Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada recunosc ca i-am mai dat sa guste .. ce sa-ti spun .. ii place tare mult. daca te apuci sa-i dai, nu mai scapi de ea .. arata cu degetul si zice "aia, aia, aia .." i-am dat inghetata din comert, nu facuta in casa dar, o sa fac in casa si o sa serveasca si maimutica ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani pt Larisa, Cristina si Eliza! Sa fiti sanatoase si iubite!

Roxi, Elle saru-mana de sustinere. Sunt in butoi pt ca sunt singura pt a nustiucataoara. Reusesc cu greu sa ma obisnuiesc cu starea asta...mi-as fi dorit si eu un sot cu o slujba "normala" adica sa se termine la max. 18 in fiece zi. Asa imi trebuie daca am luat un geolog.... Si colac peste pupaza ma ameninta si maica-mea ca nu mai vine la mine daca ma mut de la ea...nici la telefon sa nu o mai deranjez...oare nu isi da seama ca sufar cand imi spune asta?

Vlad e mult mai bine azi, sper sa o tina tot asa. Oricum nu raceala ma termina ci modul lui de a face fata...nu vrea nimic, plange din orice. Imi aduc aminte ca pe Iulia o tineam in brate toata ziua si era fericita...pe Vlad nu il pot calma nicicum. (pt. Elle, fie vb. intre noi fetele sunt muuuuuult mai usor de crescut, mai cuminti decat baietii asa ca nu mai fi suparata...intotdeauna ma gandesc ca tie o sa iti fie mult mai usor cu 2 fete)

Mergi la inceput

vera ma bucur ca vladutu e mai bine. hai mami ca trec si astea! sa stii ca nici al meu nu e mai breaza .. bine, cel putin, vine noaptea acasa ... dar in rest munca frate de la 8 dimineata pana la 9-10 seara .. rar ajunge mai devreme ... asta e ..

nu stiu cum imi va fi cu doua fete .. dar cand ma uit la eva si vad cat de capritza e .. de nescultatoare si incapatanata, de nazbatioasa, ma apuca disperarea .. eu cred ca si baietii si fetele se cresc la fel de greu .. si mi-as dori ca asta sa fi fost problema ... crede-ma .. la cat de mult mi-am dorit eu un baietel ...

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Mada eu cred ca nu are nimic daca ii dai sa guste...numai sa fi tu sigura ca sunt ingrediente ok si daca ii faci in casa e si mai bine. Cat depre raceala datorata chestiilor reci ingurgitate mie una mi se pare o aiureala.

Elle multumim de retete. Ma bate gandul sa achizitionez si eu 2 chestii. Un aparat de facut paine si unul pt inghetata. Insa sunt pe lista de asteptare caci cu casa asta prioritatile sunt altele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

vera ma bucur ca vladutu e mai bine. hai mami ca trec si astea! sa stii ca nici al meu nu e mai breaza .. bine, cel putin, vine noaptea acasa ... dar in rest munca frate de la 8 dimineata pana la 9-10 seara .. rar ajunge mai devreme ... asta e ..

nu stiu cum imi va fi cu doua fete .. dar cand ma uit la eva si vad cat de capritza e .. de nescultatoare si incapatanata, de nazbatioasa, ma apuca disperarea .. eu cred ca si baietii si fetele se cresc la fel de greu .. si mi-as dori ca asta sa fi fost problema ... crede-ma .. la cat de mult mi-am dorit eu un baietel ...

Eva

papa bun

S-ar pute ca Evita sa fie baietelul dorit de tine. Ai dreptate copiii sunt greu de crescut indiferent de sex. Ti-am mai spus si daunazi ca cel mai mult de castigat vor avea ele, fetele tale...Iulia ma tot bate la cap ca vrea o surioara... poate cine stie dupa cativa ani va veni si bb 3... poate si tu vei mai incerca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Elle,
uite eu zic asa (stiu ca am zis ca vine baiat si uite ne inselam atatea zuze) dar.... fetita asta a doua care vrea neaparat sa fie fiica ta va fi o cumintenie!!!!!! O scumpa cuminte foc! Sa contrabalanseze pe nazdravana de Eva. Oricum e bine sa fie sanatosi si sa fie lasati sa fie copii...
Am scos la imprimanta retetele de inghe... am uitat ca sunt intr-un birou utilat cu toate cele si nu acasa....
Acasa e bine. Ai mei parinti lucreaza mult in casa curte gradina. Mama gateste zilnic pentru 6 persoane acuma pentru inca 1+1/2!!!!! Apoi restul muncii unei femei in casa. Tata o ajuta, are gradina, mers la piata in oras cu treburi de organizare. Ii iubesc mult!

Godzila,
hm, sotul meu e "functionar" cu orar din ala fix! Dar tot sunt toata ziua singura cu copilul in Germania. Noroc ca imi mai deschide usa socrul meu, ia copilul la joaca si mai mergem martea la grupa de pici. Dar vine vacanta si acolo .... si va fi plictis. Noroc ca in auguats are tati 3 sapt concediu aproape si daca ii dezafectez compu op sa aiba timp si de noi nu numai de jocuri!
Vlad o sa fie in curand bine are o faza, combinatie de de toate.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gaza doarme bustean dar merg sa o pazesc.... si sa citesc pana e gata ciorba radauteana.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Sper sa am timp macar de o mica "placintica"...
si mi-e dor sa stau si eu pe forum... abia astept sa ma intorc la birou si sa se linisteasca apele si pe acolo ca sa-mi intru "in mana" din nou
V-am citit si ieri dar nu am reusit sa scriu nimic... Si, ca de obicei, cand lipsesc cateva zile de pe forum , apoi mi-e tare greu sa ma adun si sa scriu ceva pentru ca sigur nu pot raqspunde tutror, sigur nu pot aborda toate chestiile discutate si ma simt aiurea ca nu o pot face...

Am vazut fotografiile lui razvanici de la zoo, lui beatrice cum "pipaia" crengutele de brad, am mai revazut-o pe frumoasa emma (rusinica mami eliza ca nu ai mai pus din aprilie fotografii cu printesa blonda !)
am ramas "restanta cu printesa lui simona ( ce bine o fi la campulung acum...si cu inca un clopotel dar imi scapa acum numele fir-ar sa fie neuronu' meu

ELIZA
LARISUK
KRISTINA

LA MULTI ANI SCUMPELE MELE!!!
SA AVETI SANATATE, FERICIRE SI NOROC!!!!
DUMNEZEU SA VA IMPINEASCA MACAR DORINTELE MARI SI IMPORTANTE !!

Vera, cred ca stiu cum te simti.... eu nu sunt singura (desi uneori mi-as dori... stii cum este... intotdeauna ne dorim ce nu avem ) dar tot foarte greu imi este! si nu din cauza lui eleni ci din cauza de copil dificil de 6 ani cu care pur si simplu nu ma mai inteleg... ma gandesc serios sa merg la un psiholog sa ma invete cum sa reactionez, cum sa-l iau pe copilul ce se simte neglijat si nebagat in seama ....
Offff!!! cu 2 copii mi se pare ca sunt de 1000 de ori mai fericita decat eram inainte cand il aveam doar pe dimitris dar.... si cu 1000 de alte probleme pe cap

Roxanici, ce a avut scumpa buburuza aseara??? Ii mai eise vreun dintisor?? Poate ca o durea burtica... asa mi-a facut si eleni acum cateva seri... a plans cam toata noaptea si s-alinistit abia pe la 5.30 dimineata dupa ce a facut kk... Acum este bine puiutul ?

Elle, ce bunatati faci tu acolo...Ca intotdeauna!!! Ce mai face nastrusnica de eva ? Laura fetele frumoase!!!!

Danutule, eu te inteleg perfect... nu trebuie sa-ti faci mustrari dec onstiinta si nici sa-ti pese ca cineva ar avea ceva de comentat.... Faptul ca nu esti secunda de secunda langa copiii tai nu inseamna ca-i iubesti mai putin!!!
Eu m-am intors la munca cand eleni avea 4 luni si nu neaparat banii m-au facut sa p[lec de acasa...
Dar, serios,imi doresc pentru copii mei sa aiba o mama echilibrata si cat mai relaxata cu putinta decat una isterica si depresiva...
Eu sigurt isterica si depresiva as deveni in lipsa muncii mele pe care o iubesc !
mamica si cei trei muchetari ai ei !!!

Monicaaaa, ce ma bucur ca ai aparut !! si pe clarita frumoasa si mancacioasa!! Am cam ragusit strigand dupa tine...

Elizaaaaa, Hawai zici... wow ce frumos va fi !!! Super pentru voi!!! sa ne aduci multe multe fotografii!!!

Ma duc sa termin supa si sper sa revin!!!!

si pentru mitsu! Ce mai face conrad? I-a trecut scarlatina ???

Ploiestiul lipsa: madalina, cristina, ?????

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

ceska radauteana zici .. tare buna e! dar nu am mai facut de multisor ..

cat despre statul la casa .. e munca multa multa .. eu ma uit la ei mei cat muncesc la casa de la tara (pomi, vie, gazon, rosii, legume etc).. mai ales tata. si oamenii sunt tare puturosi .. stau degeaba, ii rogi cu bani si nu ar veni la munca, feresca sfantul ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

laurici printesa eleni, dimi fotomodelul si pe mami cea frumoasa!! nu stiu ce sfaturi sa-ti dau cu dimi .. poate ar fi ok sa te sfatuiasca un psiholog .. cineva in genul super nanny!

eva e bine, funducu rosu i-a trecut .. cauza .. 2 colti de masea si al treilea pe drum .. a invatat si ceva cuvinte noi .. pa-pa-u .. nici nu va da prin cap ce inseamna ... capacul .. si tataii .. una-doua il striga pe ta-su mare prin casa .. cred ca ii place cum suna ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput