Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
Si eu repede sa va salut ca nu prea am timp de scris. Vazui ca Ven s-a intalnit cu Laura si copilasii, Aldo poarta ochelarei ca sa arate mai intelectual , Sympa s-a mutat in Ro si ne-a dat un semn de viata, Carmen ne anunta ca Matei a inceput gradinita si i se clatina primul dintisor (si lui Luca a inceput de acum 2 saptamani sa i se clatine unul de jos si s-a laudat la toate neamurile din Ro si la vecini ). Tinatache, felicitari pentru nepotel.
Asta-seara imi vine sotul din Germania. A fost plecat trei saptamani si parca as fi vrut sa vina mai tarziu. Si-a ales un moment tare prost sa vina acasa, taman cand nu am timp deloc de el .
Fetelor, imi cer scuze dar nu am timp deloc de scris.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Takacs spune:
Intru si eu sa va urez uichend placut, cald si cu mult soare. Ce repede a trecut vara, de parca nici nu a fost .
carmen77 spune:
Valeria, Matei a si terminat cu primul dintisor, adica e stirb ... e unul din primii dinti de jos, aia ce ies primii, cei de iepurash, e tare haios, o venit si Zana Maseluta si i-a lasat o mitraliera sub perna si o fost tare incantat ... . Promit ca pun si o poza-doua azi cu stirbul.
pe toata lumea si un weekend minunat!
sympa spune:
Salutare fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine....
Ciuf, cum merge scoala?Fa-ti putin timp si pentru sotiorul tau....
Ven..am vazut pozici de la intalnire...frumoase ca de obicei...
Noi...am inceput gradinita.Andrea e super incantata,educatoarea foarte frumoasa...si gatita ceea ce nu poate decat sa o incante pe Andrea care e obisnuita cu tinuta mai sport a educatoarelor din Canada pe care le-a avut(exceptie facand prima educatoare a ei care e tot romanca dar era prea micuta sa faca diferenta).Teo si e incantat dar parca ar fi mai bine acasa sa bata cuie,taie lemne,la animale si alte activitati de astea de la tara.Una peste alta e o schimbare si pentru ei.
Eu am revenit la scoala si predau educatie fizica.Financiar e trist tare dar nici nu a fost asta scopul meu principal.
Va pup pe toate ca trebuie sa merg la cumparaturi cu gasca....
Am reusit in sfarsit sa mai pun poze noi in albuml nostru...
Vizionare placuta daca aveti timp!
carmen77 spune:
Mariana, am vizionat poze ...vai ce au crescut copiii, Andreea bag de seama ca isi schimba si ea dintisorii, iar pe Teo era sa nu il mai recunosc ...
In alta ordine de idei, am admirat si peisajele absolut superbe, pai voi stati intr-un colt de rai , totul verde si copiii in natura mai tot timpul ... super! Cat despre intorsul la meseria de profesoara de sport, te-ai gandit sa iti deschizi tu un gym? Ori pentru adulti, ori pentru copii ... pentru copii eu zic ca ar fi cautat, ca nu prea sunt ... ceva de genul Le petit gym din Montreal. Pentru o persoana care are deja cunostiintele cum esti tu, eu zic ca ar merge foarte bine ...
blonzii
Valeria, dar in ce proiecte te-ai mai bagat de nu ai timp de sot? . Cum e Luca? Ati terminat cu ghipsul? Cum e anul pregatitor pentru scoala? Eva merge si ea la gradi?
OK, mi-am consumat timpul de net surfing , ma duc sa ma odihnesc otzara pana se scoala pruncii.
sympa spune:
Iar eu...
Pai sa stii ca m-am gandit la asta Carmen.Doar ca aici la noi ``la tara`` din pacate nu prea se pune accent pe sport.Majoritatea considera suficient probabil miscarea pe care o fac zilnic.Ideal ar fi sa ai spatiul tau pentru asta, chiriile la salile de sport sunt foarte scumpe si nici nu poti amenaja asa cum vrei tu daca nu-i al tau.M-am gandit si la ceva spatiu de joaca pentru copii unde se pot organiza si aniversari.Doar ca aici fiind orasul foarte mic si sarac trebuie sa te gandesti foarte bine la ce vrei sa faci.Vedem noi!!!Inca suntem in tatonari.
Au crescut copiii....a si trecut timpul foarte repede,nici nu stiu cand au trecut aproape 6 ani...Andrea are deja 4 dintisori cazuti.3jos si unul sus...altul de sus e foarte coborat si sigur o sa cada zilele astea.Si ea e foarte mandra, si de-abia asteapta sa-i cada si ceilalti.A avut si niste carii mici la 2 maselutze, am fost cu ea la stomatolog si a fost foarte cumintica.Aspeptam pozici cu Matei fara dintisor.
Valeria..si eu vroiam sa te intreb cum e la scoala la pregatitoare.Care sunt impresiile lui Luca facand comparatie cu gradinitza?
Elena,ce mai faci???
Am fugit la copilasi sa-i bag in baie si nani..poate mai respir si eu pe urma....
Ven spune:
'neata!
Admirat si eu poze cu copiii, Mariana, si m-am minunat ce repede trece timpul si ce bine pare sa le mearga in Romanica Am I wrong?
Daca nu-s indiscreta, in ce oras locuiti, peisajele sunt de-a dreptul de vis!
Ma bucur si nu ma bucur ca te-ai intors in invatamant....
Cat despre un gym, daca oraselul e mic, nu cred ca merge. Vorba ta, oamenii fac destula miscare cu munca lor zilnica, gym-ul e un moft (cel putin asa gandesc ei, cunosc ideea).
Sotul tau s-a intors si el, nu? El cu ce se ocupa in Ro?
Carmen, tie cum iti merg demersurile de business? Bine, sper!
carmen77 spune:
Am pus poze cu stirbul , sunt facute proaspat azi.
Ven, eu zic ca e bine cu demersurile noastre (cel putin asa sper ), acu zugravim spatiul si mai avem de pus rafturile, marfa prima tura e comandata, o sa avem si magazin online, cam in 2-3 saptamani va fi totul operational. Va dau eu de stire ... sa poftiti la shopping .
vikinga spune:
Ven nu am gasit sitrbul dar ce bunica frumoasa am vazut! Sunteti o familie de frumosi, gene bune bune. Mai ai sa rizi dar mi s-a parut in pozele cu buni ca Matei seamana cu Aldo, la fel cu parul inchis is nu stiu cu capuri mari de mintosi, ori cine stie de cind tot ne stim puii una alteia pe aici , devenindu-ne atit de familiare chipurile le asimiliam ca ale noastre, lol inimi largi de mame:)Sympa tare frumoase peisajele, chiar asa nici eu nu stiu cam de pe unde esti din Ro, puii stralucesc se vede ca s-au acomodat bine, bravo! Ai sa te reacomodezi si cu o localitate mai mica, e normal sa-ti vina aiurea o perioada dupa un asa oras ca Montreal. Da eu care-s pe o insula ce sa mai zic mai, si acum nici nu m-as gindi sa locuiesc in alta parte, imi e deajuns cind si cind ture prin orase mari aglomerate, ma bucur de tot ce pot dar stiu ca nu as mai putea trai in asa ceva, cind vad femei cum manevreaza carucioare pe scari rulante, cu poseta pe umar, celularul la ureche si pe tocuri mi se pare ca-s alliens:)) eu m-as face gramada pe acolo hahaha, plus ca nu as da aerul si peisajele de aici pe plimbatul pe trotuar pe linga masini, ma refer la copilasi. dar omul se obisnuieste oricum, asta e viata.Asa, am venit sa va anunt ca baiatul, printul casei mi-a fost pupat de o blondia mai mare si frumusica foc, drept pe gurita si cu drag, gata avem inimi sfarimate de-adevaratelea, s-a trecut de micul flirt nevinovat de gradinita:)) Eram cu barcile in larg, o dupa amiaza de sept superba, apa marii oglinda, fara vint, valuri si dupa ture care incotro pe seara ne-am gasit vreo 5 barci in larg, le-am unit intre ele, pe una era barul, pe alta dj-ul, pe una se jucau copiii(acolo imi fu pupat baiatul), femeile la un spumos sekt adica ce beau nemtoaicele si la o birfa si tot asa, se trecea dintr-un in alta. Si pe urma am auzit noi povestea de la alta fetita care a dat-o de gol pe pupacioasa mica si intrebata fiind de ce Aldo si nu altul din cei 4 baieti de cam aceeasi virsta, ea a zis pt ca el e cel mai frumos:)) Vai ce era sa ma lesin pe acolo, lol:) Ne pregatim sa-i schimbam camera lui Aldo, o sa aiba si o tema, maritima cum altfel, o sa fie mult lemn, accesorii pe masura, patul in forma de barca cu pinze, scoatem plasticuri si accesorii prea colorate, e de acum baiat mare. Si citiram noi materiale care zic ca multitudinea de culori pot fi la fel de "loud" ca si baxele la maxim, numai ca vizual, dar cu aceleasi efecte: se inctineste puterea de concentrare, se disturba orele de liniste, s.a. Poate pun niste poze din catalog, ceva acceosrii am gasit deja ar fi culmea sa nu gasim aici:)) dar ce e deosebit la ele e ca nu-s materiale modenre care imita lemn/sfoara/metal is asa orginiale, o sa aiba in loc de tablou o mapa maritima adevarata, ma rog sper sa ne iasa. Si normal ca au loc schimbari mai multe in camerele copiilor, ca sunt multi si fara organizare am lua-o razna. de ex ne gindeam la un mic lounge intre camerele copiilor si baia lor, e de fapt un hol pe care sa-l facem cu tv si hdd ca sa evit televizorul in camerele lor dar si pt a ne pastra livingul pt noi.Se simte aerul de nesting la mine. Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
liliana csaki spune:
Buna seara, buna seara,
M-am uitat si eu dupa poza cu stirbul mic dar n-am gasit-o, pe celelalte le vazusem deja, sunt asa de frumosi in pozele cu bunica, superbi toti trei.
Am vazut si pozele Marianei, ce mari sunt copiii deja, Andrea mi se pare f. inalta. Intradevar, aveti niste peisaje de poveste.
Am inceput gradinita dupa ce toata vara ne-am plimbat de colo,colo, ei au fost si impreuna si separat in cateva tabere.
Suntem studenti de grupa pregatitoare, la fel ca majoritatea, mergem la scoala abia la anul. David e la o gradi germana asa ca o sa incercam sa intram la scoala germana la anul, o sa dea test, anul asta au fost 193 pe 100 de locuri, vom vedea cum va fi.
I s-au schimabat incisivii de jos de asta iarna iar cei de sus se miscau destul de tare asa ca aseara tot zicea sa-i scot unul dar cum n-am putut si l-a scos singur in final. La noi Zana Maseluta ii pune sub perna cate 10 lei, asta asteapta el ca sa-si ia Bakugan(iar isteata de sor-sa ii zice "esti fraier, mami iti pune banii, hai sa-ti arat eu cutiutele unde tine mami dintii nostri"). Avem si probleme cu carii pe maselute, miercuri am fost la dentist sa-i curete si sa-i plombeze, la una din maselute era destul de mare caria, l-a durut cand o curata dar mititelul misca numai din picioare si-i curgeau lacrimile dar nu zicea nimic. Dr. e f. draguta si de fiecare data la final ii da cate ceva, asa ca el merge cu placere, miercuri mergem din nou, sa-i sigileze molarii de 6 ani care i-au iesit deja, toti 4.
Azi am mai avut o aventura, care se putea termina destul de prost, am fost la tara la niste prieteni, eu doar ce intrasem pana la baie si el era langa masa cu taica-sau si prietenul nostru. In curte venise cainele vecinilor pe care si care il stia de multa vreme, cica a vrut sa-l mangaie si cainele l-a muscat la ochi(pleoapa de la spranceana in jos, partea dinspre nas). Pentru ca toata scena s-a petrecut in spatele sotului meu si n-a vazut direct, eu banuiesc ca el de fapt s-a aplecat cu fata spre botul cainelui(asa face cu ai nostri) si ala s-o fi speriat, desi el sustinea ca n-a vrut decat sa-l mangaie. Rana nu-i adanca, i-a taiat pielea cu dintii, spre norocul nostru prietena la care-am fost e medic la Bals, si-a sunat imediat o colega infectionista(noi am sunat vet-ul nostru), nu-i face antirabic daca putem tine cainele sub supraveghere. Dimineata ma duc cu el la estetician(care-a zis ca nu-i pune copci daca nu-i rana adanca, si nu e) dar sa vada cum arata si sa ne dea ceva sa-i dam acolo, sa nu ramana semn prea mare. Noi avem caini dintotdeauna si degeaba le spui sa fie atenti cu cainii care nu-s ai nostri ca tot au tendinta sa puna mana pe toti. Avea deja coatele si genunchii deja insemnati, acum are si fata. Asadar, cele care aveti caini, repetati-le pana le intra-n cap ca nu toti cainii sunt la fel de prietenosi ca cei de-acasa.
toata lumea,