Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

http://family.webshots.com/album/574736411dmtzZb ... aici pozele cu stirbul, poate nu erau available aseara pe webshots, ca le ia un picutz pana le fac publice.

Liliana, ce bine ca nu s-a intamplat nimic grav! . Cu animalele, un animal e intotdeauna imprevizibil, eu le iubesc din toata inima, dar cred ca v-am zis ca si Matei a fost muscat vara trecuta in Ro de un caine al unui vecin ... spre deosebire de copiii tai, ai mei nici nu stiu cum e cu animalele, ca nu le-am luat nici unul ... inca. (mai reflectez, poate anul viitor le fac moftul ca ma innebuneste Matei de mult).

Laura, spor la decorat si multumim de complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura/Vik, complimentele erau pt. Carmen, nu pt. Ven
Mai, ai vazut unde sta cuceritorul cu sange latin? Or sa moara nemtoaicele dupa el, si la fel dupa fetele tale cu sange latino or sa moara nemtii!
Liliana, exact la fel fac si ai mei cupii. Au impresia ca TOTI cainii sunt la fel de cuminti/inofensivi ca al nostru. Pana acum am scapat de accidente de genu', Doamne fereste!
Carmen, spor la treaba, asteptam linkul sa shopuim de prieteni!
Am vazut doi baieti, unul tot frumos, desi stirb, altul tot frumos, desi not-so-blond-any-more

Va pup!

P.S. Ileana, Valeria, la raportul lunar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai cand am vazut ce frumos curge conversatia pe aici, am zis ca nu e cazul sa ma mai bag in seama , pe bune...
Sympa, welcome home, adaprate usoara si sa va mearga bine. E asa grav sa fii profa de sport? :))
Cu rusine recunosc ca n-am apucat sa vad inca nicio poza, promit insa sa-mi fac timp maine.
Noi ne chinuim cu adaptarea la gradi. Ilinca urla in fiecare dimineata, sa nu cumva sa rateze vreo ocazie. Nu-i duc grija ca nu papa, ca nu doarme, ca nu e ingrijita, ca nu e cazul, are parte de atentie suficienta. Ma enerveaza ca plange in fiecare dimineata si ma enerveaza ca plange fiindca asa vrea ea, ca ei ii face placere sa urle dimineata, asa zice maimutza. Ziceti si voi acuma, io ce sa-i fac incapatanatei? Cum o conving? Ca si seara e extrem de sigura pe ea cand zice ca maine sta singura acasa, nu mai merge la gradi... Eh, om vedea... Luk merge la gradi fiindca trebuie, nu pentru ca i se pare extrem de interesant sau ceva de genul asta. Si il enerveaza si il intristeaza dimineata sor'sa cea isterica.
Deci am gresit copiii astia cu gradinita lor cu tot...
Nush ce sa mai zic... Decat ca mi-e somn si-s obosita si vreao o zi de 48 de ore, da?
Va pup. Promit sa-mi fac timp de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Noi anuntam si al doilea incisiv cazut...o babutza mica are mama.E asa de haioasa!!!Oricum celalalt i-a cazut deja de vreo 2 luni si inca nu da semne ca i-ar iesi celalalt.
Ma bucur ca v-au placut pozele.Noi locuim la Toplita,jud. Harghita.Ven...nu suntem foarte departe,poate se nimereste vreodata sa ne vedem.Intr-adevar copiii sunt superfericiti si tocmai de-asta nu am inca nicio urma de regret pentru pasul pe care l-am facut.Andrea isi mai aminteste de multe lucruri de-acolo de care aici in orasul nostru e privata, dar trec,sunt compensate cu multe altele.
Ileana...nu e grav sa fiu profesoara de sport,imi place, era vorba doar de partea financiara.Eu nu sunt nici angajata, sunt platita la ora si-ti dai seama ca inca mai scade salariul.Dar imi place si asta conteaza cel mai mult acum!
Carmen,sa ne dai si noua de stire cand dai drumul la magazinul online.Pupici la nazdravani!!!
Elena,ce mai faceti voi?Ce fac baieteii????
Merg sa-l aduc pe Teo acasa...e la soacra-mea (care locuieste la 2 case de mine).Va dati seama ca toata ziua e de la o casa la alta!!!
Pupici si duminica placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hihi, Mariana, pai nu esti ff departe nici de Bistrita, unde stau acum, nici de Intorsura-Buzaului (apropos, ne concuram la titlul de "Polul frigului din Ro" ), unde m-am nascut si unde am locuit pana am mers la liceu.

Noi de obicei mergem acolo, la ai mei, pe ruta Tg-Mures - Sighisoara - Rupea - Brasov, dar poate odata facem o 'variatiune pe aceeasi tema' si trecem prin Toplita.
Intr-adevar, peisajele / aerul / apa / legumele si fructele BIO sunt toate argumente puternice PRO!
Iar slujba de profesor, stii deja parerea mea. ADica e cea mai frumoasa din lume! Pacat ca odata pe luna, vine si o zi urata, cea de salariu

Va pup, o saptamana grozava va doresc!

Mergi la inceput

Ce e cu linistea asta pe aici? As zice ca a venit vara, dar nu e cazul . Strigam catalogul?

Noi raportam un Matei rebel cu care nu mai stim ce sa facem, la gradi nu vrea sa pape ca cica mancarea il pisca de limba (acu intre paranteze nu a fost obisnuit in Canada la gradi cu mancare gatita, acolo aveau chestii de gen broccoli la aburi, cu fish fingers si ketchup iar aici in Ro le gatesc mancare ... 100% romaneasca, de genul tocanite, supite - si nu contest ca sunt mai bune ... doar ca lui NU ii plac). In plus, educatoarea zice ca primele 2-3 saptamani a fost bun de pus in rama, iar acu .... i se rupe de ce ii zice. Acasa e la fel de zapacit .... am fost ieri cu el la Primarie, aveam nevoie de o adeverinta, si ma duc cu el la un birou, eu stau in picioare ca sa il las pe el sa se aseze pe scaunul din fata biroului ... asa, la care fiu-meu isi scoate sandalele din picioare si isi pune picioarele goale pe biroul doamnei de la Primarie .... m-am facut rosie de rusine, i-am dat jos picioarele si i-am tinut o morala pana acasa .... dar nu stiu, are chestii din astea de ma face sa intru in pamant ... si doar nu vede asa ceva in casa sau in anturajul de prieteni .... . Ceva recomandari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

carmen, si al meu cam intinde coarda in ultima vreme, da' eu zic ca e din cauza sa avem bona noua si ii incearca puterile. Ma mai infing in el si o perioada ii trece, apoi o ia de la capat. Noi zicem ca asa-s baietii... ca la fata n-am avut din astea.
E drept ca daca ma uit urat le el ii cam trece de toate. Noi aplicam cu succes diferite pedepse, a avut si 1 sapt faca dulciuri si tv in vacanta (in timpul scolii i s-ar rupe ca oricum se uita numai in weekend si nici atunci daca suntem ocupati). Acum avem discutii cu banii de buzunar, primesc de sapt asta cate 2€ si o sa avem si aici de unde lua daca e cazul. Ai mei isi cumpara la greu carti cu Pokemon, n-au vazut nici un episod, joc la Nintendo nici atat ca n-au, da' stiu de la scoala de la altii. E pe valori, fac schimb de duble... n-am ajuns pana acolo da' daca-i tai asta e grav
De ex azi am fost la un magazin de mobila unde s-au certat, si le spusesem inainte ca luam ceva bun cand iesim, si atata m-au enervat ca nu le-am mai luat nimic. Chestia e sa te tii de cuvant, ca altfel vorbesti degeaba. Cand am iesit nici n-au avut curaj sa intrebe daca luam ceva, ca in fata magazinului sunt tarabe cu diverse chestii.
Ma rog, nici la noi nu funct. intotdeauna...
In caz extrem, da' asta o pastrez pt ceva grav, de ex. note proaste la scoala, nu mai merg la fotbal, balet etc.
Apropo, cu scoala la noi e super, pana acum e bine, tb sa fac cu el temele cand ajung acasa dar in rest e ok. E cumintel, asculta, vad ca invat. nu zice nik. Aici nu se dau note in primul an asa ca doar daca e ceva f naspa afli. Sa dea Domnu sa-l tina Avem noroc de sora mai mare ca vrea sa stie tot ce stie ea:)) Si la pian uneori e frustrat ca sor-sa are 1 an in plus si se mai intampla sa faca aceleasi cantece dar intr-o versiune mai complicata, si il apuca nervii cand aude ca ea canta fluierand ceva la care el inca lucreaza. Hm, asta e.. fratioru mic. Da' si cand il mamoseste ii place de nu mai poate.
Gata, va pup. Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
va rog din suflet
care mai puteti
sa ne mai acordati un ajutor
NU IGNORATI
CITITI SI DARUITI DACA PUTETI
MULTUMIM
PT CELE DIN GALATI SI BRAILA AM APARUT LA STIRI LA TV GALATI SI VOM APAREA SI PE TV EXPRES

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Mai gagici, chiar asa??? Pai inteleg o zi-doua-trei ca nu aveti chef de scris, dar deja .... ii mai mult de o saptamana si nu iese nimeni din barlog?

Laura, cum e burtikul?

Ileana, cum sunt copiii?

Ven, same for you, ce fac baietii?

LauraT, what abt your boys?

Cristina, am sa incerc sa fiu ferma in chestiile pe care le zic, sa le si aplic cu Matei, ca mai sunt cazuri cand nu sunt ferma si cred ca m-a simtit si profita .

Mai 2 zile si am baiet de 6 ani

Mergi la inceput

Mariana, LA MULTI ANI pentru Andrea. Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii.

Mergi la inceput