saptamani, deci un picut si naste, parca tineam minte ca bb e programat de 1 ianuarie sau asa ceva ... chiar, Laura, i-ati ales un nume bebelinei sau inca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI ALDO. Sa va traiasca, Laura, sa fie sanatos si fericit alaturi de surioarele lui si mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Alex si Luca!!! Valeria, Laura sa va traiasca feciorii de 6 ani![/[size=3]Vai mie unde au trecut anii astia?! De necrezut![size=3]La multi ani Aldo puiul mamii iubit, io si acum ii zic pui, pur si simplu i se potriveste:) O sa fie puiul mamii cel iubit toata viata si cind oi fi io baba:))Suntem KO dar fericiti! A fost ozi f frumoasa! Aldo s-a simtit minunat. A avut invitati 7 baieti si o fetita, plus ai mei doi, zece copilasi. dar nu acasa ci la bowling am inchiriat 2 piste de copii. Bine au mai jucat air hokey, fotbal de masa si kegel o treaba nemteasca. Ileana sa-mi sara ochii din cap cu bakuganul ala! Eu pina acum 4 zile habar nu aveam de existenta jocului astuia:)) Aldo si l-a ales singur si vad ca e in topul jucariilor primite. De la noi a primit un roler cu doua roti din alea bengoase si alunecoase, de baieti mari, chiar e normal de la 8 ani, dar l-am probat azi si vad ca se descurca bine. Are frina pe spate, dai de o clapa si-l faci bagaj de mina, e un roler bun care cred ca o sa-l tina. Incercasem acum ceva timp un skateboard dar e totusi prea mic, nu-i iese figura cu el tot mai bun e rolerul asta, ca ala vechi era de copii mici asa ca a ramas Nadjei.Pe linga a mai primit de la copii rachete, masini, chestii de construit din lego mici e cunoscut ca mare fun lego, masinute hot wills prima lui iubire si 2 carti pt copii dar pe teme mai pretentioase asa, iar univers si alea alea de o sa mi se impleticeasca limba la citit din ele. Aici e o moda, cind copiii fac petrecere, merg la magazinul preferat de jucarii acolo li se da o cutie mare si-si aleg ce jucarii ar dori, normal triate de mama la pret. Aldo stie ca nu pot mamele copiilor sa cumpere scumpeturi, un cadou fiind asa sa zicem in jur de 15 euro la petrecerile de copii, uneori 18 uneori 13. Eu de ex is mai lejera umplu cutia aia cu tot ce ar prefera aldo si nu are dar si cu lucruri mai ieftine, fiecare ia ce doreste si ce ramine mergem noi si cumparam. Si bakugamul asta nu l-au vrut mamele sa-l ia, cred si eu cu uriteniile alea de bile:)) si asa l-am luat noi. Asa fac toti la petrecreile de copii, ma rog majoritatea si e simplu tare cind e ziua altui copil, merg la magazinul preferat care e specificat pe invitatie asa gingas, nimic fortat sa sune aiurea si iau in 2 min un cadou care sa se potriveasca , de ob alege aldo pt resp prieten. Si stii ca bucuria e garantata.Mai ne laudam cu Aldo ca a invata sah si ii place tare mult, we de we avem program de mers la faleza marii une se poate juca sah cu piese din alea mari cit Nadja, lui i se pare mega cool:)), l-am invatat asta vara si table dar vad ca ramine la gusturi mai rafinate el. E minunat pt ca amindoiua is jocuri vechsi si bune pt creierasul lor, pt formarea lui, nu neaparat toate minunile de jocuri noi de te plictisesti de groaza numai citind instructiunile:))Eu is f burtoasa, mama si ce apetit am acum..ohhh ceva de groaza! numai chestii grase, carnoase, animalice, ce peste si salate lol! numai tochituri, piine alba unsa cu unt si pe deasupra chestii gustoase. E impresionant corpul omenesc, acum la a treia sarcina potrivesc si observ si eu mai bine poftele astea cu nevoile bebeului e interesant de urmarit asa cu lejeritate. Acum normal, grasimea e buna pe linga calciu fier, dar el isi va lua cit ii va trebui si restul va sta minunat pe popoul mama-sii. Nici nu ma mai pling, e o foame si o pofta careia nu-i pot face fata, ma supun ca un mielusel:)Asa e, sunt in sapt 33, tre sa modific si semnatura. Data e 1 ian, dar se preconizeaza asa ultima sapt din dec, mi se pare tare frumos, dar nah sa nu fie acum chiar de Craciun saracutul, cine o sa-i vina si lui la aniversari?Avem si nume, adica tot alea care ne izbisera inca inainte sa stim sigur ca avem fata. Asa m-a lovit inspiratia si atractia inca de pe atunci fata de numele Letizia si sotul cu Linda. Asa ca o sa o cheme Letizia Linda, cum vad ca alt nume nu ne-a sarit la inima in atita timp atunci astea or sa ramina. Am trecut cu bine si peste etapa nesting, avem experienta, in 7 zile erau toate camerele gata. Si ce frumusete de camere au primit in urma renovarii Aldo si Nadja! Chiar super super super! Aldo are un pat in forma d ebarca cu pinze, dulap, birou ce urmaresc aceeasi linie de saling, am gasit si accesorii marinaresti adevarate, nu plasticaturi din astea imitatii, de ex o busola de nave de acum 20 de ani, model din ala vechi cu apa, o lampa de perete originala de pe nava veche, facuta in lemn masiv si alama, catarg de lemn etc etc. Camera nadjei e normal lila insa numai un perete in rest alb, lila e culoarea ei preferata, un pat interesant cu multe dulapioare in spate in care-si ascunde ea bogatiile si un dulap mare pt rochitelele ei, covor alb pufos pe jos, gasit la ikea ieftin ca altfel nu ma riscam:)). camera de mica diva ce mai:). Tot caut pe net balerini lila din lac si nu gasesc..tre sa fac rost de caodu de craciun si sigur asta e ce-si doreste, acum o sapt la teatru de papusi a proape ca descaltat cu forta o alta fetita ce avea astfel de pantofiori. Si intre camere un lounge nici prea mare nici prea mic frumusel si intim cu tv in perete si o canapea pt copilasi cu perne colorate. In camera bebeului nu am facut mare schimbari, practic a sarit din ea nadja si am lasat-o exact asa. Am aranjat si eu hainutele pt bebe, haios e ca daca la Aldo procesul asta de cautare, cumparare, spalre, aranjare a hainutelor si accesoriilor a durat citeva luni, la Nadja ma rog vreo 2 sapt, la bb 3 a durat exact o zi.Ai mei au plecat asa ca-s capitaneasa vikinga de vas singura la bord, sotul e prins cu renovarile, dar ca de obicei cu pinzele sus si vint bun. Mai greoaie e adevarat acum in luna a opta dar totusi mai bine decit in celelalt sarcini cind parca mai mult am bolit in ultimele 3 luni chiar de eram sanatoasa de fel. Am mai zis doar ca asa de catir sunt de a trebuit sa fiu insarcinata de trei ori ca sa ma simt si eu minunat burtoasa. mai am si o groaza de petreceri si de acum incolo dar si pina acum asta asa de vreo 3 sapt si nu am ratat nici una. Dorm bine, nu am dureri de spate si nici altele, doar ca beau f multa apa si merg des la baie in rest maninc si ma simt in putere ca un taur, ok un taur mai obez asa si mai incetinit oleaca:)Singura preocupare a mea e ca bebelina mica s afie sanatoasa, poa' sa zica dr ce o zice, frica aia si grija ca totul s afie bine sa acutizeaza de la zi la zi cu cit ma apropii de momentul cel mare.Am scris un mare roman ca s amearga miine la cafea, va pupic pe fiecare in partePS: Aldo 6 ani si toti dintii de lapte in gura, e cel mai inalt de la gradi de zici ca are 7 ani cel putin si ii e ciuda pe treaba asta cu dintii tare tare de tot. in grupa noastra vad ca suntem ultimii. Vikinga 33+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja, Aldo si Letizia Linda din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vik, frumos roman de citit la cafea
Nu cred ca e ultimul Aldo la capitolul dinti. Markus ii are pe toti in buna regula, nici macar ala rupt pe jumate la 2 ani, care s-a devitalizat complet intre timp nu vrea sa cada Dar Markus se bucura, isi inchipuie ca e ceva dureros caderea dintilor......
Cat despre inaltime, ne imbracam de la 7-8 ani si are....130cm!

Zic si eu LA MULTI ANI! tuturor copiilor care se sarbatoresc zilele/saptamanile astea. Nu mai razbesc sa intru sa citesc zile intregi, d-apoi sa mai scriu ceva.....

Mergi la inceput