Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 20
ginnette spune:
Ceska
, ce
mi-ai facut cu ciorba!
Cat despre 'munca de la curte', subscriu la ce-a spus Helene: este din belsug; noi n-avem vie sau livada sau gradina si tot e ceva de facut in curte.
Vera
, pot sa-ti spun ca te-nteleg cum e sa stai singura cu copii; Dan venea 'la mustata' s-o prinda l abaie (la ora 8:00pm), dar stiam ca nu sta de placere la munca.
Si sa stii ca acum mi se pare 'aiurea', cand il gasesc acasa; bine, la mine e si factorul financiar care 'decide' cum mi se pare toata situatia
; dar asta este alta istorie!
LauraD
, off, sunt sigura ca vei gasi o metoda sa ajungi pe 'aceeasi lungime de unda cu Dimitri. Poate acum treci printr-o periada mai nasoala si esti cu rabdarea la limita.
Nici azi nu te-am sunat!
Nu stiu de ce s-a trezit; e adevarat ca ieri n-a facut kk, dar nu cred ca asta a fost pb. Ea, a ami avut perioade cand se trezea si cu kk facut
.
Helene, da' ce vorbareata e Eva, nu gluma.
(Eu ma pregatesc de un pitic pe chestia asta)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
roxy las ca vin eu cu
sa le dau vreo doua piticilor alora .. da? ii pune elle pe fuga de la merg fulgii .. ![]()
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:
Neata mamici
Azi sunt fericita. Si a trecut ceva timp de cand m-am simtit asa.
Am dormit pana la 9, am fost la cumparaturi, am facut un bors si o supa de pui pentru Clara si acum stau. Stau si n-am nimic in program, nu trebuie sa alerg pe nicaieri si nici sa rezolv urgente. Pana la 5 lumea e a mea.![]()
Laurici, Elle, Roxana si toate celelalte fete care m-au strigat de au si ragusit
va rog sa ma credeti ca nu mai am loc si de forum. Nu ma plang ca nu e rea viata mea dar e tare vijelioasa si fara pauze si relaxare.
Inca nu m-am dres cu hormonii si fac inca tratament, nu pot sa mai slabesc si sunt frustrata. Plus ca nici o sansa momentan de bebe 2 si parca simt ca imi fuge timpul. Ciudata senzatie. De noi 2 ramane asa putin timp ca am senzatia cateodata ca suntem doar colegi de apartament. Si Stef ma ajuta mult. Ca daca nu ar fi asa chiar as lua-o pe aratura.
Revin cu homeopatele pentru Eliza sa nu fac aici mare placinta.
Ba mai am ceva...Ceska ce te mai invidiez!!!
Vreau si eu la mama acasa!!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
Ellenuta spune:
ieri ii dadeam sa manance si o aud dintr-o data .. "alo, tata da da?" am observat ca incepe si ea sa lege "propozitii" .. acum cateva zile ne-am oprit la o benzinarie sa-mi ia sotul apa si i-am zis si ei, uite mami, tati se duce sa ia apa ptr mama .. sta un pic si spune .. "tata apa mama" .. imi venea sa-i pap gurita aia scumpica si dulce .. 
nu e o vorbareata, nu stie multe cuvinte, multe sunt pe limba ei .. dar am inceput s-o inteleg ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:
Cum am promis...farmacia noastra "verde" ![]()
- pentru raceli usoare fara febra, cu muci inca transparenti si aposi + cateodata cu ochisori rosii, dimineata si cu un pic de galben in colt de ochi: Sambucus Nigra in dilutie D3
- pentru raceala serioasa dar fara febra, cu muci galbeni si verzi si grosi : Kalium Bichromicum in dilutie D6
- pentru raceala/infectie cai respiratorii cu febra si tendinta de otita: Ferrum Phosphoricum in dilutie D6. Eu ii dau si preventiv daca dupa jucat mult afara la rece si vant are obrajii rosii.
Omoara virusii in fasa.
- la otite repetate, preventiv in caz ca a racit copilul 1 data pe zi
Ferrum Phosphoricum in dilutie D12.
- la febra aparuta brusc, fata fierbinte si rosie, infectie a cailor respiratorii si a ochilor - Belladonna in dilutie D6.
Asta am eu in casa. Dar asta e tipicul Clarei. La ea se petrece totul in jurul gatului, nasului, ochilor si urechilor. Nu a avut niciodata bronsita sau probleme de la gat in jos.Pentru tuse si bronsita exista alte medicamente.
Si inafara de cele de mai sus care sunt in forma de globuli sau tablete am in casa sirop de cimbru pentru nas si gat (sa nu se lase secretiile in jos spre bronchii). Aici se comercializeaza sub numele de GeloBronchial si Sinuforton.
Pupici
emabucuresti spune:
Stankuta cum mai e cu adaptarea la sunete a Sofiucai? in privinta termenului, absolut,va asteptam sa veniti din concediu si apoi trecem la fapte mari! va pupacim!
Vera sanatate lui Vlad!
Ramola multi ani fericiti impreuna! asa se zice deci, nunta de ceara, hihi!
Eliza la multi ani cu sanatate pt ziua ta!
Nati of , sanatate multa!
Shose si Angi, la multi ani fericiti!
Dana spor la cumparaturi, au inceput reducerile la paris? ca aici da, nu ma tin pe mine picioarele cate magazine ar fi de umblat hihi!Si eu am spa-day azi, uraa!
Shose cu ce ne cinstesti?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
monicaa spune:
Ca tot vorbiti de vorbit. Eu ma alatur Roxanei
cu pitici in crestere deja. Ce sa mai...inafara de mama, tata, hi (hallo in engleza ca invata la gardi), da-mi, das, lapte si inca ceva cuvinte nu pricep o boaba din ce spune. Dar in schimb trancane mult de tot.
Eu cred ca vom aveam probleme masive. Saracul copil creste deja trilingv. Ce o fi in capul lui 
Auziti ..da Lala pe unde umbla? Ca nici pe blog nu mai e asa activa.
zuzele2008 spune:
va poftesc la capitol nou caci de 4 zile ne chinuim cu asta ..
so ..
CAPITOLUL 220
poate va baga si pe voi la 220 cu postarile .. caci e cam subtire activitatea pe aici!
elle
aweya spune:

LA MULTI ANI ELIZA, CRISTINA si LARISA!
LA MULTI ANI GRATIELA! (scuza-mi intarzierea
)
Doamnelor va doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de cei dragi voua!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata