Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

CUM REZISTA PUII VOSTRI LA CALDURA?
BEATRICE S-A UMPLUT DE BROBONELE ROSII. SI PE MAINI SI PE FATA SI IN JURUL GATULUI.
STITI CUMVA CU CE SA O DAU?
ZIUA FACE SI DUS DAR DEGEABA!

http://family.webshots.com/album/572956039KoWhEx?vhost=family

Deocamdata e bin, nu pare sa-l deranjeze caldura deloc.
Acuma nu stiu cu ce ai putea sa o dai, poate e buna si arnica,zic.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ramona, multi ani fericiti impreuna! Si petrecere faina!
M-ai intrebat de leagan. E in curte la noi (bine, la bunici) si de cateva zile are succes. Il avem din primavara, dar nu prea a prezentat interes pana acum. Iar protectia din fata si-a facut datoria, Alexia s-a intors in el de 2 ori cu capu-n jos, nororc cu protectia, altfel pica fix in cap!

Unde zici ca ati fost la zoo?

Vera, multumim! Hai, mami, fii optimista! Se fac ei bine puiutii si vine si tati!

Am vazut-o pe frumoasa Beatrice! Ce bine-i sta in rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hmmmm de ce-mi era frica n-am scapat...are pneumonie bilaterala...mama ei de gradinita, maine merg la directoare si fac scandal si imi promit mie, ca de acum inainte cand vad un copil racit la gradi am sa-i cer educatoarei sa-mi arate avizul sau epidemiologic, iar daca n-are merg la inspectorat cu sesizari...pai ce naiba, eu imi tin copilul acasa de cate ori e bolnav pana e sanatos, iar altii ii duc si pe jumate lati la gradinita...ufff ce furioasa sunt

Colac peste p[upaza mi-a facut diaree de la Klacid asa ca i-am schimbat azi pe Klabax din care a mai luat si n-a avut nimic de la el.

Azi n-a mai avut febra pana acum cand a facut iar 37.5...sper sa nu-i mai creasca iar...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Of, Natalia, ce rau imi pare ! Exact asa spunea si verisoara mea despre gradi! Si fetita ei a stat acasa mai mult decat la gradi anul asta, dar ce folos, daca altii ii lasa bolnavi! Sanatate multa piticutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

'Neata' si de la mine. Azi e ziua mea de rasfat, desi am de invatat o tona.. M-am spa-uit . Speaking of which...

grati.ela, cat te invidiez pentru vointa ta nestramutata! Io nu as rezista o zi fara cola/o praji ceva/ciocolata/shaorma/KFC - Tre' sa fie cel putin una din astea

Am admirat-o si noi pe domnisoara Bea de mami beinaz, o bomboana de fetita! Si ce bine ii sta ei in rosu! Un ic de la Conrad!

ceska, ok, stiam eu ceva.

Natalia, inca sunt WTF?! Cum sa iti duci copilu' la gradinita daca are pneumonie??? Ma refer la parintii copilului de la care a luat Ana.. Shit! Mie pneumonia mi se pare foarte grava.. Scuze, nu vreau sa pun paie pe foc, eu am avut o colega care a fost internata in sanatoriu si a fost izolata.. O luna jumate nu a dat pe la scoala. Cum pana mea sa duci intr-o comunitate de prichindei copilu' bolnav?? Giiiiz... Sorry, stiu ca nu ai nevoie de asta acum, va doresc sanatate si sa fie totul ok! E bine ca nu ai neglijat problema!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna ziua mamici

N-am mai dat de mult pe la voi dar nu-mi permite timpul.Astazi e liber la noi, eu am fost insa de serviciu si acum am sper macar 10 minute de liniste sa va salut.

Noi suntem bine. Nebunie mare viata de zi cu zi, cu gradi si serviciu dar ne-am obisnuit intre timp. Mai tanjim din cand in cand la chestii imposibile (azi mie mi se facuse de opera) dar inca nu ne-am luat inima in dinti sa ne facem rost de bona. Dar intra si asa ceva cat de curand in program ca alfel chiar nu mai avem timp de noi si pentru noi doi.

Clara e o dulce si o nazbatie. Independenta si super incapatanata, papa singura, orice si daca ar fi dupa ea la orice ora. Avem toti dintii si maselele pana la canini. Dar isi fac si aia imediat aparitia ca baleste mititica non-stop.

Cu bolile am reusit sa o mai rarim. Ultima "buba" o infectie urata rau cu 3 zile febra 40 a avut-o la inceputul lui aprilie. Cu mucii suntem noi prieteni buni dar de cand am inceput si cu homeopatele au cam disparut si astia.

Cam asta despre noi.Fetele care ne citesc pe blog au apucat mai multe detalii dar nici acolo nu prea ajung sa updatez des.

Inainte sa va pupicesc vreau sa urez La Multi Ani tuturor clopotzeilor nu de alta dar a inceput deja seria de 1 an si jumatate.

Si vacanta placuta tuturor ca tot a inceput sezonul.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Natalia imi pare rau ca Ana a facut pneomonie. Subscriu si eu ca unii parinti sunt inconstienti si isi duc copiii la gradinita oricum. Off si eu ziceam ca daca e vara nu mai e pericol asa mare de imbolnaviri
Am vazut pozele cu motatele de Sara si Alexia..ce-mi plac zulufii lor..incep si eu ca Laura, oare fetei mele cand i-o mai creste perisorul?
Am vazut-o si pe Adeluta tunsulici(tto frumusica foc e), pe Razvanel la zoo, pe Eric frumuselul si pe gingasa de Biatrice.

Monica please zi-mi si mie ce tratament homeopat ii faci Clarei pt mucisori ca simt ca o iau razna de cate ori o aud fornaind.
Emma merge inca la gradinita, dar mai tuseste putin. Pe 27 iunie plecam o sapatamana in Hawaii la plaja(e cea mai apropiata plaja de noi si asta la 6 ore distanta cu avionul), sper sa fie ok si sa nu ia ceva de la gradinita chiar inainte de plecare.
Ieri a fost ziua mea, nu am facut nimic special, dar a fost foarte frumos. Sotul mi-a facut o surpriza si a venit cu o ora mai devreme sa ma ia de la servici , am luat-o si pe Emma de la gradinita si ne-am plimbat impreuna prin parc, incercand sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara si de faptul ca suntem toti trei. Am vorbit numai de lucrurile frumoase care ni s-au intamplat si am uitat de problemele de la joburi si de bolile de la gradinita.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mitzu - asa zic si eu WTF?...dar n-am ce face...nu schimbi mentalitatea tampitilor asa de usor...nu inteleg de ce mai este concediul medical pt ingrijirea copilului bolnav, daca nu-l foloseste nimeni...se invoca motivul - "n-am cu cine sa-l las"...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Eliza, LA MULTI ANI! Sa te bucuri mereu de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Offf, acum am terminat treaba, am culcat-o pe Daria si m-am asezat si eu putin...
Ramo La multi ani fericiti alaturi de sotul tau! Sa aveti o cina de neuitat!
Off Natalia pana la urma ti s-au confirmat banuielile Doamne ajuta sa treaca repede peste boala!
Ohooo lume noua! De multe ori m-am gandit la tine Monicaa Ma bucur ca mancacioasa Clarita e mai bine si nu mai capteaza toti virusii
Eliza La multi ani! Sa fi sanatoasa, si mereu fericita alaturi de familia ta!!! Vacanta in Hawai zici?! Suuuper! Asteptam poze!
Grati multumim pt laude! Cat despre slabit...iti urez o cura cat mai usoara si cu efecte maxime! Cand ma gandesc ca ar trebui si eu sa slabesc macar 7-8 kg ma apuca pandaliile...dar nu reusesc neam sa ma tin de vreo cura

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput