Sezatoarea canadiana (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Maru, pe asta-l cautai?

http://www.flightview.com/TravelTools/default.asp

Cu asta am urmarit-o pe soacra-mea de curand, and it worked...

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

khristin, sarut mana, nu stiu daca pe asta, ca nu ma lasa sa ma uit la zborul de duminica viitoare
o sa il incerc, vreau doar sa ma asigur ca nu face vreo oprire neautorizata deasupra oceanului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Maru, asta e in real time, asa ca ce vrei tu nu va merge decat duminica dupa ce isi va lua zborul. Las' opririle neautorizate, be

Ati vazut ca a iesit soarele ?

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

nu stiu ce are fi-miu, ca a fost cu taica-su la doctor, dar tre sa ia antibiotic (penicilina) 10 zile si sa stea acasa, fara sa faca efort. pare ca e scarlatina dupa tratament si ce nu are voie sa faca... o sa ia si fetele... nu mai face febra, parca nici nu mai tuseste asa rau, bucuros ca sta acasa; oricum arata MULT mai bine decat acum 2 zile
ce e aia 5th ... desease?

donia mai poti? of, tare greu e in prima zi, nici nu ma gandesc cu e sa ai shift de 12 ore...

Katyuscha21 bine ai venit la sezatoare

ina ai plecat deja? vacanta placuta!

deseara sper sa am timp sa fac cremsnit si dovlecei pane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

De asta intrasem sa vad ce mai gatiti.
O reteta de cremsnit, imi puteti da?

Eu am luat raceala de la Anca, si cred ca si Victor este pe acelasi drum.
Asa ca distractia e la maxim la noi.

Si mai sunt si la serviciu.

Ana, felicitari lui Tudor.
Victor are maine un spectacol de dansuri, dar nu pot ajunge, si mi-a zis ca supravietuieste el si daca nu ma duc.
Dar cred ca ii e ciuda ca la Anca am ajuns.

Simona, cum e Radu ?
Ange, Robert ?

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ati auzit ca in weekend vor fi 35 de grade ?

Sambata: 18 si duminica: 17.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Salutare,

am revenit, se pare ca nu pot ponta decat cam la 1-2 saptamani, oricat as vrea..
Imi pare atat de rau sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori, la noi aici, in Vestul Salbatic, aerul e uscat si desi a nins o noapte intreaga saptamana trecuta (de era sa-mi tai venele cu lingurita)acum e destul de OK, in jur de 15-17 grade peste zi si 6-7 noaptea...Ne asteptam si la ceva calduri de peste 25 de grade, dar poate ca vor veni intr-o joi si vor pleca in weekend! Mama ei de clima...n-am crezut ca o sa imi fie asa de greu aici in ceea ce priveste vremea. Culmea e ca in Toronto ma plangeam de vant, frig si umezeala, aici ma plang de frig, vant si uscaciune. Clar ca trebuie sa schimb ceva ca altfel imi fac molii fustele in dulap.

Olga, imi pare rau sa aud prin ce treceti, eu am botezat fata la un an, daca crezi ca se poate amana, pana depasiti cumva situatia asta, poate e mai bine sa o faceti, nu stiu, zic si eu...
Ana, felicitari pentru premiant, ti-am zis eu de acum cativa ani ca promite:)

Laura, in sfarsit ti-am raspuns, scuze de intarziere.

Inca o data sanatate tuturor si vreme buna celor care pleaca spre zari mai insorite.

P.S. Am pus ceva poze pe contul comun, asta asa, ca sa ne "vedem mai bine", vorba lupului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

NELIA exact la fel de cumplit sunt si durerile mele de cap nu am avut inainte probleme si imi dau seama ca de la sarcina e.si nu port ochelari.dar speram sa treaca cat mai repede ca simt ca o iau razna.si eu am stat in Montreal 1an si jumatate si mam mutat aici ca e mai cald nu imi palce frigul si iarna lunga.aici e asa de fain e cald am plaja aproape de mine la vrea 500m.nu mas intoarce inapoi delok am fost asta iarna in ianuarie si am botezatsi la cat de frig era o mama mama.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

la noi in weekend vor fi 24 de grade. Sa vedem daca se tin de cuvant, ca eu nu mai cred pana nu...simt:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor voua vi sa intamplat sa mergeti la eco si doktorul sa va zica ca spitalul nu are voie sa va zica sexul copilului?eu azi am fost la eco si am cerut sa imi zica sexul copilului si au zic ca nu au voie si daca vreau sa aflu sa ma duk la alta clinika.mi-au facut foto si mi l-au aratat numai cu sexul nu.si nici nu am insistat.si cat am vrut sa stiu

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput