Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

si acum .. caci este o zi speciala, cu sarbatorite speciale ..

SHOSE

ANGI

La multi ani iubitele frumoase! Sa aveti o zi minunata precum sufletele voastre, sa aveti bucurie, liniste si fericire in case, sa fiti sanatoase si sa va aduca numai bucurii clopoteii vostri!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Am intrat in timp ce il alaptam pe Darius si am avut surpriza sa vad ca subiectul e pe pag a doua.Ce se intampla?Azi am o zi incarcata.Trebuie sa le cumpar hainute piticilor si sa ma ocup si de mine.Vreau sa merg la cosmetica,la manichiura si pedichiura. tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Am intrat in timp ce il alaptam pe Darius si am avut surpriza sa vad ca subiectul e pe pag a doua.Ce se intampla?Azi am o zi incarcata.Trebuie sa le cumpar hainute piticilor si sa ma ocup si de mine.Vreau sa merg la cosmetica,la manichiura si pedichiura. tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

ehh .. pai cam asa merge in ultimul timp .. a venit vara, zuzele stau mai mult pe afara .. nu-i bai, recuperam la toamna/iarna ..

spor la shopping .. iei hainute ptr botez?

infrumusetare placuta!!!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATAE SI NOROC, ZUZELE NOASTRE DRAGI, LARISA SI KRISTINA!
SA FITI FERICITE ALATURI DE COMORI SI DE TOTI CEI DRAGI!

si cu scuze pt intarziere:

LA MULTI ANI CU SANATAE SI NOROC, ELIZA !
SA FI FERICITA ALATURI DE COMOARA SI DE TOTI CEI DRAGI!

si

ANIVERSARE MINUNATA, RAMO

asa, acum:

Beinazutza, ai o papusica tare dulce

Cat despre iritatia de caldura, Adela s-a iritat sub barba si pe gat; ii dau cu mixtura mentolata si ajuta - nu se mai scarpina si se si usuca.

Nati, deci mi s-a ridicat paru'n cap: cum sa lase mai copiii bolnavi, sa intre in clasa?! Cat de idioate sunt?! De fapt, nu ma mir, la cat interses isi dau.

Off, , printzesele!

Monica, uite-asa o mai admir si eu pe Clarita - stiu, ca ai spus ca o 'gasim' pe webshots, dar eu de blogul tau, n-am stiut sa intru pe link-ul cu poze
Ce bine ca a 'raspun' la tratament homeopat.

Am admirat-o si pe Maya - minunata!

LauraI, ceva, poze noi cu Thea? Ca n-am mai vazut-o de mult.

Si un pt Vera ca mi-a placut cum a combinat clopozteii si zuzele
Hai, hopa sus din butoi!

Dana, shopping-uiala placuta!

Eu sunt chiauna: la ora 4:30 buburuza s-a trezit (in urelete ) si o ora ne-am plimbat (adik eu, ca ea era in brate) prin casa!
Pe ea am lasat-o dormind, la 8:30 cand am pecat eu.

Mai vroiam sa scriu ceva, dar aici nu-ti mai auzi gandurile

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene , gata placintzica.

LauraD e acasa,deci cred ca n-o 'vedem' azi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! Mitzu mersi de cafeaua super matinala

Eliza, Shose si Ange sa fiti sanatoase, fericite si iubite alaturi de familiile voastre.

Noi raportam o noapte ceva mai linistita, cu temp de doar 37.1...sper sa fim pe calea cea buna. De abia acum s-a trezit printesa si parca e ceva mai valida...sper sa se faca bine repede.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

RETETE INGHETATA

de cacao ..

1 litru lapte, 300g zahar, 5 linguri cacao, 5 oua, 3 linguri faina, 50 g unt, 200 g frisca, esenta de rom.

se opreste o cana din lapte, restul se pune la fiert cu jumatate din cantitatea de zahar. galbensusurile se bat cu restul de zahar, se adauga cacao, faina si laptele oprit in cana. acest amestec se toarna peste laptele care a fiert si se da la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. se adauga untul, si, dupa ce s-a racit se adauga esentele si frisca, apoi se lasa la congelator.

de fructe RAPIDA!

500g frisca, 160g zahar, 1 lingurita zeama lamaie, 1 lingurita rom, 300 g fructe maruntite(cirese, capsune, mure, zmeura etc)

frisca se bate cu mixerul, apoi se pun zaharul si romul. dupa ce s-a topit zaharul, se adauga fructele maruntite si zeama de lamaie si se amesteca pana se omogenizeaza. apoi se baga la congelator cateva ore.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Asa, deci pag 2????

Mitsu,
nu stiu ce sa zic: ori o gradinita germana in Bucuresti ori o tara germanofona sau nordica. Sincer daca ceva din caracterul lui Adenauer va trece cumva asa si peste Conrad al tau va fi foarte bine de el. Capricorn e (sau nu?) ca si cancelarul german... un inceput bun!

Ellenuta,
noi mai scriem la ce gatesc zuzele sau e subiect inchis? Poate pui si acolo reteta de inghetata sa ii dau "comanda" mamei? Maine tre sa faca ardei unpluti, unul doi si cu carnita de curcan pt B!!!!!!!
Noi mergem la nani, adica B., eu il pazesc si citesc.......ce bine e acasa, mama spala, gateste, eu am aspirat doar de dimineata in tot casocul asta mare si gata.... relax!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI LARISA, CRISTINA SI ELIZA!
Sa aveti parte numai de bucuri si fericire alaturi de strumfi si de cei dragi!

Elle tu ii dai inghetata si Evei?
Eu una m-as incumeta sa-i dau putina capritei dar nu stiu dc e recomandat la aceasta varsta!Astept si parerile mamicilor cu experienta

Nati sanatate multa Anei!Of eu sunt f speiata de pneumonie, Sofia a avut de Pasti si a fost horror, tot asa a luat-o de la un copil din parc, parinti inconstienti dc ar pati la fel oare cum ar fi?

Revin ca am o mica maimutica cataratoare!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

ceska gata, le-am scris si la zuzele in bucatarie.

asa ca e bine la mama acasa? trai pe vatrai nenica .. super! lasa ca destul te descurci singura cu toate!

Eva

papa bun

Mergi la inceput