Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Codruta, in Ungaria am fost, la Nyreghyhaza(nu cred ca am scris bine, da precis stii despre ce e vb)

Nati, Uf pneumonie?!!de la gradi? da cum Doamne iarta-ma si-au dus oamenii aia copilul in halu ala de bolnav la gradi? idioti nepasatori, si uite cum imbolnaveste pe altii
Imi pare tare rau, sanatate multa, sa va faceti bine repede.

Monicaa, ma bucur ca m-ai dai si pe aici, eu sunt la curent cu ce face Clara mica de pe blog.

Eliza, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Hawaii zici?Pfui ce n-as da sa merg si eu acolo.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Off, Naty! Biata micuta! Chiar ca trebuie luati de par parintii astia inconstienti! Va pup cu mare drag si va doresc din tot sufletul sanatate grabnica!
Am vazut frumoase pozici cu minuni de copilasi ai lui Ramo, Gatta si inca al cuiva, dar m-a lasat neuronu!
Ramo sa aveti o viata minunata si linistita!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Natalia, offf ce rau imi pare ca Ana are pneumonie ce inconstienti sunt parintii care-si trimit copilul bolnav contagios la gradi uffff pupici si sanatate multa Anei!

ceska, ma bucur ca va prieste vacanta fie ea cu noroi si ploi, tot e frumoasa cand esti acasa, printre ai tai. pacat ca nu e si tati cu voi dar uneori nu le putem avea chiar pe toate

ramona, casnicie frumoasa in continuare si sa va iubiti mereu!
Eliza, LA MULTI AAAANI!!! ce zi frumoasa ati avut, tare bine s-a gandit tati sa-ti faca programul :) sa fii sanatoasa si fericita!

beinazuta, am vazut-o si eu pe scufita ta Beatrice in parc, e o frumusete!

fetele care zic de cura, eu tot cu Montignac sunt, am slabit deja 8 kg mai am 1.5 de dat jos si sunt ca inainte de sarcina. abia astept sa am mai mult timp liber sa reincep si banda si tae bo ca-s cam ruginita
va pup si va doresc weekend placut!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Pfuaaai! Ce uraaat! Am ajuns pe a doua pagina de subiecte! Ce faceti, fetelor?

Iaca va dau eu o cafea, asa, la 5 in za morning, sa va mearga iute toata ziua! So, haideti la , cine mai doreste, cine mai poftesteeee.. ?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Test.

(Scuzati, am schimbat ceva pe la semnaturica..)

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Bon. Acum ar trebui sa se vada cum vreau eu?

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eliza,
la multi ani cu 24h intarziere! Sa fii fericita!

Ramonab,
va urez sa sarbatoriti si 75 ani de la casatorie si mai mult daca se poate!

Monicaa,
cand ne intoarcem acasa vrem si noi detalii despre tratamentul homeopat. Am schimbat dr care merge intergral pe alopatie si parca ....
Mai aruncam un ochi pe blogul vostru cand ni se face dor de Clara.

Sa va zic (Ramonab) ca ieri am fost la Zoo in Timisoara. Mi s-a spus ca prin comparatie cu cea din Stuttgart e cam 1%. Dar a fost frumos: cangur pitic, maimute capucin, ursi bruni, struti, emu, lama, raton, animale de casa, porcusori de guinea. Gaza a fost mai mult atrasa de pitreicele si bete dar si de ratuste si pesti. Am facut buf la final la locul de joaca si am plecat putin precipitat. Dar a fost frumos.
Ieri am obtinut certificatele de nastere pt B si casatorie transcrise si ma apuc de facut buletin si pasaport.
Am hotarat sa ii serbam cele 18 luni!!!! Duminica pe 21 iunie cu inca 3 copilasi si mamici/tatici+our big family. Tati care oricum e departe nu stie o sa ii facem surpriza cu poza si filmulete.... ori se scapa bunica si ne tradeaza de bucurie.
Cam atata sper sa avem si azi o zi frumoasa dar linistita nu e nimic in prgram doar poate loc de joaca dupa masa. Poze pe blog!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miutza,
daaaaaaaa ne e dor de tati, adica mie ca nu se manifesta deloc gaza. Avem poza lui pe noptiera ne suna zilnic, ieri se invartea ca leul in cusca in casa fiindca a fost sarbatoare in de si nu a lucrat.
NUmaram zilele (pe blog) pana mergem zuhause (acasa e aici in Ro) dar vrem sa ne bucuram si sa profitam de timpul petrecut cu familia mea.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Halooo! Eu inca mai bantui pe aici, nu reusesc sa adorm

Ceskaaa, mi-am aruncat ochii pe blogul vostru, intr-o cautare avida dupa poze proaspete. Hihi, ce bine ca Benji se simte bine la Timisoara! Ah.. Cu cata invidie citesc randurile in care scrii de copilu' vorbitor de germana.. Ce bine i-ar sta lui Conrad sa gangureasca pe Deutsch! De fapt, cand i-am spus 'Conrad' chiar m-am gandit ca noi o sa locuim intr-o tara 'neamtzo-fona' Da' nu i-am spus cu 'K' ca si-asa e ridicola combinatia intre prenumele lui si numele meu de familie.. Insa un coltisor din sufletul meu inca spera ca vom locui in Austria sau Germania, daca nu intr-o tara nordica.

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la !!!!! cine doreste, cine pofteste ..

grati si eu mananc cirese cu kilogramele .. imi plac tare tare mult ..

ramona cu intarziere ptr ieri sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti si sa va bucurati de minunea voastra mica!

vera uff mai mami .. hai te rog eu nu mai fii supi .. asta e meseria noastra de parinti, trebuie sa le ducem pe toate fie bune, fie grele, fie rele ... or sa treaca, o sa vezi .. stiu ca acum esti trista si deprimata dar o sa se faca vladut bine .. pupam piticoteca!

nati of Doamne .. nu-mi vine sa cred .. care trageti si voi cu racelile si acum pneumonia asta care a pus capac. imi pare tare rau ca va chinuiti atat .. sper sa se faca bine repede printesa si sa nu ia si anita .. cat despre parintii care isi aduc copii bolnavi la gradi .. [brutal] .. INCONSTIENTI! ai face bine sa reclami gradinita .. e inacceptabil asa ceva .. nu ar trebuie primiti!

monicaa noi va urmarim pe blog, sa stii! pupam nazbatioasa clarita!

miutza v-am admirat pe blog .. e superba maya!! zici ca e un copil din reclame .. m-au dat gata ochisorii ei ..

ceska ieri i-am pus in priza aparatul cu ultrasunete contra tzantzarilor caci au piscat-o si a facut ditai bubele .. a fost tare simpatica .. si-a baut lapticul, apoi am ridicat-o s-o pun in pat si a observat aparatul care are o lumina verde .. deodata a inceput sa spuna "babau, babau" si arata cu degetul la aparat .. am pus-o in pat, a mai zis de cateva ori "babau babau" si s-a culcat .. hi hi ..

gata placintica ...

rox, laurici, lalad astept niste placintele calde caldute de la voi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput