Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 4
rlc_sandor spune:
Neata'...tocmai am facut
Va invit la cafea, e destula,eu nu beau azi...doar asa virtual cu voi
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
jelimoni spune:
neata!nu da nimeni cafeluta?atunci o dau eu!poftiti va rog!
noi ne trezim tot la 5-6...si pana la 2 amiaza nu mai doarme...asa ca ma cam termina,suntem tot pe afara,ne-am mai revenit cu mancatu asa ca tind sa cred ca dintii o fost de vina,i-o iesit toti caninii..
l-am tuns chel am crezut ca o sa-mi para rau dar mi se pare ca ii sta foarte bine,sper sa-i creasca uniform acum caci inainte avea ici pe colo cate un mot iar in rest nimic...
cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI GRATIELA! sa fi sanatoasa si fericita!
am prins din zbor ca Milan e bolnavior,sper ca se simte mai bine.
cm atat,fugim afara ca o inceput sa devasteze prin casa
va pupam!
Ellenuta spune:
neata
multumim de cafea fetelor!
dau si eu un rand de .. caci mor de somn, as dormi cu capul pe birou!
si noi am fost ieri la niste prieteni care si-au facut o casa la 35 km de bucuresti .. curte mare, iarba, pomi, loc de joaca ptr copii si .. piscina .. eu am ajuns mai tarziu caci am lucrat insa tati cu eva s-au prezentat acolo dis-de-dimineata .. numai ca pana pe la 3 au stat in casa caci a plouat cu galeata .. dupa s-a facut o vreme super, soare .. baietii au facut baie in piscina, eva s-a balacit cu picioarele . desi era rece apa dar nu am reusit s-o scot de acolo. apoi i-am pus apa calda intr-un lighean si s-a balacit de numa' .. a plans cu lacrimi de corcodil cand am scos-o din lighean .. ratusca mica!
cati ba da, mi-a spus ca v-ati intalnit la romniceanu .. ea acolo iese dimineata si rar seara, dar uite ca v-ati potrivit! imi pare rau ca mateias a facut buff .. si eu am un stres cu loviturile la cap insa eva e campioana .. acum vreo trei zile a incercat un spagat pe gresie si a cazut cu capul de ea .. nu stiu cum de nu a pus mainile ca asa face de obicei, acum doua zile la tara a dat sa fuga si a cazut cu fruntea de asfalt .. avea ditamai umflatura acolo .. i-am dat cu arnica si acum nu se mai vede nimic. e ff neatenta ..
shose
nati sanatate multa piticilor!
ceska acomodare usoara lui benjilica!
danutza acum nu-ti face procese de constiinta, asta e situatia. bb papa si tzitzi si bibe. crestinare frumoasa si petrecere frumoasa!
miki un frumos e lucuta! cred ca a ales cele mai mari obiecte de pe tava .. horatat baiatul, ce sa mai .. vai ..carliontii lui .. .. ai tuns baiatu chilug .. uff!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
fetele... pe 14 PLEC LA MAAAAREEEE!!!! Stam 10 sau 14 zile...la Eforie Nord desigur. Probabil nu mai e de bon ton sa mergi pe litoralul romanesc numai ca noi ne simtim fb acolo. Basca eu merg sa ma tratez de obezitate si stres la EFOSAN (dus subacval, dus masaj, aquagym, gym la saltea - eu; Ozi: dus masaj, aquagym si gym la saltea), sa fac o cura de tratamente faciale cu produse Gerovital....ma rasfat (dar merit). All inclusivul nu ne aranjeaza ca suntem niste impanati, de piscina sunt satui ai mei - vor mare si nisip asa ca marea noastra este absolut perfecta. Stam tot la vila la care mergem de 4 ani si platim ok (80ron camera dubla si 120ron camera de 4 locuri - practic sunt doua camere duble care comunica). Sunt happi! Lui Tudor i-a trimis cumnata mea din germania costum de plaja cu protectie UV mare (slip si un fel de tricou plus un soi de sapca stranie).
ginnette spune:
Neata,
Intru doar sa va fac cinste, virtual, c-o felie de tort si un pahar de suc fara acid:
Buburuza mea iubita, implineste 1an si jumatate, astazi!
pentru 'colegul' de zi de nastere: Eric (de eladea)
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Neata, Intru doar sa va fac cinste, virtual, c-o felie de tort si un pahar de suc fara acid: Buburuza mea iubita, implineste 1an si jumatate, astazi! pentru 'colegul' de zi de nastere: Eric (de eladea) Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
SA NE TRAIESTI BUBURUZA NOASTRA FRUMOASA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
rezultatul balacelii de ieri .. ii curge nasul si stranuta .. azi-noapte s-a trezit plangand o data ca i se infundase nasucul ..
ufff .. sper sa nu o ia raceala ca ma urc pe pereti ..
Eva
papa bun
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Neata, Intru doar sa va fac cinste, virtual, c-o felie de tort si un pahar de suc fara acid: Buburuza mea iubita, implineste 1an si jumatate, astazi! pentru 'colegul' de zi de nastere: Eric (de eladea) Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
roxana..esti o draguta......multumim frumos...
si
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI VOUA! SA CRESTETI MARI SI SA FITI NOROCOASE !
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mitsu-bishu spune:
ceska, blogu' lu' Lala il gasesti aici: http://avlaudum.blogspot.com/.
Ellenuta, ma tot gandeam la nume scurte mai 'normale' (adica nu d'alea fantasmagorice la care ma gandesc eu pentru copiii mei...): Lia, Mia, Maia, Cara, Clara, Sara, Theea , Tora, Ana, Mira, Meda.. And the list may go on. Si ca nume de sfant, tot scurt, as opta pentru Elena sau Alexa.
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
emabucuresti spune:
mitsu, raly, shose,jelimony va multumesc pentru compasiune si gandurile bune! apreciez mult! milan a facut febra mare, aproape de 40 cum spuneam, timp de trei zile, am zis ca ne urcam pe pereti de spaima, acum e bine si asteptam potentialele bubite de roseola daca asta a fost. Doctora ii gasise ganglionii umflati si asta banuim.
raly cu antibiotice nu sare sa prescrie nici dr noastra, hihi, o fi americanca.Apropo de medicii spartani de acolo, sper insa ca ti au facut epidurala.mai are si obstreticiana mea idei gen cum ar fi sa nasc fara anestezie, ca va fi mai usor acum, dar ea viseaza, zic eu, nu cred ca pot fara.
grati la multi ani cu sanatate, noroc si fericire alaturi de familia ta frumoasa si copiii extrem de reusiti!
sanatate tuturor bolnaviorilor si pupam cucuiatii de zilele astea!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)