Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Da ce are apa soro?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

e uda

nu stiu fatooo doar ca astia aci nu te lasa sa.i dai apa ca ica e prea mica..dehhh fiecare popor cu obiceiul lui

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

claudia am sab simplex picaturi dar mi se par apa de ploaie..si un ceai da mi se incurca limba in gura nu pot sa.ti spun cum se numeste
pe 30 trebe sa facem primul vaccin si dupa plecam.

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

da aia am avut si eu dar am avut si niste globuli si ceai ai precis fenchel tee ptr colici, eu una am avut din ro de la plafar babycalm, vai ma lasi dupa astia nimic din ce stim noi nu-i voie am voie sa injur fataaa mi-e rau de conceptiile lor de rahat, du-te acasa pana n-o iei razna si cu laptele de la piept ar trebui sa iti spuna clar care-i faza,ti-a luat ceva probe? a facut analize la lapte? care-i baiu in pana mea de vomita micuta, pur si simplu nu pricep nu e normal deloc asa ceva, ai grija da ce vorbesc ca nu ai cu cine ca-s niste idioti toti, pur si simplu nu stiu sa comunice cu pacientii, sa speram ca va fi bine si se va pune Cata pe picioare sa ii poti da lapte de la tziti ca ar fi pacat sa pierzi laptele

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

claudia ceai din ala e..proba de lapte nu au luat si nu vor ca cica stiu ei ca nu e bun si gata..ce sa zic poate ca stiu ei mai bine..poate daca eram si eu pe picerele mele poate ca era si laptele bun..dar asa chiar nu are cum sa fie bun..oricum il intrerup laptele ca numai pot nici eu..oricat m-as mulge tot rau imi e..asta e..doar nu e singura crescuta cu lapte praf,,
acasa daca ma duc ce sa zic va fi mai rauca io numai am incredere deloc in ai nostri..om vdea noi ce facem,,pana la urma toate trec,,te puppp
va pup pe toate..cam liniste azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Liana- am uitat sa iti spun, ca dc nu merge sab simpelx(ala e natural si stiu ca s eelimina, imp e sa il dai constant si inainte cu 10min de masa)-ii poti da ceai de fenicul si anason, ca oricum licorile astea pt colici au in ele fenicul 80%-ceaiul ajuta si la digestie,deci sa iasa kk-dar eu cred ca laptele praf e de vina- de ex aici similac nu se recomanda ca are prea mult fier si constipa-insa nestle good start cu omega 3 e supe rok, incercat de mine la 2 si de maj lumii-sunt f. multumite mamele- dc nu ai acolo,zi sa trimit eu sau pot aduce 2-3 cutii ca vin in tara in 6 zile.
O sa se rezolve cu colicile si cu dormitul tau in curand,pacat ca nu ai laptele bun si nu exist aexplicatie,dar de pediatru nu mi-as face probleme,cu rabdare si cu reasearch la greu se rezolva-tin pumnii sa fie bine-pupici la bubulina scumpa.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LIANA,da-i mama apa fetii ca nu are nimic daca e asa mica,are dreptate MIHA...aici astia nu recomanda ceaiurile absolut deloc...doar apa de la 2 saptamani mi-a zis sa-i dau...si a fost ok..noi colici am avut doar 6 saptamani...eu zic ca apa e tare buna pt ei...dar tu faci cum crezi ca e mai bine pt micuta ta...lasa ca trec toate,sa vezi cand creste ea mare,ai si uitat de noptile nedormite si de colici...te pup dulce si colici cati mai putini va doresc!!!
Ah, si era sa uit...laptele poate sa fie prea gras de aceea vomita micuta si de aceea nu este bun...am avut si eu o prietena care la fel a patit,iau facut estia teste la lapte ca ea era tare revoltat si au descoperit ca laptele era mult prea gras pt micut...dar stai linistita ca in ziua de azi cu formula e cam aceeasi branza,adica buna...eu la al meu numai din asta i-am dat ca asa a fost sa fie...si nu mi s-a imbolnavit copilul pana a inceput sa mearga la gradinita de nimica,mulumesc lui Dumnezeu!

MIHA,sanatate multa,multa va doresc...si pune mana si mananca

la toate,pe mai tarziu!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA si voua,ca am vazut ca si voi sunteti bolnavioare...sanatate multa printesei

MONICUTZA,pe unde o fi azi,ca nu am zarit-o?!

Fug ca am ceva treaba!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluta...imi pare rau de printesa bolnavioara si sanatate multa, multa de tot si tie si ei
la fel si amirutei, sper ca viitoarele analize sa iasa ok
Liano, nasoala faza cu lapticul tau...cine stie ce-i avea... bubulinei mici, incet, incet creste ea mare
noi dormiram ca niste valize si acum ne pregatim de concert pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,sper sa fie ptr toate buna :

Daneluta cum e Isabella?
Amira?
Liana cum mai sunteti?
Monica cum fu la concert?
Miha te simti mai bine?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Da ce are apa soro?

nu stiu fatooo doar ca astia aci nu te lasa sa.i dai apa ca ica e prea mica..dehhh fiecare popor cu obiceiul lui

Si la noi mai e obiceiul asta cu ceaiul,ca apa nu-i buna,ca n-are nici un gust.

Hidratarea o vei face intotdeauna cel mai bine cu apa,nu cu ceai.Celulele din organism au nevoie de apa.Ceaiul e pentru cand te doare burta,cand te doare gatul... Sau cand vrei sa stai la taclale cu Grasu la "ceaiul de la ora 5"

Te cred si te inteleg prin ceea ce treci.Iti tremura toate alea si cand il vezi ca face o grimasa si nu stii de ce,incepi sa faci fel si fel de scenarii...Cand era Robert mic,daca mi-ar fi spus medicul sa-i dau un kk,ca-i face bine,il dadeam. Dupa aceea mi-au venit boii acasa (adica m-am facut mai disteapta si mai frumoasa ...aveti ceva de comentat? ) si am inceput sa pun cam multe intrebari din punctul unora de vedere.

Lasa Leano,ca la urmatorul bebe ai sa dai clasa la toti austriecii.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput