Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beinazutza pt cine vrea si are chef am pus si noi cateva pozici beinaz mami de Richard( 02.10.1994)si Beatrice (23.01.2008) http://family.webshots.com/album/572956039KoWhEx?vhost=family |
Ce ghidusa de fata ai acolo
Pupici de la RazvaniciRAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
grati.ela spune:
Beinazutza in primul rand ai o fatuca superba! Sa-ti traiasca! Apoi...dieta=sfanta foame! Cirese, apa, un iaurt, doi cartofi cu patrunjel, cirese cirese cirese. Eu sunt lesinata dupa cirese si desi sunt calorioase rau rad 2kg singura. In rest mai mult apa... La Efosan insa pe langa sfanta foame voi avea program intensiv de gym si masaj. Sper sa dau jos 2kg in 10 zile si sa mai infig pizza asta printr-un muschiulet (acum atrofiat
)
ramonab spune:
AM uitat sa va spun ca azi eu si sotu sarbatorim 4 ani de casnicie, nunta de ceara cum ii mai zice.
Deseara ne sarbatorim si noi, mergem undeva sa luam o cina romantica.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
beinazutza spune:
| citat din mesajul lui ramonab AM uitat sa va spun ca azi eu si sotu sarbatorim 4 ani de casnicie, nunta de ceara cum ii mai zice. Deseara ne sarbatorim si noi, mergem undeva sa luam o cina romantica. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
LA CATI MAI MULTI ANI FERICITI SI IUBIRE FARA SFARSIT1
beinazutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Ce ghidusa de fata ai acolo Pupici de la RazvaniciRAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |

SARUMANA MULT!
SI NOI IL PUPAM PE RAZVANICI

beinazutza spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Beinazutza in primul rand ai o fatuca superba! Sa-ti traiasca! Apoi...dieta=sfanta foame! Cirese, apa, un iaurt, doi cartofi cu patrunjel, cirese cirese cirese. Eu sunt lesinata dupa cirese si desi sunt calorioase rau rad 2kg singura. In rest mai mult apa... La Efosan insa pe langa sfanta foame voi avea program intensiv de gym si masaj. Sper sa dau jos 2kg in 10 zile si sa mai infig pizza asta printr-un muschiulet (acum atrofiat )"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur SI REZISTI? EEEE, CAND ERAM MAI TINERICA MA INCUMETAM LA CURE DE ACEST GEN. DAR DE....SI CUM CEVA MAI RAPID NU CRED CA EXISTA...CE SA FAC? E BINE CA AI TIMP DE GYM SI MASAJ . EU AJUNG LA 19.30 ACASA CE SA FAC ? VA PUPAM ! |

beinazutza spune:
CUM REZISTA PUII VOSTRI LA CALDURA?
BEATRICE S-A UMPLUT DE BROBONELE ROSII. SI PE MAINI SI PE FATA SI IN JURUL GATULUI.
STITI CUMVA CU CE SA O DAU?
ZIUA FACE SI DUS DAR DEGEABA!
http://family.webshots.com/album/572956039KoWhEx?vhost=family
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui beinazutza CUM REZISTA PUII VOSTRI LA CALDURA? BEATRICE S-A UMPLUT DE BROBONELE ROSII. SI PE MAINI SI PE FATA SI IN JURUL GATULUI. STITI CUMVA CU CE SA O DAU? ZIUA FACE SI DUS DAR DEGEABA! http://family.webshots.com/album/572956039KoWhEx?vhost=family |
vad ca eva reactioneaza bine ptr moment. nu stiu cu ce sa-i dai pe bubite .. cel mai bine intrebi drul.
am vazut si pozute .. ce domnisorica mare si frumoasa ai tu acolo!! e o scumpica

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta andreea si eu un baietel .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
imi doresc fetita, dar si daca iasa baiat...nu-i bai
asta conteaza, mami...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
godzila spune:
Am vizionat si eu poze cu Alexia a Codrutei printre piticii de gradina; pe Sara Gattei mancand piersica printre trandafiri; cu Razvanel al Eladeei admirand animalele la zoo; cu Eric, ciresarul al Ereenei, cu noua moda de palarii; pe Beatrice si fratiorul mare si frumos al Beinazei. Toti sunt superbi!
Beinazutza ai dreptate planta se recolteaza dupa 3, 4 ani, scuze, intzelesem altceva…ca nu se adm. copiilor sub 3 ani.
Lala 20 felicitari pt permis!
Ramona, aniversare frumoasa!
Nu mai stiu cum sa ies din starea asta. Vlad nu se simte mai bine, Iulia se simte nebagata in seama, eu sunt singura, fara sot si nu am nici un chef de nimic...