Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 3
ceska777 spune:
N-am inteles despre ce articol incendiar e vorba, pun paie pe foc daca intreb despre el?
O sa-mi fie dor de favoritele mele si imi pare rau ca Lala nu mai are link direct la blog, la semnatura pe DC. Sper sa il gasesc sa imi fac revista presei maine dimineata la cafea....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
raly spune:
Ceska, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Spui ca Benji a fost afectat de calatorie? Mai da-ne detalii, cum a fost cu zborul la decolare/aterizare, ca a facut in avion, etc. Daca ai timp...
O sa zburam si noi in Rom, mi-e teama de un zbor asa lung, sper sa mai intre Cati sa imi mai dea si mie detalii (eventual pe PM) ca sa nu monopolizam discutia. Cati pls!
Elle, salutari ne bucuram ca ne mai tii minte. O pup pe Eva, sper ca sunt ok degetelele.
Ema, sanatate lui Milan, febra e un motiv de ingrijorare, astia aici zic sa astepti trei zile (numai antitermice) si apoi antibioticele. Bine, aici mi se pare mie ca se descurajeaza orice fel de medicatie, cel putin antibioticul nu ti l-ar da frate decat daca abia te mai tii pe picioare. Sunt asa de incuiati cateodata, urmeaza scheme prestabilite si foarte putin decid de la caz la caz... Eu cu tensiune mare toata sarcina am nascut natural, nici gand de cezariana...nici nu au vrut sa auda, totul a fost bine si sunt multumita acum, dar am stat cu mare frica atunci.
Sanatate la toti clopoteii.
nemary spune:
Ceska, incearca niste fructe, piersici, cirese. la Daria e bun si iaurul natur.
cum nu am m,ai intrat demulticel, am zis totusi sa nu plecam fara sa va spunem. ne-am pregatit bagajele si maine dimineata plecam la mare, la Jupiter. e prima oara cand mergem acolo, speram sa avem vreme buna, apa calduta si copii cuminti mergem impreuna cu verisoarele mele si cu inca 6 copii.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miky_mamica spune:
LA MULTI ANI GRATIELA!!!!!!!!!!!!!
Sa ai parte numai de bucurii din partea copiilor tai, sa fii voioasa si sanatoasa!!!
Erena stai mama linistita ca nu a fost furtuna decat afara ... fiecare a zis ce a avut de zis ... please nu pleca ... unde sunt multe fete mereu va avea cineva cate ceva de zis ... si de bine si de rau ... fiecare cum considera ... so please please mai spune-ne de Matei ... si nu ne lasaaaaaaaaaaaaaaaa ... chiar am vazut ca nu prea ai mai intrat pe la noi ... citim blogul dar altceva e aici ...la noi acasa...
In alta ordine de idei sa stiti ca si eu ma regasesc in cuvintele respectivei mamici si asta pt ca puiul meu e viata mea ... as face orice pt el si pt taticul lui ... caca sub unghii, pe tricou asta e se mai intampla ... si nu am sprijin din partea nimanui asa ca fiecare se descurca asa cum poate ...
PS: Un link cu pozele de la mot chiar aici: http://family.webshots.com/photo/2140457070102152957uvxDfO
Eliza spune:
La multi ani! Gratiela, mamica de doua minuni Ozi si Tudor .
Raly noi am fost in Romania anul trecut cand Emma era mica si a fost destul de bine. Anul asta o sa mai facem o calatorie de 6 ore doar si ne-am "inarmat" cu jucarii noi , multe snakuri mici( nu dulci ca sa nu o agite f tare) si multa rabdare. Daca poti sa potrivesti zborul lung cu perioada lui de somn e foarte bine pentru ca zgomotul monoton ii oboseste. Daca ii plac desenele animate poti sa iei un laptop sau minidvd cu desenele favorite. Mie mi-a placut sfatul unei mamici din avion de anul trecut "nu te stressa, cu 99% din oamenii din avion nu o sa te mai intalnesti niciodata ".
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Eliza spune:
Miki am vazut pozele cu "motatul" de Luca. Vad ca nu s-a incutcat cu "maruntisuri" cand a fost sa isi aleaga. Sunteti o familie frumoasa toti trei
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
danonique spune:
Buna!Nu am mai intrat de cateva zile ptr ca nu mai am timp de nimic.De o saptamana am reinceput munca iar Darius sta cu bona si papa si biberon.Stiu ca ideal ar fi fost sa nu ii dau completare dar asta e!Duminica avem botezul.Nasi vor fi nasii nostri de cununie.Sora sotului s-a cam suparat ca nu i-am propus sa il boteze pe puiut dar nu am putut uita ca nu a venit aproape deloc la mine cand stateam in pat.Botezul il facem intr-o biserica romaneasca situata la vreo 30 km de Paris.Dupa slujba vom merge la un restaurant cu invitatii. tuturor!
cati_magureanu spune:
Salutare in miez de noapte..este ora 12..
Noi azi am fost in vizita la niste prieteni de-ai nostri care au casa la vreo 30 km de Bucuresti, unde a fost foarte fain..Copilasi multi, joaca, catei, iarba verde, apus de soare minunat si..furtuna!
Sunt un pic ingrijorata ca n-am fost prin preajma si Matei a cazut de pe o prispa de ciment...Prietenii au zis ca l-a suflat vantul, s-a dezechilibrat si a cazut (am fost in permanenta stresata ca o sa se intample lucrul asta si chiar s-a intamplat!!!)..Ei zic ca a cazut cu mainile pe pamant si ca nu s-ar fi lovit in alta parte! Saracul a urlat de atunci si nici ca l-am mai potolit de am fost nevoiti sa plecam, in cele din urma (oricum era tarziu iar el era varza de oboseala..a adormit instantaneu)...L-am examinat si nu prezinta cucuie sau alte chestii care sa denote ca s-ar fi lovit rau, mai ales la cap...
Mi-e cam teama sa nu se fi lovit cu capul de pamant..sa-si fi zguduit creierul sau ceva...Of...
Si legand chestia asta cu articolul scris de mamica respectiva si eu zic da, ma regasesc...Oricum, calvarul traversat singura acolo, oboseala excesiva, lipsa oricarei forme de ajutor (in afara de ceaa sotului), depresiile...au facut ca viata mea sa se schimbe mult..In orice caz nu mai este ce a fost,clar! De multe ori, dupa ce am nascut si am trecut prin perioada nasoala imi fugea gandul la viata dulce de dinainte si plangeam ca nu mai traiam acea viata...Of course ca maternitatea iti aduce alte momente frumoase si alte satisfactii..dar viata chiar nu mai este ca inainte..ca nu mai are cum sa fie...
Acum, ca trece prin faza cu cocotatul peste tot ma imbolnaveste de stres si trebuie sa stau TOT timpul cu ochii pe el ca pe butelie! Zilele trecute l-am gasit stand turceste pe masa din bucatarie..moment de maxim lesin...Deci, numai viata dulce nu o mai pot numi...desi..cred ca este inca dulce fata de ce mai urmeaza !
Elle, nu ti-a zis socrella ca ne-am intalnit ieri seara in Romniceanu? Am recunoscut=o pe Eva si am intrat in vorba cu dansa..
Raly, sigur draga mea..iti trimit un PM, cel mai bine...
Ven, Happy anniversary! Sa va iubiti pana la adanci batraneti
{b}Grati, La multi si plini de satisfactii si bucurii ani! Sa fii sanatoasa!
Ceska, ma bucur sa aud ca ati ajuns cu bine! Concediu placut pe meleaguri natale! Benji o sa-si intre repede in normal!
Nemary[/b], concediu placut la Jupiter! Sa ne povestesti cum a fost, conditii de cazare..ca tot nu o sa ajungem la mare..
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Shose spune:
Cu intarziere, dar din tot sufletul vreau sa zic si eu
La multi, multi ani fericiti Gratzi!
Sa ai o viata minunata alaturi de familia ta si de cei dragi.
Nu am apucat sa citesc tot, dar vreau sa zic sanatate multa pt Milan pui mic. Ema ce face bolnaviorul nostru, cum se mai simte?
Si vreau sa zic ca si eu ma regasesc in parte din povestirile mamici aceleia si chiar daca nu m'as regasi, imi place tare ce si cum a scris acolo.
all si noapte buna!
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii