Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Liano nu te necaji, din pacate nici eu nu stiu alt remediu in afara de supozitor cu glicerina sau termometrul in fundulet, lasa ca trece, stai sa vezi cate mai vin nu te necaji, te cred ca esti obo....vezi daca nu ai ascultat de Monica lasa ca acusi veniti acasa si poate te mai ajuta cineva sa te odihnesti si tu otzara

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi suntem la fel cum ne stiti...

N-am reusit sa aflu nimic de analizele alea nenorocite,azi pediatra fu libera,ca s-a dat liber de Rusalii de la Guvern. Am vorbit cu ea la telefon,dar tre sa merg cu analizele,sa le vada,sa le studieze,sa le coreleze... In principiu,maine ar trebui sa stiu ce tre sa facem.

Leano,inainte de a incerca supozitoare si termometre,eu una as incerca sa-i dau mai multe lichide (apa si ceai ce regleaza tranzitul la bebelusi) sau daca si medicul e de acord,sa-i schimb laptele praf.
Ce inseamna ca iese greu? La cate zile? E foarte tare?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liana, bine ca nu mai vomita...asta e f bine
ce inseamna ca i-ai facut rau ca ai pus-o la san??? de ce???
pai acolo e cel mai bine pentru ea...linisteste-te femeie si daca nu iei tu medicamente care sa-i faca ei rau da-i fetei sa suga fiindca laptele matern e cel mai bun pentru ea..da...daca nu e suficient ii dai si completare(cu lapte praf)...dar asta daca urla ca nu se satura, nu ia in greutate, etc...
colicii...scapati voi de ei in cateva luni...
ref constipatie...ruxi a fost asa...de cand era mica...
stiu ca o ajuta f mult vitamica C niste fiole de miroseau a ou clocit si ceai de musetel si unul special(dar care mie mi se parea cam dulce si i-l preparam mai diluat...Baby drink...erau niste pliculete si se dizolvau in apa plata) ajuta si la colici apropo...
normal ca daca vezi ca nu iese ii pui supozitor...chestia aia cu "scarmanitul" in fundulet cu termometrul...n-m facut-o niciodata...auzisem eu ca pe vremuri(cand erau termometrele alea cu mercur) mai faceau mamicile asa si au fost cazuri cand s-au rupt...Doamne fereste...stiu ca acum sunt astea electronice...dar totusi, ideea in sine..nu mi-a placut...
despre oboseala ta....io-ti zisei acu...ce sa mai zic...dormi si tu cu ea cand doarme ziua...sau lasa pe cineva cu ea o ora si stai si tu linsitita si dormi ca altfel...nu poti face fatza...
hai ca va invatzati voi una cu alta si sa vezi ce bine o sa fie off Doamne...imi dau lacrimile cand iti dau sfaturile astea...ma crezi??? ma bucur ca le traiesti pe pielicica ta mamico de 1000 de ori...stiu ca esti fericita asa obosita cum esti

claudia, ma bucur ca esti mai bine
miha, sa aduci vesti bune
daneluta, sper sa aveti noroc si sa treceti cu bine peste noapte...fara febra si alte alea si sanatate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIKI,ahhhhhhhh,am pierdut stirile,se vede ca nu am mai stat de povesti....sper ca esti bine si abia astept sa te prind pe net,vorba DANELUTZEI,sunt curioasa rau mama,cu batranetile cred ca vine... multi si spor la mutat!!!

Vad personaje noi pe aici...CLAUDIA,imi pare bine de cunostinta...sanatate multa!!!

DANELUTZA...ah,ma speriasem ca ma dati afara de pe listuta si din gascuta...da,acu' m-am linistit

LIANA vad ca te-au lamurit fetele cu constipatia...si eu am avut cu al meu probleme cand era mic,asa micut tare...si doctorul ne zicea ca e ok daca face la 2-3 zile,din cauza ca era hranit cu lapte praf,asa se manifesta dragutii...eu ii puneam supozitor,dupa incercarile cu termometrul esuate...dar rar...incercam cu lichide cum au zis si fetele...si ceiulete cum zise MONICUTZA...mai faceam si masaj pe burtica,incet incet...plus ca la Robert descoperisem o metoda,il duceam la plimbare pe la ora fixa,la 5 dupa-amiazasi-l puneam in car seatul de la masina dar in carut si stand acolo indoit putin,adica cu piciorusele mai stranse facea caca in fiecare zi la ora fixa...ma bucuram si eu ca un copil cand il vedeam ce fericit era dupa plimbarea de seara... si sper sa treaca repede colicii!!!

Hai ca nu am scris de un car de ani si acu' nu ma mai opresc

Va pup pe toate si va doresc sanatate la bolnaviori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Crismir me too , haidati la cafea :

Liano sper sa fie bine azi,nici io nu am inteles ce nu e bine ptr micuta la san!
Miha ne spui cand aflii rezultatele ce si cum, te simti mai bine?
revin dupa masa,merg la scarbici.
toate.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, am venit repejor sa servesc cafeaua, sa nu credeti ca doar asta virtuala ci am o stacana mare si frumoasa, plina cu cafea cu lapte, in fata ochilor. concluzionul... am dormit rau asta noapte, pe la 1.30 a facut febra si-i era frig, a spus sa ma bag in pat linga ea sa o incalzesc, desi ii pusesem preventiv pijamalutele groase si inca o patura deasupra ca sa doarma bine. I-am pus supozitorul, i-am incalzit piciorutele ca erau reci, a vrut sa le bag in pantalonii mei de la pijama, cica acolo e cald , pe la 2.30 m-am dus in pat la mine, iar la ora 3 m-a trezit ca vrea cu mami. Am luat-o linga noi, a dormit asa cuminte, ca ne-am trezit la ora 8, de fapt ne-a trezit Tito care s-a dus la spital la tratament si sta acolo toata ziua. Nu a vrut sa manince nimic, s-a uitat la desene animate, iar acum doarme, i-am pus din nou un supozitor ca avea febra. Doamne ajuta sa-i treaca, desi aseara spunea ca o doare urechiusa . Acum ca sa recunosc, si eu am nasul infundat si ma dor toate oasele, de la vremea asta de kko, parca vine toamna-iarna, nu vara, afara e destul de rece si innorat, asa ca... toate bune si frumoase.

Claudia multumesc de cafea

Cuscra doamne ajuta sa-ti dea vesti cit de cit bune

Mirela mai absentezi tu citeodata, dar nu esti de dat afara din catalog, altfel n-am mai ramine nici una

Monica multumesc , dar se vede ca febra nu a vrut sa ne ocoleasca

Va doresc o zi buna la toate, cu sanatate si vesti bune

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Helau!

Mi-am timis consortul cu analizele la madam doctor,ca io n-am putut merge si s-a intors mai...zmeurel decat a plecat.

Amira e anemica si ne-a dat Fe,plus LIV52 pentru ficat. Tre sa facem analize de scaun,cica e posibil sa aiba paraziti si din cauza lor sa iasa analizele de ficat modificate. Plus exudate,faringiene si nazale,pentru depistare de virus.

Cam asta e despre noi...Eu am inceput sa iau Ca si cred ca ma simt mai bine. Doar ca am juma de brat vanat. De la intepatura de la analize,nu stiu ce mi-a facut dobitocul ala.Cine ma vede asa silfida si cu vanatai zice ca o incasez dimineata la pranz si seara

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Denisam,monica,miha,claudia,Danelutza,CRISMIRva multumesc..va pup´
hai sa va zic cum sta treaba..
legat de laptele meu..nu i-am mai dat de vreo 2 sapt deloc pt ca de cate ori o puneam la sanimi vomita..adica busnea din ea..si doctora a hotarat sa nu.i mai dau..nu stiu ce draku am de nu am laptele bun..ca nimeni nu.mi da o explicatie..dar am probat si chiar nu e bun..asta e!!!
numai ca alateri mi.a parut rau de ea ca se vaieta rau si am pus-o la san cu gandu ca se va linisti..cum a terminat a inceput sa vomite rau de tot..mai rau ca oamenii mari de m-am speriat ..altceva nu i-am mai dat deci numai de la mine a fost...doctora zice ca am facut ff rau ca am pus-o din nou la san pt ca ea s-a obisnuit deja cu laptele praf,.,,si faptul ca al meu nu e bun am dat-o peste cap..
ce sa mai zic..stiu si eu ca laptele de la san e mai santos si mai bun ca doar deaia am tinut cu dintzii sa nu-l opresc ca sa pot sa-.i dau..dar nu se poate si gataaaa..nu vreau sa o chinui ..acum s-a linistit ii dau numai lapte praf amestecat cu un ceai special pt colici ..numai ca din cauza laptelui iese mai greu..sau ma rog o fi si din cauza colicilor..
de iesit iese o data pe zi pt ca o ajut eu ca imi pare rau de ea sa o las sa se chinuie..cu termometru nu incerc ca nu mi se pare ok..nalba de unde draku sa iau pe-aci
stiu ca vreme babelor mai faceau ca un supozit din sapun de casa dar nici desta nu am..asa ca usor usor speram sa ne reglam noi..
mihooooo apa nu pot sa.i dau ca e prea mica..ceiutz ii dau intre mese cate putin..pana acum ii dadeam unu special pt bebe dar vad ca nu.i mai place si acum ii fac de musetel..nu ii dau mult..cam asta e..
da monicooo ai tu dreptate ete ca si mie mi se umplura ochiiida sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chiar daca mie rau de numai pot..chiar daca ma speriii si la un partz al ei..chiar daca sunt rupta de somn...sunt fericitaaaaaaaaaaaa si implinita
deocamdata e mai greu pt ca suntem doar cu cumnata mea iar ea si lucreaza si nu poate sa ma ajute asa mult..dar oricum ma ajuta destul..a fost usor cateva zile ca au venit mamaiele aici ..dar le-am trimis acasa
il asteptam pe grasu sa vina si o sa ne ajute el
ete ca ma intinsai cat o placinta
va puppppp..fug ca se trezi fomila

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Liano lasa ca mergi tu acasa, eu zic sa cauti un pediatru oltean bun si sa-i in fras de idioti de acoo, deci chiar nu stiu ce poate fi cu lapticul tau, nu am mai auzit asa ceva pana acum si cu chstia ca nu -ti da nimeni explicatii is satula , ai ceai de colici, picaturi, granuli ceva? trebuie sa gasesti si formula de lapte care ii face bine,mai ales ca sunt zeci de ele pediatrul ce a zis, ce lapte ii dai?
aveti grija,dar trebuie sa ai si de tine grija, traumele post natale sunt foarte periculoase, cand vine grasu sa va ia?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Da ce are apa soro?

Miha si comorile

Mergi la inceput