Sezatoarea canadiana (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

daca sunt baba si uit:

Denisa, tin pumnii sa treaca cu bine operatia lui Alex maine! SA nu plangi! O sa treaca repede si ai sa vezi ce progrese o sa faca daca tubuletele erau super necesare audiologic
Ana, felicitari lui Tudor! Barbia sus, pieptul de oras, si cu mandrie catre scoala pas cadentat! Pupici de la noi!

Olga, imi pare tare rau sa aud de necazuri. Si noi l-am botezat pe Andrei mai tarziu, nu-i bai.

katiuska, nu situ ce sa-ti zic, nu am auzit pana acum de asa ceva, si nici zilele urmatoare nu am unde sa intreb, ca sunt in cursuri tot sf de saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Olga, amina botezul. Clar si limpede. N-are rost sa fie trist, e un lucru asa de frumos un botez incit nu poti sa-l faci cu atita tristete in jurul tau. In plus, acum trebuie sa te concentrezi pe Sophia si sotul tau, ca si el o sa aiba nevoie de suport, indiferent ce se intimpla cu tatal lui. (Am vazut nenumarati copii botezati tirziu, including fiu-meu care avea 2 ani jumate la botezul catolic, preotul n-a zis nimic, toata lumea a venit si a fost foarte bine!)

Katyuska, eu asa o timpenie n-am vazut, sa nu-ti spuna sexul copilului... Aici te intreaba daca vrei sa stii si daca da, no problem. Iti spun ca e o eco, ca exista un risc de eroare, dar altfel.... Probabil au avut ceva probleme cu paciente inaintea ta,le-au spus gresit si cine stie ce-a iesit. N-ai asigurare sa-ti faci o eco in privat? Pe-aici e in jur de 100 de dolari eco aia... Sau reclama-i. Suna la resurse umane, scie-i mail directorului spitalului, asa cevs, si fa scandal. Zau ca e dreptul tau sa stii daca asa vrei!

Nelia, unde-am fost noi nu era plaja propriu-zisa, dar puteai sa tot stai in sezlonguri. Era ceva nisip pe malul lacului, Radu zice ca, daca vroiai sa faci un castel, puteai. Dar nu stiu locul exact.

Dana, poti sa-mi faci un favor si sa-mi trimiti un pm cu ce si cit a costat + poza semineul tau. E cu lemne? Cu gaz? Sarmina.

CGE, sa-ti zic io tie cu alea 35 de grade ale tale?????? Sau sa te iert ca ai luat gripa de la Ancuta? Ca Radu turbeaza aici ca o sa fie urit si nu se pot juca afara si eu m-am gasit sa zic ca uite, mama lui Victor zice ca o sa fie cald.... Am citit tirziu ca stai asa ca nu-i asa :))

O seara buna, doamnelor! Of course ca Radu i-a mai tras o tura de febra, dar ia Advil in continuare si miine merge la scoala, sint curioasa um o sa dea 4 teste in doua pauze....

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

SIMONNA stii ce miau zis ca daca vreau sa aflu numai decat ma pot duce la alta clinika sa aflu,pai atunci la ce mai sunt la clinika voastra inscrisa ca sa ma duk la alta? si asigurare partikulara nu am si cu siguranta ii scum si aici daca akolo e $100 dapai aici e si mai scump.oi vedea eu ce oi face mai am o programare la eco saptamana viitoare si atunci daca am sa cer si nu or sa vrea sa imi zica am sa cer sa vorbesc cu doktorul sau cu directorul spitalului.la cine am zis de chestia asta ce am patit eu azi au zis ca asa ceva nu exista.e dreptul tau de parinte sa stii.sunt ft dezamagita si eram asa de nerabdatoare sa stiu ce edar na ce sai faci asta e
v-amma duk sa fac haleala

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor pentru cuvintele frumoase; imi pregatesc camera, si vin cu poze de la festivitatea scolii, si anul trecut au avut un program meserias tare (au orchestra scolii premiata la festivale si afiliata la o universitate de profil muzica,echipa teatru, etc; scoala asta e minunata).

azi am insotit odrasla la fotbal (Cami, m-am binoclat dupa voi pe terenul de la St.Martin, erau vreo 6 echipe pe acolo) si m-am agitat ca sprayul de pe margine; odrasla a fost portar prima parte, apoi pe teren; nu e bun de fotbal (de fapt problema lui e colaborarea cu echipa, de aceea l-am si inscris la fotbal), si eu regret karatele cind eu eram la shopping la Winners si el in sala, si nu inghetam pe marginea terenului de doua ori pe saptamina ;

sanatate bolnaviorilor si soare...uof:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Katyuscha21, am si eu o idee despre faptul ca nu ti-au spus sexul... Ce natii sint in cartierul unde e clinica? Cu alte cuvinte, ai multi indieni sau asiatici? Am citit ceva printre materialele mele, dar atit de mult am citit in ultimul timp, ca mi-e foarte vag in cap ceea ce vreau sa spun... S-ar putea sa fie ceva legat de sex-selective abortions, de dorinta asta nebuna a unor natii de a avea numai baieti sau mai sint care vor numai fete, mai rar ce-i drept...

500 de metri zici? Fericito! Si muntele la cit il ai? Adevarul este ca ne dorim amindoi mult de tot sa locuim in Vancouver sau pe aproape. Cind am ales Canada am zis bine, mergem, dar: 1. vrem copii indiferent de cit de greu va fi inceputul, ca dupa aceea nu ii vom mai face. 2. ne trebuie meserii care se cauta, chiar daca va trebui sa facem scoli. 3. ne stabilim in Vancouver! Ei, punctul 1 l-am terminat, la 2 muncim acum si la 3... ne gindim dupa ce-l dam gata si pe 2.... sper ca nu renuntam.

Ana, da, stiam eu ca am sarit ceva: felicitari lui Tudor! Am intrebat-o pe Agata daca la ei la scoala se dau premii si mi-a spus a nu stie, pentru ca ea a plecat intotdeauna mai devreme in vacanta.

Si o perluta draguta de-a Agatei... O intreb acum doua zile cind ma tot siciia si am cam repezit-o daca m-a vazut ea vreodata nervoasa cind e cuminte? La care ea, cu o voce suava: ei, asta nu am de unde sa o stiu pentru ca eu nu sint nicioadata cuminte, ca-s copil!

Olga, te sun miine si vorbim. Imi pare tare rau... putere la amindoi. Si eu spun sa amini botezul daca altfel nu se poate. Eu eram cu traditia inainte de a avea copiii, adica sa fie botezati atunci cind trebuie, dar dupa ce i-am avut pe toti i-am botezat maricei, de fiecare data cu un motiv plauzibil si nu a fost nici o problema.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Buna seara sezatoare draga!

Multe s-au mai intamplat pe aici de cand nu am mai intrat!Am citit in
seara asta putin din urma...si bune si mai putin bune, din pacate

Condoleante nelia si multa putere surorii tale sa treaca peste pierderea suferita. Ce nedreapta e uneori viata...este singurul lucru ce-l pot spune in cazul asta.

Daiopri, ma gandesc mereu cu drag la tine, mamica curajoasa! Sper ca esti bine si faci fata cu bine tratamentului. si . A ajuns cu bine sora ta?

Olga, fetele te-au sfatuit bine. Botezul unui copil este un motiv de
bucurie, poate ar fi bine sa mai asteptati si sa-l faceti intr-un moment mai fericit din viata. Multa putere si tie si sotului tau.

Ktrinel, ma bucur ca tu si Julia sunteti bine,oare de ce nu ma mir? Ia aici niste floricele si putin soare de vara!

Daisy, tu stai in Calgary? A nins la voi saptamana trecuta? Pai treceti un pic muntii si hadeti aici ca noi numai ca nu ne-am topit tot atunci. Mai, ce ciudatenie...la noi vara si la 1000 km iarna!
Si tu tot din Brasov, adica si eu! Haideti la noi sa va mai incalziti.

Ana,felicitari pentru Tudor. Asa ma bucur ca avem copii si frumosi si destepti si talentati pe deasupra. Uite o pentru el si pentru parinti!

Katyuscha21, bine ai sosit pe la sezatoare! Dupa cum zici tu stai mai mult spre White Rock decat in Surrey, nu-i asa? Din pacate, aici nu prea spun medicii la ecograf sexul copilui, nu stiu daca o reclamatie pe undeva te-ar ajuta, mai degraba da-te bine pe langa tehnicianul care-ti face ecografia cum a facut daiopri. Si, da Simonna, aici nu se spune sexul copilului la primul ecograf. Motivul l-a ghicit f. bine nelia. Incredibil, dar adevarat. Stiu asta de la cateva colege ale mele care au aflat tarziu sexul copilului. Na, ca eu am fost norocoasa ca am nascut in Quebec, ca m-am putut pregati ca atare.

Donia, succes cu noul job. Si sa sti, ca si pe mine m-au uns la suflet pozele cu Brasovul, desi n-ar trebui sa ma plang ca am in fiecare zi aer de munte la discretie.

Denisa, mult succes maine!! Totul sa mearga snur cu operatia puiutului si sa zburati linistiti spre Romania!

Mihaela de mikkion,cu multa intarziere "la multi ani" lui Mark, sa creasca mare si sanatos si sa iba parte de tot ce e mai bun pe lume.

Pe coasta de vest a venit cu adevarat vara, sper.Am avut niste zile caniculare saptamana trecuta, se deschid piscinele descoperite in curand iau spray-parkurile si-au facut deja inaugurarea.
Noi suntem bine, am vazut ca unele din voi ne-ati mentionat zilele trecute si m-am gandit sa mai bat si eu cioc-cioc la usa voastra.
Avem si noi maine Graduation concert...kindergarden graduation ...mandra mea e plina de emotii si nerabdare in acelasi timp. In seara asta era toata transpirata si nu a putut sa adoarma decat tarziu de tot. Praslea a facut de curand trei ani( intram si noi in gasca piticlor pasionati de masinile de gunoi, asta si-a dorit cadou de ziua lui, asta a primit copilul!) si am trecut de la terrible two la stuborn three.

Va pup pe toate, burtici si mamici, cu scuzele de rigoare pentru cele pe care nu le-am mentionat si sper sa mai intru inainte ca burticile sa se transforme in mamici din nou.

Asta a fost buletinul de stiri "trimestrial" de pe coasta de vest. Sanatate si sa ne "auzim" cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

As vrea sa va trimit ceva poze cu noi si cu muntii, daca-mi trimite si mie cineva pe pm id si password la contul comun ca eu nu-l mai am actualizat.

Multam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

rocs ti-am trimis pe mail datele contului comun. Multumim pentru buletinul trimestrial! Foarte frumos update-ul!

Simo, o sa te sune C. sa stabiliti, ce si cum. Sanatate lui Radu! Si sa stii ca va fi cald si soare, m-am uitat pe meteomedia special!

Ana, felicitari lui Tudor!

Olga, imi pare rau de asa vesti dar sper sa fie bine pana la urma.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Rocs La Multi Ani!!! Luca. Sorry ca am uitat, dar vin-o mai des pe aici ca sa nu mai uit alta data. Trebuie sa se mai intlneasca copiii nostri in viata asta, ca prea s-au urmarit peste tot, maternitate, botez impreuna. Poate ne mutam noi la vancouver

Felicitari lui Tudor , dar si parintilor lui. Ca si lor le trebuie o diploma, una speciala

plec acum la cursul de engleza, care isi merita banii. Si eu am mai facut doua la francofoni, unde n-am ramas cu nimic. Asta m-a ambitionat putin si declar ca am un obiectiv acum, sa invat engleza la nivelul francezei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mikiion, eu tot zic, directoarea de la biblioteca e tot timpul pe la noi, e pe statele noastre de plata (ca sefa noastra e chairul educatiei) si as putea deschide gura si intinde mana cu un resume
Tu baga engleza la greu, si iti zic eu ca ai sa ai sanse mari !

Mergi la inceput